Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים עם casper מהסיבה שה 206xs הינה המכונית הנפוצה ביותר מן הרשימה ולכן יהיה קל יותר למצוא אקסמפלר שמור. ה hgt נהדרת לדעתי מהרבה סיבות, אבל למרות הנטייה הטבעית שלה לתת היגוי בטוח, ההגה החשמלי שלה עלול לגרום לנהג הלא מנוסה לבצע טעויות בלתי נסלחות. מנסיוני האישי (והרב) עם ה hgt מצאתי את עצמי לפעמים במצבים מסוכנים וכל זאת בגלל שההגה "שכח" לספר לי שהגלגלים במצוקה.

פורסם

ה-HGT מציגה אמינות טובה מאוד, במיוחד אם היא מטופלת כמו שצריך.

צריכת הדלק מחוץ לעיר בנסיעה רגועה היא סביב ה-1:15 ובעיר 1:10 בערך.

הטיפולים כמו שציינתי זולים יחסית, כך גם הביטוח.

ההגה חשמלי אכן יחסית מנותק אבל ניתן לייצר קצב מהיר מאוד עם האוטו והוא אפילו מהנה!! לנהיגה חוץ מההגה כאמור שמשדר פחות מידי מידע, אפשר לשחק יפה מאוד עם הזנב ובסה"כ אפשר מאוד להנות עם הרכב.

פורסם
אני מסכים עם casper מהסיבה שה 206xs הינה המכונית הנפוצה ביותר מן הרשימה ולכן יהיה קל יותר למצוא אקסמפלר שמור. ה hgt נהדרת לדעתי מהרבה סיבות, אבל למרות הנטייה הטבעית שלה לתת היגוי בטוח, ההגה החשמלי שלה עלול לגרום לנהג הלא מנוסה לבצע טעויות בלתי נסלחות. מנסיוני האישי (והרב) עם ה hgt מצאתי את עצמי לפעמים במצבים מסוכנים וכל זאת בגלל שההגה "שכח" לספר לי שהגלגלים במצוקה.

מסכים לחלוטין.

בפונטו צריך לדעת להכיר במגבלותיו של הרכב, כי אם לא זה עלול להיות מסוכן לנהג חסר נסיון.

ולו רק מהסיבה הזו הייתי ממליץ לך יותר לכיוון של ה-206 או היאריס TS.

פורסם

רציתי להוסיף כמה מכוניות למשוואה:

פולו 16V / GTI.

לאון טורבו שנתונים נמוכים.

אומנם אלו מכוניות מאוד שונות מבחינת גודל כוח וכו'. אבל רציתי לדעת מה דעתכם ומידת התאמתן למטרה שלי.

האם הלאון יקרה יחסית לאחזקה? (יחסית)

ועוד שאלה, במידה ואני מוצא ראלי דור שני, במידה ויש לי הרבה זמן למצוא אקזמפלר באמת שמור (כי אני מעדיף לשלם עוד קצת על אקזמפלר באמת מלוקק - ותקנו אותי אם אני טועה - יש לא מעט כאלה, יחסית) האם הוא בעייתי במידה ושומרים עליו ברמת הנורמה? (טיפולים בזמן, חלפים מקוריים, וכו' וכו')

פורסם
רציתי להוסיף כמה מכוניות למשוואה:

פולו 16V / GTI.

לאון טורבו שנתונים נמוכים.

אומנם אלו מכוניות מאוד שונות מבחינת גודל כוח וכו'. אבל רציתי לדעת מה דעתכם ומידת התאמתן למטרה שלי.

האם הלאון יקרה יחסית לאחזקה? (יחסית)

ועוד שאלה, במידה ואני מוצא ראלי דור שני, במידה ויש לי הרבה זמן למצוא אקזמפלר באמת שמור (כי אני מעדיף לשלם עוד קצת על אקזמפלר באמת מלוקק - ותקנו אותי אם אני טועה - יש לא מעט כאלה, יחסית) האם הוא בעייתי במידה ושומרים עליו ברמת הנורמה? (טיפולים בזמן, חלפים מקוריים, וכו' וכו')

על הפולו והליאון ענה לך ידידנו פיליפ.

בנוגע לראלי דור שני ששאלת, הוא לא בעייתי, הרכב בנוי בפשטות יחסית ורוב החלקים זולים וזמינים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

גם לפי דעתי 206 XS יושבת עליך מעולה בעיקר ב-3 דלתות וסאן רוף.

