Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חברים, האם למישהו יש היינס של ג'אסטי ? שלי 93' מנוע 1.0.

או כל מדריך אחר ?

פתחתי משאבת מים, אני מבקש לדעת מה היצרן אומר לגבי כל החלקים וההרכבה.

לא יזיקו לי גם נתונים של סגירת ראש וכיוון שסתומים.

תודה מראש

בברכה

רוברט

פורסם

רוברט שלום רב!

לא משתלם כלכלית לשפץ משאבת מים לגאסטי, או לכל רכב אחר, לא ניתן עד כמה שידוע לי להשיג חלקים לשיפוץ.

עלות המשאבה שולית וזניחה, החלף בחדש, וסע לשלום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה ידידי שלום רב !

אם היה זה כל רכב אחר, אני תמיד זורק את המשאבה לפח...יותר נכון לברזל.

בג'אסטי המשאבה היא חלק בלתי נפרד מהמנוע ומורכבת מאימפלר, מחזיר שמן, גומיה נוספת ומכסה מתכת אוטם.

בחנויות חלפים קונים קיט שיפוץ מקורי של היצרן שעולה כ-190 ש"ח וכולל בתוכו את החלקים הנ"ל.

במוסכים מחייבים לקוח בסכומים מטורפים של 2,000 ש"ח ומעלה על עבודה שכזאת, שכן אין בכלל

גישה למשאבה וזה ים של עבודה.

למזלי הייתי צריך להוריד את הראש בכל מקרה, אז המצב שלי קצת יותר טוב.

כשמחזיר השמן הפנימי הולך, המים מתערבבים עם השמן ורוב הסיכויים הם שהראש עדין בסדר...

*לסקרנים אנסה לצרף תמונות בהמשך, אם בכל זאת למישהו יש איזושהי ספרות שנוגעת לג'אסטי, בבקשה דברו איתי.

פורסם

זה מה שכולם עושים בכל אופן.

המשאבה יושבת על הפלטה הגדולה שיושבת עליה גם משאבת השמן ושאר הירקות. זה לא נעים בכלל לפרק

את הפלטה הזאת, כפי שהבנתי. ואני לא מדבר על להשיג את החלקים...

אם יש לך משהו לחדש לי, אני אשמח.

• תוכן חדש...