Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, הרכב בעיקרון יהיה בשבילי, בן 17 שממש עכשיו עבר טסט.

אני מחפש בעיקר יופי, בטיחותי, אולי קצת פוזה ספורטיבית, אוטומטתי, תשמש אותי לנסיעות קצרות ועם לא יותר מ-2 נוסעים סביר להניח. אני לא נעול על חדש או יד שנייה אז אני אשמח לשמוע על האופציות שיש לי מ-2 הסוגים.

תודה רבה מראש :-)

פורסם

לדעתי הונדה סיוויק חדשה תתאים לדרישות שלך.

עיצוב יפה ודינאמי (לטעמי), שילוב מנוע וגיר מעולה, אמין, חסכוני וזריז.

החסרון היחיד שלו הוא 4 כוכבי בטיחות בלבד.

הדגם הביסיס LS עולה 130 אש"ח, הדגם המאובזר יותר ES עולה קרוב ל- 150 אש"ח.

פורסם

לא התלהבתי מהמראה של הסיוויק, נראה לי "משפחתי" מדי.

בנתיים הTSI ששמעתי עליו גם לפני זה נמצא דיי גבוה ברשימה, רק לפי מה שהבנתי יש לו זמן המתנה כרגע?

אם כן ולא אכפת לך שאני שואל, כמה זמן אתה חיכית?

פורסם

הרכב שלי היה במלאי כאשר קניתי אותו. לא היו הרבה אופציות אמנם, נשארו איזה 2-3 חתיכות בכל הסוכנויות יחד!

זמן ההמתנה ל-TSI הוא כ-3 חודשים. המשלוח הבא יגיע רק ביוני.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ממליץ להוסיף לרשימה סיאט לאון, בתור עוד אלטרנטיבה לגולף. עדיין אני חושב שלסיויק יש המנוע הכי טוב מבין מכוניות האלו. כך בחשבון שרכב טורבו, כשמתחילות בעיות עם הטרבו עולה יקר לטיפול. ובעיות מתחילות מהר כאשר לא ממתינים 2 דקות לפני כיבוי מנוע...

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מסכים שTSI אוטו מעולה אבל אתם עונים מבלי להתחשב בדרישות של מי שפתח את האשכול.

TSI למיטב זכרוני עולה 158K כשכותב ההודעה מדבר על 140K..

18 אלף ש"ח זה סכום שהולך ברגל? מאיפה הוא יצמיח עוד 18 אלף ש"ח במיוחד שגם 140 אלף שקל לאוטו לנהג שרק עלה על הכביש זה קפיצה גדולה מאוד מעל הפופיק

פורסם

למסור גולף TSI בידים של ילד בן 17 אשר רק קיבל רשיון , נחשב בעיני כהפקרות מוחלט, ולקרב את האקדח לרקה.

עם כול הכבוד, ילד בן 17 אשר רק סיים את לימודיי הנהיגה , חובה לשלוח אותו לקורס נהיגה, שם ילמדו אותו באמת לנהוג , להיות בשליטה על הרכב ולהיות מודע לכול הסכנות האורבות לו בכביש.

לאחר מכן , אם נדרש לו רכב, או אז 206 ידנית או אפילו מאזדה 3 יהיו הרבה מעבר לדרוש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מה ההבדל בין גרסאת ה-emotion ל-Trendline?

ולמען הסר ספק אני אכן מתכנן לעבור קורס נהיגה, אולי לפני סיום המלווה אם הדבר יהיה אפשרי.

פורסם

סובארו B3 מנוע 2000 SPORT ניראה לי שניכנס בתקציב :

5 כוכבי בטיחות

הנעה 4*4

מראה מדהים .

כל הפינוקים האפשריים אתה מקבל באוטו הזה כולל מסך LCD

ועוד המון דברים .

*בלי קשר ההיתי ממליץ לך לקנות קודם רכב יד שנייה זול כדי לקבל ניסיון על הכביש , כי אם אתה הולך לקנות רכב ספורט בלי נסיון על הכביש זאת בעייה .

יצאתי עמבה

פורסם
למסור גולף TSI בידים של ילד בן 17 אשר רק קיבל רשיון , נחשב בעיני כהפקרות מוחלט, ולקרב את האקדח לרקה.

עם כול הכבוד, ילד בן 17 אשר רק סיים את לימודיי הנהיגה , חובה לשלוח אותו לקורס נהיגה, שם ילמדו אותו באמת לנהוג , להיות בשליטה על הרכב ולהיות מודע לכול הסכנות האורבות לו בכביש.

לאחר מכן , אם נדרש לו רכב, או אז 206 ידנית או אפילו מאזדה 3 יהיו הרבה מעבר לדרוש.

הגזמת, כאילו שזה רכב מסוכן, 140 כ"ס על משקל די כבד לא ייתנו פה ביצועי על.

הרכב הראשון שאחותי נהגה בו בצורה סדירה(בגיל 18) היה הגולף של אמא שלי (1.6) ולא הייתה שום בעיה עם זה.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• תוכן חדש...