Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי פוקוס חדשה (מליסינג) ומאוד מפריע לי שהפוקוס החדשה בדגם 1.6 מגיעות ללא משענת יד בין המושבים הקדמיים. לעומת זאת בדגם 2.0 ליטר היא קיימת.

עדיין לא קיבלתי את הרכב, אבל כבר התחלתי לחפש איך אני משיג את משענת היד המקורית של פוקוס.

במוסך היבואן אמרו לי שהם לא מוכרים אותם בנפרד וגם אם כן, חייבים להחליף את כסא הנהג בשביל להתקין אותה.

האם זה נכון? האם יש פתרון אחר כך שזה יראה כמו מקורי ולא איזו תיבה ענקית גנרית שלא ממש מתאימה לרכב?

פורסם

כבר עייפת מלהחזיק את גלגל ההגה בשתי ידיים, שהנך מחפש היכן להניח את היד בנון-שלנטיות על משענת?

אם רצונך במשענת-יד כמו בדגם ה-2.0 ל', תצטרף להחליף מושב.

פורסם

גם קנית רכב שאי אפשר לנהוג בו מהר וגם קנית רכב שאי אפשר להירגע בו :)

זה ליסינג? מה איכפת לך להביא משהו ב120 שקל מאוטודיפו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם כלכך מפריע לך אתה יכול לקנות באוטודיפו משענת שבאה מעל הבלם יד וזה יהיה כתחליף למשענת יד הקטנה שבאה בחיבור לכיסא..

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם
כבר עייפת מלהחזיק את גלגל ההגה בשתי ידיים, שהנך מחפש היכן להניח את היד בנון-שלנטיות על משענת?

אם רצונך במשענת-יד כמו בדגם ה-2.0 ל', תצטרף להחליף מושב.

מה זה הירידות האלה? כשהיד מתעייפת אני רגיל לשים אותה על משענת יד.

היום ראיתי פוקוס דגם Ghia ויש לה משענת יד רגילה בין המושבים שמחוברת לקונסולה המרכזית ולא למושב.

גם קנית רכב שאי אפשר לנהוג בו מהר וגם קנית רכב שאי אפשר להירגע בו :)

זה ליסינג? מה איכפת לך להביא משהו ב120 שקל מאוטודיפו?

לא קניתי אלה הזמנתי בליסינג. רוצה משהו איכותי ומשענת יד שעולה 120 ש"ח באוטודיפו זה זבל.

אם כלכך מפריע לך אתה יכול לקנות באוטודיפו משענת שבאה מעל הבלם יד וזה יהיה כתחליף למשענת יד הקטנה שבאה בחיבור לכיסא..

כנ"ל.

בפוקוס Ghia יש לי משענת כזו והיא מקופלת. לא הבנתי למה זה טוב.

למה הכוונה מקופלת? יש לך את הפוקוס החדשה או הקודמת?

פורסם

אני מסכים עם פותח השרשור.

משענת יד זה דבר מאוד נוח ברכב,שמתרגלים אליה כבר לא יכולים לסוע ברכב שאין בו משענת יד ,מרגישים שהיא חסרה.

ב406 המשענת מחוברת לכסא כך שבשני הכסאות הקדמיים לכל כסא יש משענת משלו.

פורסם

אם הזמנת בליסינג וכלכך קריטי לך המשענת אולי תשקול רכב אחר?

מעבר לזה - למה שתרצה להשקיע ברכב ליסינג? ומה הבעיה במשענת זולה? הן ממש לא זבל.

אני נוסע עם אחת (הכי זולה שיש) כבר שנה ו..

ואין לי טענות אליה.

נכון זה לא כמו המשענת המקורית בגולף למשל, אבל זה מספיק טוב וכל מי שיושב אצלי באוטו ממש מתלהב ממנה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
למה הכוונה מקופלת? יש לך את הפוקוס החדשה או הקודמת?

גם וגם.

את הידית יש לי בפוקוס דור ראשון והכוונה ב"מקופלת" היא שהידית עומדת בניצב לרצפה ולא שוכבת במקביל לרצפה (הציר שלה נמצא בקו של גב המושבים הקדמיים ואצלי היא מורמת תמיד).

פורסם
גם וגם.

את הידית יש לי בפוקוס דור ראשון והכוונה ב"מקופלת" היא שהידית עומדת בניצב לרצפה ולא שוכבת במקביל לרצפה (הציר שלה נמצא בקו של גב המושבים הקדמיים ואצלי היא מורמת תמיד).

בפוקוס החדשה (2008) שראיתי לפני מספר ימים בחניה זו לא ידית אלא תיבה נפתחת שהיא חלק מהקונסולה המרכזית.

למישהו יש מושג איך אפשר להשיג את התיבה הנ"ל?

פורסם

כמו שציינת בדגם שלאחר מתיחת הפנים זה לא משענת יד בלבד כמו בדגם לפניו אלה תיבה כמו במזדה 3

ונראה כי התיבה היא חלק מהקונסולה עצמה,יש מצב שתצטרך להשיג את כל הקונסולה,וזה לא נשמע לי עסק כדרי במיוחד

• תוכן חדש...