Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום,

חבר שלי מתכוון לרכוש סיאט איביזה שנים 2001-2002 ידני/אוטומט הוא לא החליט ופה צריך את עזרתכם (כי יש לו נטייה לידני),לגבי צריכת דלק,אחזקה עלויות דלק ובכללי איך הרכב מבחינת חלקים וטיפולים ומהם העלויות של הטיפולים בכללי נגיד לדוגמה במוסך מרכזי לעומת מוסך רון ששמעתי המלצות עליו?

ובין היתר איך המנוע מגיב ומהם הדגמים והתוספות שניתן לרכוש?תודה.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

אם זה עוזר יש ברשותי פרוספקט משנת 2000.

דגם: איביזה 1.6 אוטומט

נפח: 1595

הספק: 75/5500

מומנט:126/2600

הזרקה: חד נקודדית

מהירות מירבית: 166

תאוצה 0 ל-100: 15.6

תצרוכת דלק בעיר (ק"מ לליטר): 8

תצרוכת דלק בכביש (ק"מ לליטר): 14.5

דגם: איביזה 1.6 ידני

נפח: 1598

הספק: 75/4600

מומנט:135/3200

הזרקה: רק נקודדית

מהירות מירבית: 167

תאוצה 0 ל-100: 12.7

תצרוכת דלק בעיר (ק"מ לליטר): 10

תצרוכת דלק בכביש (ק"מ לליטר): 17

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

1.6 8 שסת, המספק 100 כ"ס.

זה מה הגיע בזמנו (חשבנו לקנות כזאת - סיגנו) :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קודם כל תודה על התגובות,אני מתכוון לדגם הסיגנו (המאובזר ביותר),ועם 100-105כ"ס כמובן.לגבי עלויות אחזקה כמו טיפולים ועלויות טיפולים אפשרי לקבל מחירים לערך,וגם לגבי חלקים תחליפיים האם כדאי להתקין ברכב או ללכת על המקורי כמו MANN וכו' של פולסווגן??כי למיטב הבנתי לא כלכך כדאי להתקין תחליפי וגם המחיר שלו לעומת מקורי זניח לגמרי(דוגמת החלפת קלאץ' אם מישהו יודע מחירים אודה לו).

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

הנתונים שמעליי לא מדוייקים בעליל !

ברשותי סיאט איביזה 2002 ידני 1.6 סמ"ק

הגעתי איתה בירידה בכביש מהיר בדרך חזרה מהחרמון ל200 קמש !!

ברגיל במישור היא מגיעה ל180 על 5000 טור.

אין כמעט מכוניות בעל 1.6 סמ"ק שיכולות להתחרות בה.

היא ידנית מהירה וזריזה רק אל תנסה לקחת איתה פנייה כי אתה תמצא את עצמך בלוויה

(הזכויות שמורות לי על החרוז המוכשר)

שלכם בן

פורסם

:shock:

רק אם האוטו משופר. האוטו שלך עושה 0 ל-100 ב-10.7. מגאן למשאל מאיץ תוך 9.6, סיויק 125כ"ס עוד בפחות זמן, קורולה ידנית גם באיזור. אם אתה מדבר על פולגסווגנים כגון בורה שהיא יותר כבדה - זה ברור שמנוע כמו שלך יותר משקל = פחות תאוצה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הנתונים שמעליי לא מדוייקים בעליל !

ברשותי סיאט איביזה 2002 ידני 1.6 סמ"ק

הגעתי איתה בירידה בכביש מהיר בדרך חזרה מהחרמון ל200 קמש !!

ברגיל במישור היא מגיעה ל180 על 5000 טור.

היא ידנית מהירה וזריזה רק אל תנסה לקחת איתה פנייה כי אתה תמצא את עצמך בלוויה

(הזכויות שמורות לי על החרוז המוכשר)

שלכם בן

רוב ה1.6 מגיעות ל180 אם האופל אסטרה אוטומט 1.6 שנת 2000(שנחשבת אוטו איטי ועגלתי) הגיעה לי ל180 אז אני מאמין שהרבה 1.6 יעשו את זה גם

פורסם

השאלה באיזו מהירות ...

ואני לא בא להגיד שהאוטו שלי הוא משהו רציני , בסך הכול מדובר על מנוע של גולף עם שילדה קצת יותר קלה.

אכן ההונדה תמיד הייתה בשבילי יריב מלחיץ ולכן תמיד הייתי שוקל פעמיים אם לצאת איתם או לא

אך בסופו של דבר הכול ספורט וגם להפסיד זה נכלל במשחק .

• תוכן חדש...