Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה לעשות ..

כל מה שעשיתי זה לנסוע 10 דקות מהלימודים הביתה .

פעם שניה או שלישית שאני בכלל מפעיל את המזגן באוטו (שלא מקרר כל כך טוב).

לפני כמה ימים אבא שלי הפעיל את המזגן ואמר שהוא מקרר ממש חלש.

היום הפעלתי את המזגן והוא בקושי קירר ו2 דקות לפני שהגעתי הביתה הבנתי שיותר נעים עם חלונות פתוחים .

עשיתי זאת אחרי ששמתי לב שאחרי 5 דקות במקום שהאוטו יתחיל להתקרר כי המזגן פלט קור(טוב קור עדין נקרא לזה)

אחרי מספר הוא באופן מפתיע התחיל לפלוט חום.

אז כיבית את המזגן והמשכתי לנסוע דקה עברה ושמתי לב למנורה האדומה שהאוטו מתחמם !!!

כשהיתי במרחק 100 מטר מהבית אז כבר הגעתי הביתה ומהר פתחתי את המכסה מנוע ושמעתי טסססס ועלה טיפה עשן לשניה מאזור המצבר.. עוד נקודה ששמתי לב עליה שהיה טיפות נוזל קירור מושפרצות באזור כניסת האוויר.

מה שבאמת מפחיד אותי מכל הסיפור זה שהמנוע של סבא שלי נתן את נשמתו לבורא בדיוק אחרי שהמזגן לא עבד טוב!

חברה מה שאני מבקש זה קצת להרגיע אותי והכוונה אם אפשר מה לעשות הלאה.

תודה רבה מראש !!!!

צרפתי תמונות :

תמונה094.jpg

תמונה093.jpg

תמונה090.jpg

תמונה092.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...