Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשת החפיפה - הקשת התומכת בברזנט בתא מטען של משאית

מגן רוח - שימשה קדמית

מזוודה - תא מטען

ארכבת (לקרוא "ארכובת") התנעה - מנואלה

ולשאלה של בוקסר, אבקש את ג'רמי לקבץ את התשובות בארכיון של פורום וינט.

בתשובה המקבילה בוינט אנסה (שוב..) להשתיל תמונה של עמוד במילון.

תודה לפותרים.

החידון הבא, ביום שני.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

קשת החפיפה - חיבור מוט ההילוכים לגיר?

מגן רוח - שמשה קדמית

מזוודה - לא יודע

ארכבת (לקרוא "ארכובת") התנעה - מנואלה לימים קשים :D יש לי כזו בקונטסה, אחלה דבר רק חבל שהמנוע תפוס אז גם המנואלה לא עוזרת :?

פורסם

ארכובה ומגן רוח אני עם kitt.

מזוודה זה אולי תא הכפפות, או תא המטען? (נדמה לי שכבר היה פעם תא מטען, אז אני מהמר על הכפפות)

קשת החפיפה??!! מסתבך והולך... אולי זה הכנף מעל הגלגל, או רק החלק הדק של הכנף ממש מעל הגלגל (בקיצור, הקשת). וואלה, זה כבר ניחוש פרוע...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בני - אולי תשלב את כל החידונים והתשובות עד עתה, כדי שיהיה לנו הסוף מילון מושלם?

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...