לא נהגת בהגה 3 שנים יהיה מסוכן מידי להתחיל מרכב שעלול לעקוץ , 206 XS לא עוקצנית כל כך וגם לא חזקה מידי שתסכן את עצמך .

פורסם

אתה צודק ב100% לגבי רכב שיעקוץ.

אבל לדעתי 106 ראלי אומנם חתיכת קארטינג, אבל לא חושב (תקנו אותי אם אני טועה) שהוא עלול לעקוץ (יחסית)

אני פשוט מאוד מאוד אוהב את הפיג'ו הדור-שתיים אחורה (106/205/306) ובמידה והיא עונה על הדרישות יש לי זיקה חזקה אליה. ה106GTI בכלל מהממת אבל ידוע לי כמה היא נדירה והמחיר... בהתאם.

אני חושב שהכיוון הוא 206XS/יאריס/106 ראלי/GTI, ואולי גם HGT.

הכל תלוי באקזמפלרים פשוט מאוד.

פורסם

לגבי 306 בגירסאות הספורטיביות הרכב בהחלט יכול לעקוץ , הזנב של הרכב מאוד מאוד שמח אם יש לך מגזין אוטו של החודש (גיליון 266) תוכל לקרוא בסקירת מסלול על הרכב שלי (306 בגירסא הספורטיבית S16) ועד כמה הוא יכול לעקוץ בגלל הזנב המופרע של הרכב :-) מה שכן ברגע שלומדים לשלוט עליו זה מדהים וגם לא קשה במיוחד.

גם ה-106 היא בעלת תכונות דומות של זנב שמח , אומנם פחות מה-306 אבל בהחלט יודעת לקשקש בזנבה ויכולה לעקוץ .

עוד רכב שיכול להיות טוב עבורך בעל לוק ספורטיבי , התנהגות לא רעה אם כי לא בדיוק ספורטיבית זה היונדאי קופה שניתן למצוא במחירים הללו , אמין יחסית וניראה לא רע .

פורסם
ממליץ מאוד על פיאט פונטו HGT עקב הדרישות שלך.

שנת 01 ניתו למצוא ב-40K, הרכב הרבה יותר זול לאחזקה ביחס לספורטיביות אחרות (קליאו, איביזה 20VT), ביטוח זול.

ניראת טוב מאוד לטעמי, אמינות טובה אם הרכב מטופל.

עידן הייתי מגדיר את זה קצת אחרת.

ה-HGT חזקה יותר ואוחזת, הכי מהירה מהשלושה מ-A ל-B, בדרך היא קצת מנותקת בגלל ההגה.

מחזק את דבריך!!1

אמינות תהיה אם תתחזק אותה טוב, בטיחות טובה, ספורטיביות ופוזה, אחזקה זולה ומחיר מצחיק ביחס לרמה של הרכב.

מומלץ

שלומי.

פורסם

עוד רכב שיכול להיות טוב עבורך בעל לוק ספורטיבי , התנהגות לא רעה אם כי לא בדיוק ספורטיבית זה היונדאי קופה שניתן למצוא במחירים הללו , אמין יחסית וניראה לא רע .

יונדאי קופה - ממש ממש לא הכיוון. אני עדיין בעל זיקה טהורה למוטוריקה כן?

לא אוהב איך שהיא נראית, עד כמה שידוע לי חוץ ממרכב קופה אין לה זכר לספורטיביות, ויש לי קצת בעיה עם מה שהיא "מייצגת" כלומר - עם הפוזה שלה.

רוצה רכב ספורטיבי, לא רכב שמתיימר להיות רכב ספורט.

אבל בכל מקרה תודה על ההצעה!

לא יודע כמה עוד דגמים יכולים לקלוע לי לדרישות מבלי לרדת שנתונים...

פורסם

106 רעלי הוא רכב מאוד מתקשר, מאוד מהנה, אך לא בעל יכולות אחיזה גבוהות.

לפיכך הוא נחשב לחלק ממשפחת ה"נושכים".

האחזקה שלו, אגב, היא "שקל תשעים". אמין וזול כל עוד מטופל כראוי.

אני עדיין ממליץ על 206XS, יהיה יותר פשוט ויותר קל למצוא כזו במצב טוב,

ונהג שרק "מתחיל" ללמוד לא יעמוד על קוצו של חוד ויבדיל מהותית בין השניים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...