Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול היה בחדשות כתבה על זה שמשרד הבריאות החליט לחלק מזרקים לנרקומנים כדי שלא יעבירו מחלות ביניהם.

מה הקשר לספורט מוטורי?

זה שהמדינה מספקת מזרקים זה לא אומר שהסמים הפכו לחוקיים פשוט יש תופעה וצריך לטפל בה בצורה הטובה ביותר ומכיוון שאי אפשר לתפוס את כל הסוחרים ולגמול את כל הנרקומנים אז שלפחות זה יהיה עסק קצת יותר בטוח .

למה שלא יהיה אותה יתיחסות לספוט המוטורי יש מרוצים והם לא נגמרו בסופ"ש בפ"ת הם כבר פה משנות ה70 עם עליות וירידות ועכשיו הם בעליה חזקה.

חוקי או לא חוקי שיתנו מסלול \מנחת רק בשביל שלא יפגעו אנשים .

כי ספורט מוטורי היה וימשיך להיות .

תנו דעתכם

תודה מראש

פורסם

אכן, אני גם הייתי שמח שהיה אפשר לארגן משהו גדול, יחד עהמשטרה ועם מד"א

שיהיו חלק מהמפגש, ובכך אולי לסגור קטע לא גדול (כביש פ"ת האהוב)

ולתת לנו לעשות "רייסים" כל היום/או זמן מה. תחת פיקוח שלהם ואם יהיה משהו חס וחלילה שיהיה מד"א למקרה :oops:

אלי :wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

עצם זה, שהמדינה מחלקת מזרקים לנרקומנים, ושולחת על חובבי רכב מסוקים וניידות במקום לנצל את התקציב על משהו הרבה יותר הכרחי (ע"ע ערכות ניקוי נירוסטה) מעלה בי גיחוך רב. עצם זה ששלחו מסוקים עם מצלמות רגישות חום בשביל לאתר אנשים שיסתתרו עם הרכבים שלהם, זה מעלה בי עצב ורחמים. בכלל, למה שהמשטרה לא תחלק לכולנו בלמ"זים משופרים בשביל שנתקין ברכב, הרי לנרקומנים הם מחלקים מזרקים? למה שהמשטרה לא תתרום את המוסכים שהיא מתקנת בה ניידות לעבודות כירסום במנועים של חובבי רכב?

איך אפשר בכלל להשוות בן אדם נרקומן מכור שכל החיים שלו יודע רק לצרוך סמים להכנס לקריזים לצאת מהכלא וחוזר חלילה, לחובבי ספורט מוטורי מתורבתים (כביוכל) שכמותנו שאמורים לגלגל את העניינים בצורה חוקית גרידא, אנשים (ברוב) שבחיים שלהם לא גנבו/פרצו/שדדו/אנסו/רצחו. אנשים טובים עם הצורך למהירות. איך?

פורסם

ולתת לנו לעשות "רייסים" כל היום/או זמן מה. תחת פיקוח שלהם ואם יהיה משהו חס וחלילה שיהיה מד"א למקרה :oops:

ואם הרכב של מישהו יחליק לכיוון הקהל (עם כל הכבוד למרחק ביטחון - היו מקרים) מי ישלם לקהל הפגוע פיצויים? מי יתקן את הרכב של הנהג? מי יתן את הדין וחשבון?

פורסם

ואם הרכב של מישהו יחליק לכיוון הקהל (עם כל הכבוד למרחק ביטחון - היו מקרים) מי ישלם לקהל הפגוע פיצויים? מי יתקן את הרכב של הנהג? מי יתן את הדין וחשבון?

אמממ לא חשבת על זה שאם המשטרה תיהיה , יהי סדר.. :?:

אני לא יודע בכמה מפגשים הייתה (למרות שאני לא רואה אותך הרבה {אפשר לספור אותם על כף יד אחת})

שאותם אנשים שעומדים על הכביש כמו שהיה ב פ"ת, הם בהתחלה קומץ ואחריהם כולם הולכים.

