Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

השנתון של הראשונה הוא 98, הקילומטר 190,00 . (הוא אמר לי בטלפון 120,000 והביא אותי מצפת עד נתניה בשביל זה!)

יד 4, רישום קודם: לא כתוב כלום .

כשנהגתי,היה כל הזמן מכות בנהיגה (חבר אמר שזה בטח תושבת מנוע.)

היה מלוכלך בשמן המנוע מלמעלה והיה הרגשה שהוא מת להיפטר מהאוטו.

השניה היא שנת 97, מהשכרה, הקילומטר 217,000 (אמרה בטלפון 200,000קילומטר)

הרכב אצל הבת שלה 5 שנים ואצלה 5 שנים, כך שהאוטו נקנה מההשכרה וחוץ מהם לא ראה אף אחד.

הרכב לא הניע בהתחלה בלי הרבה גז ובלי חימום אבל אח"כ נסע חלק ובנוחות.

היא החליפה רדיאטור לא מזמן וחוץ מזה האוטו מעולם לא עשה לה בעיות.

שניהם רוצים 6,000 שקל.

ליבי נוטה לכיוון השנתון היותר נמוך למרות שזה מההשכרה. האם אני צודק?

פורסם

מה ז"א שאין רישום קודם?

מעבר לזה אופצייה ראשונה, הוא רימה אותך ולא בגבולות הטעם הטוב. אופצייה ראשונה אני רואה כפסולה.

רכב שני גם שחוט לגמרי וגם רימו עם הקילומטרז', לך תדע מה עוד לא בסדר שם.

"האוטו מעולם לא עשה לה בעיות" אני מתקשה להאמין לאור ההתנעה הקשה והקילומטרז' שלא רצתה להגיד בהתחלה.

ממליץ לבדוק חלופות נוספות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היי לך

ברשותי יש סקסו מודל 01 לא תאמין כמה ק"מ...260 אלף

ונוסעת חבל"ז מבסוט עד השמים.חסכוני שמגיע ל620 קמ בפול טנק

רק חשוב שתבדוק שלא תקנה רכב שמטפטף שמן.אם כבר שישלם עבור טיפול ותקנה ממנו שווה לך.

בהצלחה

פורסם

את הראשון לא הייתי קונה כי הבעלים שקרן, מילא אפשר לפספס ב כמה מאות קילומטרים אבל לפספס 70000 ק"מ זה חשוד, כך שאם הוא משקר בקילומטרז' הוא כנראה משקר בדברים אחרים

.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...