Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, דוד שלי אמר לי היום שהחלקים של האופל אסטרה אמנם יהיו יקרים יותר לתיקון וכו אבל ההבדל יהיה ב 100 שקלים יותר ואם זה כך אז אין לי בעיה ואקנה את האופל. להזכירכם התקציב שלי הוא בין 18 ל 24 אלף בערך וההתלבטות היא בין יונדאי אקנסט שנת 99/8 לבין אופל אסטרה שהיא בשנים שאני יכול לקנות את הרכב לפי התקציב שלי. ( בדקתי ואני יכול לקנות את הרכב עם התקציב שלי ) גם חשבתי על נושא שוק האופל, כידוע אין לרכב הזה שוק אבל אם אני קונה אותו כיום פחות מהמחירון אז גם אני אמכור אותו פחות מהמחירון אז זה יצא לי אותו דבר ובעצם אני לא אפגע משמועותית.

כמה שאלות :

1. האם דוד שלי צודק ? ואם לא אז כמה בערך אצטרך לשלם יותר ( על חלקים וכו באופל ) ?

2. האם אני צודק שאני לא אפגע משמועותית כאשר אצטרך למכור את הרכב ( את האופל ) מאחר ואני גם אקנה אותו פחות מהמחירון ?

3. עד כמה קשה יהיה לי אחרי זה למכור את האופל, וכמה זמן זה בערך יקח, כי לפי דעתי אם אני אפרסם אותו בעיתון אז אני אמכור אותו אחרי זמן סביר פחות או יותר.

* אני יודע שהאקסנט עדיפה מבחינת החלקים הזולים והשוק שיש לה אבל אני מעדיף בהרבה את האופל כי אין מה להשוות בין שניי המכוניות האלו, האופל זה כמה רמות מעל האקסנט.

תודה

פורסם

1. הכל תלוי באיכות הרכב הספציפי שתקנה. אם תקנה רכב במצב טוב העלויות השוטפות שלך תהיינה נמוכות יותר.

2. בסכומים האלו ההבדלים הם קטנים גם אם ההבדלים באחוזים גדולים. אם תקנה עכשיו ב-20 אלף, תמכור עוד 3 שנים ב-12. ההבדל בין שתי מכוניות יהיה אלפים בודדים וזה לבטח לא שיקול משמעותי (ובטח לא משהו שאפשר לכמת).

3. אם תשמור טוב על הרכב אין סיבה שלא יהיו קונים.

האסטרה כל כך הרבה יותר טובה מהאקסנט שאין כאן התלבטות. בהצלחה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה על התשובה. במידה ואקנה רכב במצב בסדר, עדיין יכול ללכת לי משהו באוטו ( באופל ) ואז אני מפחד שהחלק יעלה יקר כי אני לא מרוויח הרבה, אבל שוב, אם ההבדל הוא ב100 שקלים אז אין בעיה, אז אני לא יודע עדיין לגבי החלקים, מחכה לתשובתך או לתשובת כל מי שיודע. גם עוד חוות דעת ותשובות נוספות על שאר שאלותי יתקבלו בברכה.

פורסם

כפי שכבר נאמר ואחזור על זה שוב, חלקים גרמניים מאוד יקרים, ההבדל לא ב-100ש"ח לרכיבים רציניים אלא מאות שקלים במקרה הטוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בתקציב שלך אתה יכול לקנות אופל אסטרה בנזין צורה ישנה.

כל מי שהיה לו רכב כזה מהחברים שלי קילל את הרגע שקנה אותו.

אין סוף לתקלות.

אסטרה החל מ 99 או 98 זה רכב אחר לחלוטין עם רמת אמינות הרבה יותר טובה.

אסטרה דור שני היחידה שיכולה להכנס לתקציב שלך - טורבו דיזל עם קילומטראז' מטורף ומשאבת הזרקה יקרה מאוד להחלפה (מחירה מתקרב ל 10K).

אם כבר אסטרה- אני ממליץ להוסיף לתקציב ולקנות צורה חדשה בנזין.

אם אין אפשרות להגדיל את התקציב - לך על אקסנט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בתקציב שלך אתה יכול לקנות אופל אסטרה בנזין צורה ישנה.

אתה טועה, הרכב בצורתו החדשה הוא כן בתקציב שלי, ראה כאן :

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=5&SubModelID=20&FromYear=1998&UntilYear=1999&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&&Order=price&Desc=

בכל אמרתי גם שזה התקציב שלי "בערך" ווהוא יכול לגדול גם באלף ש"ח או אלפיים ( בערך... ) אם זה ידרש.

מחכה לשמוע עוד תגובות גם לגביי החלקים, בינתיים alfa164TS אמר שהחלקים יקרים הרבה יותר מ100 ש"ח הבדל ואני נוטע לסמוך עליו אבל מחכה לעוד תגובות.

פורסם

תפתח את המודעות ותסתכל על סוג מנוע - מה שבתקציב שציינת זה הטורבו דיזל מנוע 2000 סמ"ק שדיברתי עליו.

תבדוק משאבת הזרקה שלהם טוב טוב . יש הרבה אנשים שמוכרים בגלל שהחלפתה קרובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממש לא כדאי לקנות את האסטרה דור 1 92-97 היה לי כזה כחדש. מהיום הראשון! כבר היתה במוסך עם בלי סוף תקלות גם אח"כ. היונדאי זה לא רכב זה עגלה אמנם די אמינה אבל עגלה. יש לא מעט אופציות נוספות הרבה יותר מוצלחות כדאי שתחפש!

פורסם
תפתח את המודעות ותסתכל על סוג מנוע - מה שבתקציב שציינת זה הטורבו דיזל מנוע 2000 סמ"ק שדיברתי עליו.

תבדוק משאבת הזרקה שלהם טוב טוב . יש הרבה אנשים שמוכרים בגלל שהחלפתה קרובה.

צודק, לא שמתי לב על זה שזה דיזל וזה שיש להם מספר קילומטר גדול, וממש לא מתאים לי נזק של עשר אלף באוטו, אז כניראה אוותר על האופל. תודה לכולם ושבוע טוב.

• תוכן חדש...