אם המשטרה תאשר אז יהיה סדר, כלומר הצופים, יהיו בצד אחד, והמירוץ יתקיים במרחק של X מטרים.

או שמירוץ יהיה מאחורי הצופים, ככה אין מצב שהצופים יפגעו!

וההודעה שלך עם הפין, ממש לא במקום :?

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

יש בעיה רצינית מבחינת החוק עם המירוצים האלו, והבעיה היא אחריות וביטוח:

אפילו אם יקצו שטח מוגדר למירוצים, ויקבעו ששם "מותר" - ביטוח החובה הרגיל של הרכב לא יתפוס במקרה של תאונה חו"ח בזמן מירוץ - אנשים יצטרכו לרכוש ביטוח ייעודי (ויקר).

או לחלופין לבנות מקום מוסדר בתשלום, שיכלול ביטוח מרוכז של המקום על כל המשתתפים והצופים במתחם.

כמו שאתם מבינים אף אחת מהאופציות האלו לא ניתנת לביצוע באופן מיידי ע"י החלטה בלבד, יש צורך להרים תשתית מתאימה (חוקית וגם פיזית).

וגם אני חושב שהמשטרה משקיעה את המשאבים שלה במקומות הלא-נכונים.

במקום לעשות פשיטה בסגנון הוליוודי מספיק לשלוח ניידת להרתעה וכך לפזר את האנשים בשיטת ההתשה, אם יבואו כל פעם ויהיה משעמם כי יש משטרה ואין רייסים - הילדודס ילכו הביתה ושלום על ישראל. ובשביל זה צריך 1-2 ניידות ולא את הטירוף שהיה ביום חמישי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתם מחמיצים את הנקודה , המשטרה לא יכולה "להעלים עין"

מכל נושא המירוצים הבלתי חוקיים שכן בראש ובראשנה הם מסכנים

אנשים חפי מפשע בכבישים ציבוריים ושנית כמובן בגלל שהיא לא יכולה להרשות

לעצמה לאבד מקור הכנסה נוסף מפשיטות וכו' ( למרות שאני בספק)

בנוסף כל עוד אין חוק המשטרה תעשה ככל יכלתה למנוע מירוצים בלתי חוקיים

ובצדק . אין מקום להשוואה בין המזרקים לבין הספורט המוטורי

נרקומנים נכנסים ויוצאים מבתי סהר , נכנסים ויוצאים מגמילה - ולרוב אין להם תקנה

המשטרה לא יכולה לעשות דבר למעט לכלוא אותם שוב ושוב על אותה העבירה .

בצדק עשתה המשטרה או מי שזה לא יהיה שהגה את הרעיון של המזרקים - כך לפחות בעיה

אחת מאד קריטית נפתרה - המחלות.

שבשלב מסויים יכולות לפגוע חלילה בכל אחד מאיתנו אחרי הכל

אתה לא יודע איזה סוד אפל מעברה סוחבת הבחורה שאספת בבר ללילה ...

( ובדיוק במקרה לא היה לך קונדום...)

פורסם

אתם לא מבינים דבר אחד בסיסי אני מדבר על המצב היום לעומת ההצעה שהעלתי

ולא על מצב שיש חוק שמאפשר ספורט מוטורי לעומת מה שהצעתי.

זה ברור שצריך חוק מוטורי כזה שיאפשר גם לבטח וכו' וכו'.

אתם מדברים כאילו היום אם קורה משהו אז הביטוח משלם וכולנו יודעים שזה לא נכון

כי הביטוח יראה שהאוטו משופר ובזה יסתים הסיפור.

ומה קשור הפין מנירוסטה. עכשיו אני מבין איך יש לאנשים 1000 הודעות.

