Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור פוקד קבוע את אתר HNN, נתקלתי בתאונה הזאת:

http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=5102

מה קרה שם?

האם יכול להיות שרוכב האופנוע הזה איבד שיווי משקל בגלל המדרגה שיש בחיפה כדי להפריד בין הנתיב לתחבורה ציבורית לנתיבים האחרים?

סה"כ כביש ישר, אופנוע סופר בטוח (ABS) ואני מעריך שרוכב מנוסה (גיל+ סוג אופנוע).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ידוע רישמית על הסיבה האמיתי לתאונה.

אני מאמין שזה קרה עכב המדרגה בין הכביש הרגיל למסלול של האוטובוס,

מדרגה זו לאופנוע שווה ל 100% נפילה !!

אין מצב שרוכב אופנוע מכל סוג כלשהו וברמת ניסיון גבוהה ככל האפשר

לא יפול ממדרגה זו!!

עד המצאה ישראלית מטומטמת ללא כל היתחשבות בחיי אדם.

פורסם

מדרגה על הכביש ,פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה :shock:

איזה המצאה מטומטמת :evil:

בתור רוכב אופנוע אני יכול להגיד שדבר כזה זו נפילה בטוחה...

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

ערב טוב, חבר שלי שהיה עד ראייה! אמר לי היום שמשאית פגעה בו מאחור והוא איבד שליטה ,ועלה על המדרגה הזו ונפל,ואחרי זה בא האוטובוס.

לפי מה שהוא אומר המדרגה הזו קטלנית.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

זו מדרגה, מוגבהת מעט על מנת להפריד בןין נתיבי התחבורה הציבורית לבין שאר הנתיבים.

אם לא היתה מדרגה קטנה אז היתה מדרכה גבוה יותר עם גדר הפרדה (כמו לדוגמא בז'בוטינסקי בפ"ת.

לא יודעת מה התרחש שם בדיוק ולכן אינני רוצה להסיק מסקנות, אך אם הרוכב החליט לעלות על המדרגה ולעבור לנתיב התחבורה הציבורית (שאני בעד מאוד שיוציאו חוק המאפשר לרוכבי הדו גלגלי לרכב בנתיבים אלו) זו אשמתו.

יהי זכרו ברוך

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המדרגה הזו זו ההמצאה הכי מטומטמת. למה עשו אותה ? גם רכב בטעות יכול למצוא את עצמו נוגע בשפת המדרכה ואז מתוך בהלה יכול לאבד שליטה.

כל ההמצאות שהאלה שכביכול נועדו "לשפר" רק הורסות ומסכנות.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

יתכן שללא אותה מדרגה התוצאות היו הרבה פחות חמורות. רשלנות בתכנון?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

טימטום בתכנון.

בשאר הכבישים בחיפה שבהם עשו את השטות הזו, נתיב התחבורה הציבורית נמצא...באמצע הכביש.

לא בנתיב הימני. לא בשמאלי. באמצע. מי שרוצה לתפוס אוטובוס חייב לעבור כביש אחד לפחות. ומן הסתם אין מעבר חצייה ליד התחנות כי זה כבר דבר שמצריך חשיבה.

אני עוד לא ראיתי דבר יותר מטומטם מזה במדינתנו בנושא תחבורה. אבל אני עוד צעיר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

העניין הוא שמסלול המטרונית זה לרכבת הקלה המתוכננת שתהיה בחיפה במסלול הזה בינתיים זה נתיב תחבורה ציבורי לאוטובוסים, בגלל זה הם בנו את המדרגה

פורסם

שלום, המדרגה הזאת מסוכנת לא רק לאופנועים.

ברחוב יפו בחיפה, שחלק ממנו עדיין נמצא בבניה בלילה מאוד קשה להבחין במדרגה הזאת, ואני מצאתי גם את עצמי פעם נלחם עם ההגה בגלל הדבר הדבילי הזה בהתחלה של רחוב יפו כאשר הגעתי מכיוון התחנה המרכזית הישנה.

מה שכן, ברחוב המסויים הזה שבו הייתה התאונה, לא מעט בשעות מסויימות שבהן יש פקקים גדולים, נהגים רבים פשו עולים על המסלול הזה ונוסעים בו, הרוב עושים זאת במהירות נמוכה של פקקים, אך מכוניות רבות פשוט עולות עליו במהירות ואפשר לראות שלכמה רגעים הרכב אוטוטו מאבד שליטה.

