Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מתכוון להתקרב לשם אפילו.

יקר, מלא באנשים (שמתנהגים לרוב כמו ישראלי מצוי) ואין שומדבר חדש לראות.

ממש מיותר.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תגובות 311
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי מה להפסיד אני מקבל כרטיס חינם (מישהו הזכיר מרצדס?)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

באמת שמעתי שבעלי מרצדס מקבלים כרטיס חינם. האם זה נכון? איך זה עובד באמת?

בכל אופן, אני מסורת לא שובר. אני אלך גם אם אני לא אשיג כרטיס חינם.

פורסם

אם יש כרטיס בחינם ומשהו מעניין לראות... נלך :-)

שנה שעברה קיבלתי VIP (שאין לי מושג מה זה אומר לגבי התערוכה) ונזכרתי ללכת יום מאוחר מידי :shock:

פורסם

אם כבר עלה הנושא תנו לי לפתח אותו בכיוון אחר - איך אתם מסבירים את העובדה שמדי שנתיים אוטומוטור מושכת אליה קהל צופים אדיר (באתר שלהם כתוב שהיא התערוכה הגדולה בישראל - ואפילו אם זה לא מדויק אני משוכנע שזה די קרוב), בעוד שהתרבות המוטורית בישראל היא בקנטים?

איך קורה שבמדינה מערבית כל כך נבערת מבחינה מוטורית (אולי הנבערת מכולן?), האירוע שמושך הכי הרבה קהל הוא דווקא אירוע מוטורי? ומה זה אומר על הפוטנציאל שלנו לשפר את המצב?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמה אופציות לאלה שלא רוצים ללכת לאוטומוטור [פסטיבל בוםבמלה לא קשור למוטוריקה, כך שלא להציק].

בפחות ממאה שקל אפשר לקבל כניסה לבוםבמלה לשלושה ימים ב75 ש"ח [למי שמעוניין לדעת למה המחיר כל כך זול זה בגלל שהיציאה מב"ש]. עוד אפשרות היא לבקר באחד מן המפגשים שם תוכלו לראות המון מכוניות מעניינות וגם תוכלו לשמוע סיפורים מן הבעלים בחינם, אין-כסף.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לדעתי זה פשוט מאוד.

הישראלים מתלוננים המון על הרבה דברים, כולל היעדר התרבות המוטורית.

אבל מה? התרבות המוטורית שם, אבל היא לא ממש מביעה את עצמה כי אנשים לא מתארגנים. קל מאוד להגיד שאין תרבות ולהאשים את החברה, אבל בסוף יש לנו תערוכה לא כל כך מזעזעת, עם ייצוג של כמה חברות מעניינות שרואות את הפוטנציאל לעתיד.

התרבות המוטורית בישראל לא כל כך בקנטים אבל כל עוד אנשים לא משלמים על האוטו שלהם (מישהו אמר ליסינג?), לא ממש אכפת להם.

סולם העדיפויות עקום לגמרי, כמו שאפשר לצפות ממדינה בת 60 עם מלחמה גדולה כל 10 שנים בממוצע.

זה כבר מתחיל להשתנות.

פורסם
באמת שמעתי שבעלי מרצדס מקבלים כרטיס חינם. האם זה נכון? איך זה עובד באמת?

בכל אופן, אני מסורת לא שובר. אני אלך גם אם אני לא אשיג כרטיס חינם.

אני מקווה שזה יהיה גם השנה ,אתה הולך למרצדס ת"א(הראשי) ,מראה לפקידה את הרישיון ,ומקבל תלוש V.I.P, ואז אתה צריך להגיע עם המרצדס ויש שם כניסה למגרש חניה רק למרצדסים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
חבל שהמחיר הולך ועולה והרמה הולכת ויורדת.

למה להגיד שטויות?

הרמה ממש לא הולכת ויורדת.

הרמה, משנה לשנה, מבחינת תצוגה - הולכת ומשתפרת.

הרולס-רויס, הלמבורגיני והSLR לפני שנתיים היו כלכך נוראיות? שנים לפני זה היה יותר טוב?

גם השנה לא חסרות אטרקציות.

--

מה צפוי בתערוכה?

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1254062

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתה רואה כל יום ברחוב S3, S4, S5, S6 S8 וR8 ? את הפאסאט CC?

את גרסאות הספורט של רנו, את דגם האינפיניטי החדש שנחשף לראשונה בתערוכת ג'נבה ?

את הפיאט 500, כולל גרסאת הספורט החדשה שהוצגה לאחרונה ?

את היונדאי ג'נסיס החדשה חדשה אתה רואה כל יום ברחוב ? מה עם הX6 החדש של BMW ?

פז'ו 908, יגואר XF והסיטרואן C5 החדשה ?

בתערוכה הולכות להיות מוצגות מספיק מכוניות שאתה לא רואה כל יום על הכביש וכמות יפה של מכוניות שגם לא תראה ברחוב המסגר.

ישראל לא מדינה גדולה ושוק הרכב פה ממש לא מפותח. מה אתם מצפים לקבל פה? הצגת בכורה של פרארי חדשה?

ואיזה דברים כבר אפשר לראות בתערוכה באנגליה שאי אפשר לראות בסוכנויות אצלהם?

מה אתם מצפים? שלכל תערוכה שמתקיימת בעולם היצרנים יוציאו רכב חדש או יפתחו קונספט מיוחד?

החוסר פרגון הזה פשוט מגעיל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הרולס-רויס, הלמבורגיני והSLR לפני שנתיים היו כלכך נוראיות? שנים לפני זה היה יותר טוב?

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1254062

לא, אבל התמונות שלי ליד המכוניות שלי היו פשוט מזעזעות...:-D

השנה אני אצטלם שוב אם הן יהיו שם כדי לעשות "תיקון".

פורסם

ישראל לא מדינה גדולה ושוק הרכב פה ממש לא מפותח. מה אתם מצפים לקבל פה? הצגת בכורה של פרארי חדשה?

ואיזה דברים כבר אפשר לראות בתערוכה באנגליה שאי אפשר לראות בסוכנויות אצלהם?

מה אתם מצפים? שלכל תערוכה שמתקיימת בעולם היצרנים יוציאו רכב חדש או יפתחו קונספט מיוחד?

החוסר פרגון הזה פשוט מגעיל.

אתה מפספס את הנקודה.

גם אני חושב שזה מגעיל להתלונן על כל דבר, למרות שאין תחליפים.

אבל לא פה הבעיה.

הבעיה היא שהתערוכה ממש קצרה ועל שטח קטן יחסית. כתוצאה מכך יש מלא מלא אנשים מסתובבים בין המכוניות, אי אפשר להתרשם כמו שצריך מהמכונית (חבל שכמעט כל המכוניות נעולות, ובצדק. בגלל הישראלי המכוער). תסלח לי על הביטוי, אבל מלא ערסים שלא מבינים כלום במכוניות צועקים דוחפים ומקללים. פשוט לא כיף להסתובב שם.

ובשביל מחיר כזה ציפיתי ליותר.

פעם הייתי בא לכל תערוכה. עד שהבנתי שזה מיותר. (במיוחד אחרי שבחו"ל נכנסתי לסוכנות רכב של פרארי-למבורגיני-פורשה-בנטלי ושם המכוניות דווקא כן היו פתוחות...)

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...