Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו רכב מסוג פיאט טמפרה 1992, 1400 ידנית.

יש לנו בעיה ברכב שהיא כבר נמצאת מלא זמן, כשמפעילים סוויץ המחוגים של הדלק ושל החום מנוע לא מופעלים, הם נשארים למטה. גם אחרי התנעה הם נשארים למטה, יחד עם זאת הצופר לא עובד. הם מופעלים מתי שבא להם, לפעמים אחרי 5 דקות נסיעה ולפעמים אחרי שעה נסיעה.

לי ולאבא שלי נמאס מזה אז אתמול פירקנו כמה דברים והצלחנו לסדר את זה, המחוגים התחילו לעבוד תמיד ישר אחרי הפעלת סוויץ, אבל אז הפסיקו לעבוד הווינקרים, אחרי שאני ואבא שוב חפרנו במערכת החשמל הצלחנו לסדר את הווינקרים אבל אז שוב חזרה הבעיה של המחוגים, ואז כבר נשבר לנו ווויתרנו.

יש למישהו פיתרון אולי?

תודה רבה מראש.

פורסם

צריך לבצע עבודה של בדיקה שיטתית ולא סתם ניחושים. כל מע' חשמל אלו ניזונות דרך תיבת הנתיכים ובשימוש מושכל בשרטוטי מע' החשמל עם בדיקות בנקודות שונות של כניסה ויציאת הזרם ניתן לבדוק ולאתר התקלות.

אני יכול לסייע במשלוח בדוא"ל של שרטוים של מע' החשמל שציינת לכתובת דוא"ל שתרצה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

נשלחו בדוא"ל השרטוטים ואני מקווה שזה יסייע לכם.

אם לא תצליחו לאתר ולתקן בעצמכם אז יתכן, שבעזרת השרטוטים, חשמלאי רכב טוב יאתר ויתקן התקלות.

נא עדכן בממצאים ותוצאות.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...