Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חס וחלילה לא באתי להוציא שם רע לרון ההפך הוא הנכון ! כאשר אני עשיתי אצל רון טיפול 60 אלף אני יכול להגיד לכם ולכול חברי הפורום

אין מוסך בארץ שטיפל באיביזה שלי בכזו אכפתיות כמו שרון טיפל !

המחיר שלו נמוך בכמה מאות מהמוסך המורשה לסיאט שהוא ג.ג.ג.

העבודה של רון ועובדיו במיוחד אלכס (זה עם המשקפיים) מקצועית חשבתית (צינור שעולה כמה מאות שקלים, אלכס תיקן אותו תיק טאק ועובד כמו חדש)

אתם רוצים בן אדם אמין ? מוסך אמין ? מישהו בעל ידע מקצועיות ואכפתיות מעל כול מוסך שאני אישית מכיר

לכו לרון במסגר 31 תל אביב.

אני ירים טלפון לסדנאות כמו דאב שעידן ג אמר לי לברר עליה ועל סדנאות ש RS אמר לי עליהם , מקווה שבסוף נסתדר עם משהו מעניין,

וחבר'ה ככה בסוף בלי שום קשר , צריך להתחיל לארגן מפגשונים לראות על מה חברי הפורום פה לוחצים גז , או שיש ואני פשוט לא מוזמן :?

תודה רבה על העזרה

שלכם

בן תמיד

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נכון רון אבל המחיר שאתה דרשתה הוא גבוה במאות אחוזים מהמחיר שנקנה החלק! 350 ש"ח לדיסקים מקוריים שvag משתמשת בהם ורפידות חילופיות, נכון שכול אדם צריך צריך להתפרנס ואני מכבד ומבין את זה, אבל אני לא מתכוון להוציא חצי מהפרנסה שלי על ברקסים בזמן שאפשר להשיג אותם בהרבה יותר זול,

עכשיו לעניין הצמיגים- הצמיגים חדשים לא אכולים ואין גמירה של החריצים בצמיג אני יצלם תמונה שתתן לכם אינדיקציה לגבי מצב הצמיגים ואתם תגידו לי מה אתם חושבים,

השאלה היא ממה נגרמת לי החריטה בדיסק הימני, ושוב האם אפשר להביא בלמים יותר איכותיים/חזקים של חברות כגון bremo באותו סכום פלוס מינוס של בלמים מקוריים ?

*ואני אולי לא נוהג 20 שנה על הכביש אבל אני מצליח להבדיל בין אובדן אחיזה שבו ההגה כבר משחק לך בלי שום קשר לכוון הנסיעה לבין בלימה ארוכה ודוושת בלם שצריך להדביק אותה לריצפת הרכב על מנת שתגיע למצב עצירת חרום

קודם כל רון לא דרש/דורש ממך שום דבר. אתה ביקשת הצעת מחיר לבלמים קדמיים מקוריים וקיבלת כזאת. זה שהמחיר לא התאים לך, לא נותן לך לגיטימציה לבקר את בעל המוסך.

גם אם אפשר להשיג את החלקים בזול, מי ירכיב לך אותם ? אתה ? לא, אז תצטרך לפנות לבעל המקצוע. בעל המקצוע יכול לבקש על העבודה כמה שהוא רוצה. אין זה אומר שאתה חייב להסכים ולהרכיב אצלו אבל עדיין, זכותו המלאה לבקש מחיר שהוא רואה לנכון על העבודה. קנית רכב, מה חשבת שהתחזוקה לא תעלה כסף ?

זה שהצמיגים מורכבים על הרכב שנה לא אומר שהם בהכרח טובים. מה שמשנה זה התאריך ייצור שלהם (תבצע חיפוש איך לבדוק אם אתה לא יודע). אם עדיין הם בסדר מבחינת תאריך ייצור אז אולי האיכות ירודה (כן, גם אם זה דאנלופ-איזה דגם מורכב).

אח"כ הייתי ניגש לבדוק את מצב הבולמים. בולמים "גוססים" גם הם אחראים להתנהגות לא בטיחותית של הרכב.

אם עדיין הכל נראה בסדר, הייתי בודק את מערכת ה-ABS בסורק ומנסה לבדוק האם קיימת תקלה באחד החיישנים.

Veni Vidi Vici

פורסם

*ואני אולי לא נוהג 20 שנה על הכביש אבל אני מצליח להבדיל בין אובדן אחיזה שבו ההגה כבר משחק לך בלי שום קשר לכוון הנסיעה לבין בלימה ארוכה ודוושת בלם שצריך להדביק אותה לריצפת הרכב על מנת שתגיע למצב עצירת חרום

אין קשר לתקופת נהיגה, אבל יש קשר לנהיגה לקוייה.

אם אתה "מגיב" לכל מה שקורה על הכביש (ובשל כך מגיע לבלימות חירום),

וגם נוסע מהר כשאתה יודע שהבלמים שלך לא תקינים,

יש פה בעייה עם הגישה שלך לנהיגה, ולא עם הבלמים.

וחבר'ה ככה בסוף בלי שום קשר , צריך להתחיל לארגן מפגשונים לראות על מה חברי הפורום פה לוחצים גז ,

או שיש ואני פשוט לא מוזמן

כנראה שעם הגישה הזו ("ללחוץ בגז") - התשובה די ברורה. :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני לא מבין למה אתם נטפלים אליו?!

הבנאדם רוצה לשדרג את הברקס ,למה להציק לו? יודעים תעזרו לא יודעים אל תעזרו!

כולה איביזה ,למה להיסחף ולהגיד שהוא נוסע מהר וכו'?!

אגב,

ממה שקראתי בפורום האיביזה לא מצטיינת בהתנהגות ספורטיבית, אני חושב שאם תחליף בלמים וצמיגים ,האחיזה ויכולת הבלימה (ללא נעילה כל ברקס קטן) ישתפרו .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...