Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז הגיע הזמן והק"מ (290 אלף ליתר דיוק :-)), ואני צריך לעשות טימיינג, לפי הבנתי נוהגים גם להחליף את המשאבת מים כי היא איפשהו קשורה לעניין. כמו כן אני צריך לעשות טיפול כולל של שמנים וכו..

 

רציתי לשאול אם אכן מומלץ להחליף את המשאבת מים בנוסף או שלא (אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה הקשר בין הדברים), כמו כן יש המלצות לבדיקות נוספות, כי אני די מתכוון לישר קו ולהשקיע, אז אם כבר אז כבר.:-)

פורסם

בוקר טוב!

אני מניח שהרכב המדובר הוא הרכב בחתימה, אז ככה, בד"כ כשמחליפים רצועת טיימינג, בודקים את מצב משאבת המים, כי כבר פתחת , ונזק במשאבת המים יכול לגרום להרס הראש ואף יותר, אז כבר בודקים.

מה שלא ציינת הוא: מתי עשו טיימינג לרכב, או לחילופין, מתי בפעם האחרונה החליפו/ בדקו את מצב משאבת המים??

כמה זמן הרכב אצלך? בקיצור, קצת יותר פרטים.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אכן הרכב הוא פיאט בראבה 96 מנוע 1.6.

וטיימינג עשו לאוטו לפני 60 אלף (לפי הספר מומלץ כל 40 אלף - 60 אלף),

ואת ההיסטוריה בדיקות של המשאבת מים אני לא יודע, והרכב אצלי שנה אולי קצת פחות.

פורסם

חבר יקר

 

בפיאט בראבה 1.6 משאבת המים היא חיצונית ולא בטיימנג

כמו כן אני ממליץ לך לעשות במוסך מורשה את הטימיינג כי בדגם זה יש נעילות לגלי הזיזים

×
×
  • תוכן חדש...