ימח שמם של האנשים שתכננו זאת.

פורסם

תאונה מצערת מאוד.

לפני זמן מה נסעתי עם חבר ברכב הליסטינג שלו בכביש עם הפרדה שכזו. בגלל שהוא לא הכיר את הכביש ובגלל שעת החושך הוא מצא עצמו עולה על הנתיב המדובר ב60 קמ"ש. לא נעים בכלל, מזל שמדובר ברכב חברה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא יודעת מה התרחש שם בדיוק ולכן אינני רוצה להסיק מסקנות, אך אם הרוכב החליט לעלות על המדרגה ולעבור לנתיב התחבורה הציבורית (שאני בעד מאוד שיוציאו חוק המאפשר לרוכבי הדו גלגלי לרכב בנתיבים אלו) זו אשמתו.

ל'

התמונות של התאונה לא יוצאות לי מהראש, אני שואל את עצמי האם שוב בזכות רעיונות גאונים אנשים צריכים לשלם בחייהם. האם התשתית אמורה לעזור ולתמוך או לפגוע ולהזיק במקרה של טעות/חוסר תשומת לב? וכן, גם במקרים של אולי עבירה על החוק.

את המפגע הבטיחותי הזה היה צריך לעצור לפני שהקימו אותו (ממש כמו את ההפרדה המלאכותית שהייתה בצומת גלילות-גם אותה הורידו אחרי מספר הרוגים, כמו את יצירות האומנות שהיו בכביש בין דגניה לטבריה-גם אותם הורידו) טוב תעשה משפחת הנהרג (או שמא הנרצח) אם יפנו לגורמים המשפטיים, אני בטוח שיש להם קייס.

אני לא מכיר את האדם שנהרג בתאונה, העובדה שהוא היה בן 60 וסוג האופנוע שהיה שלו, גורם לי לנסות להעריך שלא היה מדובר על מקרה השתוללות או ניסיון לעבור על החוק, לדעתי פשוט שמו לו רגל בין הרגלים (או במקרה שלו, בין הגלגלים).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

ראשית, אני מבקש להדגיש שהתגובה הנ"ל אינה מתייחסת בשום פנים צורה ואופן לתאונה הנ"ל.

אני רק יכול להניח בנוגע לתאונה הנ"ל, שאדם בן 60 , אשר רוכב על BMW , לא עולה לכביש על מנת לעשות שטויות, אלא נוהג במתינות ובדרך ארץ, מה עוד שהארגזים מאחור לא מאפשרים השתחלות בין רכבים כמנהג (האסור והרע) של רוכבי ישראל.

ולעניין..., הנת"צ נבנה בשמאל בדיוק כמנהג כל מדינות אירופה , וזאת על מנת לפרוק את הנוסעים על אי תנועה במרכז הכביש, ולמנוע התפרצות של נוסעים לכביש מימין.

גם באירופה הנתיב של הרכבות הקלות מוגבהה במעט , ואו מרוצף בגסות על מנת למנוע עליית רכבים ואו אופנועים לנתיב הנ"ל.

כתושב חיפה, אני יכול להעיד שיש בעייה לציבור הישראלי להבין את הנושא , ולגבי עלייה על המדרגה הנ"ל, אני חייב לציין שהנתיבים מוסדרים בצורה טובה, עירנות בנהיגה מונעת עליה בטעות על מדרגות אילו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
גם באירופה הנתיב של הרכבות הקלות מוגבהה במעט , ואו מרוצף בגסות על מנת למנוע עליית רכבים ואו אופנועים לנתיב הנ"ל.

כתושב חיפה, אני יכול להעיד שיש בעייה לציבור הישראלי להבין את הנושא , ולגבי עלייה על המדרגה הנ"ל, אני חייב לציין שהנתיבים מוסדרים בצורה טובה, עירנות בנהיגה מונעת עליה בטעות על מדרגות אילו.

"ברומא תנהג כרומאי"

יש הרבה דברים באירופה שלא יכולים להתקיים אצלנו.

מנטליות שונה, מה לעשות?!

מה שטוב להם לא טוב לנו, את זה ראשי המחוקקים יודעים לקחת כשנוח להם בלבד.

ישנם מהנדסים שמטפלים בתביעות כשל רשלנות בבניה.

אם נמצאת בניה מסויימת שהינה מסוכנת ועלולה לסכן את יושביה היא מובאת לדין וממוצה.

אופנוען

• תוכן חדש...