Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני יודע שזה נשמע נכה אבל זה המצב:

יש לי לוח אם של ג'יגהבייט עם כרטיס קול און בורד. היום קניתי מיקרופון לכבוד טיסתו של חבר לדרום אמריקה ומשום מה

אני פשוט לא מצליח לחבר אותו. עד כמה שזכור לי מיקרופון אמור להיות פלאג אנד פליי אבל כשאני מכניס את הפלאג לתוך

השקע זה לא עושה פליי!

לוח האם הוא מדגם: Gigabyte GA-8I915P Duo

תודה לעוזרים

אלכס

Y'all pop the trunk, I pop the hood - Ferrari

;)

פורסם

תבדוק שהמקרופון לא מוגדר על MUTE בדרייבר של כרטיס הקול (הרמקול הקטן במגש המערכת)

ברוב במקרים הוא מגיע כך בברירת המחדל.

פורסם

תלך שם לADVANCED ותסמן מיקרופון בוסט.

נסה לשחק עם ההגדרות.

נ.ב.

אתה בטוח שחיברת לשקע הנכון? :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין לי כלום בהגדרות של האדוונס שיכול לעזור, בדקתי.

לגבי השקע אני בטוח ב85%. כן זה השקע האדום אבל אני כבר מתחיל לחשוב שהבעייה היא בשקע.

Y'all pop the trunk, I pop the hood - Ferrari

;)

פורסם

הייתה לי גם את הבעיה.

כנס ל advanced שם בהגדרות ה output תסמן וי על "rear pink in" ותראה אם הוא מושתק, אצלי זה היה מה ששלט על העוצמה של המיקרופון (גם לוח אם של ג'יגהבייט)

If you live by the GUN

You die by the GUN

• תוכן חדש...