פורסם

Shays לא אני הורדתי את הרמה של הכתיבה בשרשור, כי לא יכולתי, עצם עובדת ההשוואה שלנו(חובבי הרכב והמוטוריקה) לנרקומנים (לא עלינו, באמת) היא שהורידה את הרמה של השרשור. ולא אתה היחיד עם פין מנירוסטה בעולם, יש עוד רבים, אל תשתחצן :roll: .

AC COBRA אני מגיע למפגשים לעיתים (לא נדירות אבל גם לא תדירות) אני נוטה לסלוד ממפגשים הומי המונים שמשתרעים על הכביש (כמעט) כמו עדר. בחיים לא העזתי להתקרב למפגשים בימי חמישי בפתח תקווה. אין מה לצפות מהצופים ההישראלים שישארו בצד באמצע מרוץ סוער בין שתי אימפרזות, אתה מכיר את האופי הישראלי. אף שוטר לא יצליח לעצור אותו. לעזאזל, אפילו בתור ללשכת התעסוקה צריך להשתמש בגז מדמיע בשביל להגן על עצמך! אז מה אתה רוצה שהשוטרים ירו עם כדורי גומי כדי להרחיק את הקהל? (אני מקצין, אני יודע, זה לא תלוש מהמציאות זה אפשרי.) אני מצטער שצירפתי להודעה שלי פין, לא ידעתי שזה יפגע בך.

גיא שגב, אני לא מאמין שקראת 90% מההודעות שלי, אם כן, אתה אובססיבי משועמם (ותסלח לי) אם לא, רד לי מהגב.

לירן: תודה על טיפת ההיגיון שאתה עוזר להשרות בשרשור ההזוי מתחילתו, זה נחמד שעוד מישהו חושב בצורה הגיונית יותר מאשר פרימטית ואינסטנקטיבית. הפתעת אותי.

אם עדיין לא הבנתם את הרעיון שלי, בבקשה תגידו.

פורסם

אני חושב ששני המקרים שונים זה מן השני.

האחד זה משרד הבריאות - שהחליט לנקוט במדיניות צמצום נזקים, והשני זאת המשטרה שלא מוכנה להתפשר... (סוף סוף מתחילים לתפוס ראש במדינה ומתחילים להתיחס לנרקומנים כאל אנשים חולים)

לדעתי המשטרה היא גוף אידיוטי שטוב ממנו כמעט לא יוצא. דבר ראשון לדעתי המשטרה תעשה מה שהעיתונות מכתיבה לה. העיתונות אמרה שהיתה תאונה עם רייסים ??? ישר יקפצו שוטרים ויוכיחו לכולנו שהם כן עושים משהו...

פורסם

אני חושב שההליכה פה היא מוטעית , אני לא בטוח שצריך חקיקה בתחום , ואני בניגוד לשאר פה מסתמך על תקדים רכבי השטח , לרכבי השטח יש ליגה מסודרת , שזה עוסקים בפעילות מוטורית מגוונת בשיתוף עם המשטרה , אם יש ביטוח ? לא יודע אבל אני דיי בטוח שסגרו את הפינה הזאת איכשהו ,אפילו נותנים למשתתפים לבנות רכבים יעודיים , הסדנאות של השיפורים מרוויחות יחסי ציבור שערכם לא יסולא בפז , ואם תסתכלו מסביבכם תראו שלהרבה מהטנדרים והגיפים יש צמיגים לא סטנדרטיים ושלל שינויי מבנה ושיפורים כאלו ואחרים.

עדיף לנצל את התחום האפור , אותו התחום שרכבי השטח מטיילים בו , ואותו התחום שהמועדון של הSTI מנצל , צריך פשוט ליצור קשר עם בעל מנחת , ולתאם את הכל עם הרשויות זה כאב ראש אבל זו הדרך שצריך ללכת בה ,לדעתי.

ומה קשור הפין מנירוסטה. עכשיו אני מבין איך יש לאנשים 1000 הודעות.

