Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרתי לך בינתיים תקנה זוג קומפוננט + אחוריים ורדיו דיסק וזהו.

אתה תשמע טוב תאמין לי. זה לא "חובה" מגבר וסאב ובלעדיהם אתה תשמע חרא. יש הרבה אנשים שמספיק להם רק רדיו דיסק , זוג רמקולים והם מבסוטים מהעולם.

זה תלוי בך. תקנה בינתיים את הרכיבים האלה , תשמע את המערכת ואז תחשוב מה אתה רוצה לעשות.

רק האוזן שלך מדברת. אם אתה שומע שחסר לך עוד קצת סאונד מאחורה אז תשים גם רמקולים . יש אנשים שאומרים שזה הורס את הסאונד . אני חושב שזה רק מוסיף.

it's your choice

תודה רבה לך , ולגבי המגבר אמרו לי פשוט שבלי המגבר הרדיו דיסק יכול לא לסחוב וכאלה דברים אני לא יודע זה נכון או לא..

ואם באמת אפשרי להסתדר בלי מגבר אני אקנה HU של קלריון DXZ575USB ואת המרולים וסגרנו עניין , יוצא לי אותו מחיר..

Manowar שמע לאח של חבר שלי יש מערכת ב15 אלף אז בשבילו גם מערכת ב5 תשמע רע ויש לי חבר שיש לו כל המערכת כולל הכול ב800 ש"ח והוא מבסוט עד הגג , אז זה כנראה באמת עניין של טעם כמו שאמרו פה קודמיי..

ולגבי כל אלה שאומרים תחסוך וכאלה , אני בקרוב נכנס לעתודה לפני הצבא לא יהיה לי זמן לעבוד ולכן אני לא יכול ולא ישקיע במערכת שוב בתקופה הזאתי..

• תוכן חדש...