Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם שתופסים על מהירות השוטר חייב למדוד את המהירות ע"י ממל"ז או אחד הצעצועים שלהם .

האם הוא יכול לטעון נסעת מהר כי אני(השוטר) נסעתי X(מקסימום לכביש) ואתה נסעת יותר מהר או משהו בסגנון?

פורסם

ב-ו-ד-א-י!

אין דבר כזה שנדמה לו שנסעת מהר.

אם הוא נסע 140 ואתה עקפת אותו בסערה על 230, הוא לא יכול להוכיח את המהירות שלך, כי הספידומטר ברכב שלו לא מוכר כאמצעי מדידה מדוייק לבית משפט.

מה שכן - הוא יכול לתת לך דו"ח על "נהיגה פרועה", שזה כבר הגדרה אמורפית יותר ותלויה בהבחנה פרטית שלו.

פורסם

זאת אומרת שזה שעקפתי שוטרים על 5 קמ"ש יותר מהם כדי לא להסתכן בעצירה זה סתם עשיתי כמו דביל? אז למה תמיד אני רואה משטרת תנועה עוצרת אנשים בצדדים?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
זאת אומרת שזה שעקפתי שוטרים על 5 קמ"ש יותר מהם כדי לא להסתכן בעצירה זה סתם עשיתי כמו דביל? אז למה תמיד אני רואה משטרת תנועה עוצרת אנשים בצדדים?

כי הוא מתעצבן שעקפו אותו ופגעו באגו המשוטר שלו,

ולכן הוא עוצר אותך לא על מנת לתת לך דו"ח על מהירות,

אלא לבדיקת רשיונות, ואולי מתן דו"ח על נהיגה פרועה,

התקהלות של יותר משלוש באוטו שלא לצורך מילוי תפקידם,

או כל דבר אחר מעוות העולה לראשו...

לך תדע, אולי בגלל כתמי בוץ בצידי הרכב הוא יטען שהרכב מוכן למירוצים... :roll:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
אז למה תמיד אני רואה משטרת תנועה עוצרת אנשים בצדדים?

חגורות בטיחות, אורות, נהיה בקלות ראש. להמשיך ?

דביר צודק , בדרך כלל סתם הם עוצרים ומטרטרים נהגים.

מי שעוקף אותם נעצר.

ראיתי שבוע שעבר רכב שעקף ניידת תנועה ארצית וישר נעצר

וגם אותי עצרו על כזה דבר וטרטרו אותי עם רשיונות וכו'.

פורסם
רק הערה קטנה, הספידומטר כן קביל אם כויל לפני יציאת הניידת לתפקיד.

ושוטר פשוט יכול להגיד "נסעת ככה וככה" הריי זה לא ממל"ז הוא לא יכול להראות לי את המהירות .. ואני מניח שהוא לא מצלם את הדשבורד ואותי ברקע מתרחק (גם משהו שלא יכול להיות אקטיבי יותר מדי שכן אני יכול פשוט לנסוע לפניו )

איך זה עובד? זה קרה פעם ?

פורסם

תיאורתית או מעשית? יש הליך מסודר לכיול ספידומטר בניידות ?

פורסם

אני חושב שאת טועה.

בדיקת הכיול לספידומטר צריכה להיעשות לאחר רישום הדו"ח ולא לפני.

זאת משום שבדרך מהכיול ועד ה"תפיסה", יכל ציוד המדידה (הספידומטר) להתקלל ולהראות קריאה שגויה.

ישנם שוטרים שלאחר תפיסת נהג על מהירות באמצעות הספידומטר, הולכים ומודדים את הניידת עם ממל"ז, בכדי לוודא התאמה בין קריאת הממל"ז והספידומטר.

עכשיו לכו תסבירו להם שקריאת הממל"ז לא בהכרח נכונה ומדוייקת ..

דני.

פורסם

רגע אז לא הבנתי.. אפשר לתת פס לשוטרים , ואין להם שום דבר חוץ מלהטריד אותי על רישיונות וכו'.. או שזה קביל שהם טוענים שנסעתי במהירות X והם Y ואז הם יכולים לתת לי דו"ח.. מישהו כאן יודע את העניין בצורה בדוקה ?

• תוכן חדש...