FBI בהודעה כפולה ... חזק :lol::lol:

פורסם

אין כאן שום השוואה בין חובבי מוטוריקה לנרקומנים יש כאן דוג' וזהו

ולגבי הפין מנירוסטה יש לי מה להגיד אבל אני לא ירד לרמה שלך זה לא פורום לריבים

כמו שנראה לי שאתה מנסה לגרור אותו אולי תחשוב מה לא בסדר עם ההודעה שלך אם כולם אומרים לך שזה לא בסדר

פורסם
אין כאן שום השוואה בין חובבי מוטוריקה לנרקומנים יש כאן דוג' וזהו

ולגבי הפין מנירוסטה יש לי מה להגיד אבל אני לא ירד לרמה שלך זה לא פורום לריבים

כמו שנראה לי שאתה מנסה לגרור אותו אולי תחשוב מה לא בסדר עם ההודעה שלך אם כולם אומרים לך שזה לא בסדר

בהחלט, כמו שנראה לך, כי אם היית מכיר אותי, היית יודע שאני האחרון שינסה לגרור למריבות. (למעט האבקויות של בנות - עדיף בבוץ) חשבתי וחשבתי, ועדיין לא הגעתי למסקנה, תעזור לי, אולי משהו לא בסדר איתי, האם ההודעה האידיוטית שרשמתי גררה אחרי תגובות לא סימפטיות לרוב? אולי זה משום שהתייחסתי ברצינות רבה להודעה שלך? ואולי זה בגלל שאני מכיר רק משפט אחד, והוא תמיד חייב להיות קשור לפין מנירוסטה? אני מבחינתי מסיים את השתתפותי בשרשור הזה בנקודה הזאת. מכאן אתם יכולים להתעמק בדברי או שאתם יכולים לייחס להם חשיבות כשלג דאשתקד. ואני לא בכיין (אבי ביטר, לעומת זאת, כן).

פורסם
DaviX אם אין לך מה להגיד אז תשתוק.

כבר נמאסת עם הודעות מפגרות.

הרסת את כל השרשור הזה. :mad:

לא אני לא משועמם.

וכפי אתה רואה DAVIX זו לו דיעת יחיד

בואו לא ניכנס אחד בשני :!: נחזור לעיקר.

כל הנושא של מסלולים וכו' עדין בגדר התלבטות בלבד אצל

הגורמים למעלה (אם בכלל) מסיבות כאלו ואחרות שתכלס ברורות לכולנו.

יכול להיות גם שהמדינה רואה במחלות שמתפשטות מהנרקומנים סיבה גדולה

יותר לדאגה או פשוט מנסה לתת פתרון למשהו שקל יותר ליישם.

למה שלא יהיה אותה יתיחסות לספורט המוטורי יש מרוצים והם לא נגמרו בסופ"ש בפ"ת הם כבר פה משנות ה70 עם עליות וירידות ועכשיו הם בעליה חזקה.

חוקי או לא חוקי שיתנו מסלול \מנחת רק בשביל שלא יפגעו אנשים .

כי ספורט מוטורי היה וימשיך להיות .

תנו דעתכם

תודה מראש

דעתינו ? סבבה בכיף,

אין צורך בלדון שוב שזה הרצוי ויהיה מאד נחמד אם זה יקרה,

הרי אין פה כאלו שמעדיפים שכל ה"ספורט המוטורי" ימחק בארץ וזהו..

אז אם כבר לדון אז איך ומה אנחנו יכולים לעשות כדי לזרז את התהליך

או מאידך להמשיך להתמרד.

פורסם

האם בכלל יש מי שמיצג את חובבי הספורט המוטורי זאת אומרת גוף כלשהו שדוחף את העינין בצורה רצינית או שרק יודעים שיש חובבים ואומרים ניתן על זה את הדעת מתישהו

• תוכן חדש...