Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש את עזרתכם בהחלטה - סזוקי סוויאפט או פיאט פונטו ,הצרכים שלי הם רכב קטן חסכוני, שלא יהיה במוסך הרבה, צריכת דלק נמוכה, אני יכול להשקיע עד -10000 ש"ח.

לאחר חיפושים ופגישות מצאתי:

סזוקי סוויפט 93 ידני, 4 דלתות, 145,000 ק"מ, יד-2, במחיר 9500 ש"ח , ללא הגה כוח, ללא נעילה מרכזית, נראה "ככה-ככה" לא שמור אבל המנוע נשמע תקין ולא זורק-שמן. צירהי דופקת בסיבוב.

לעומת זאת ראיתי פיאט פונטו 95, 110,000 ק"מ , ידני, 4 דלתות, מנוע 1.24 , S-75, נראה טוה ושמור, הגה כח, נעילה מרכזית, מנוע נשמע טוב, נוסע טוב, יד-2, 9500 ש"ח .

שאלה ראשונה - מה עדיף?

שאלה שניה - פיאט פונטו יש גל זיזים עליון , ולכן רצוי שלא יזרוק שמן מהמדיד? כי יש זריקת שמש מהמדיד.

תודה רבה.

פורסם
פיאט עדיפה על הסוזוקי !

בתור הבעלים גאה של רכב זהה לחלוטין לפונטו שראית (מלבד העובדה שהוא שנה אחת מעל- כלומר 96), אני חייב לומר שהפונטו פשוט רכב מעולה נוח ומומלץ. ולי עוד יש את הדגם בלי הגה כוח!!!

הוא די זריז יחסית למנוע והמשקל,צריכת דלק לא רעה (כשרכשתי היה 1-16 היום קצת פחות טוב 1-14 למרות מאמצים לשמור עליה מכל פגע ורע), הרגשה "מודרנית" למרות שהאוטו כבר אטוטו סוגר 12 שנה על הכביש,

נהגתי איתה 70 אלף קילומטר ומלבד החלפת רדיאטור לפני שנתיים וכמובן טיפול טיימינג לפני שנה טיפולי עשרת אליפים קבועים (וגם ברקסים וכו'), וכן קלאץ (תחשוב ע ל זה שהחלפתי קלאץ' אחרי שהאוטו נסע 140 אלף קילומטר מיום ייצורו), לא עשה האוטו בעיות. גם היום המנוע שקט. רכשתי את האוטו עם 109 אלף והיום הוא על 180 בדיוק, ויחסית לכמות הקילומטר שעשיתי עם האוטו (טפו טפו טפו) האחזקה לא הייתה נוראית. מה גם שחוץ מזה שדי מרגישים את מהמורות הכביש, כיף לנהוג איתה, ותנוחת הישיבה באוטו וכן הנהיגה עצהמ די מהנים.

לגבי הסוזוקי- לחברי הטוב יש כזו שנת ייצור 95, והחלקים שלה משום מה הרבה יקרים מהפונטו, אם כי היא בהחלט נחשבת יותר אמינה.

אני אמנם לא אובייקטיבי, אבל אם מצאת פונטו כמו שלי עם 110 לך על זה מהר- לפני שיחטפו לך אותה. רק תבדוק טוב טוב שלא זייפו לה את הקילומטראז' כי זה נשמע יותר מדי טוב לשנת ייצור כזו....................

בהצלחה!

פורסם

הפונטו בהחלט עדיפה על סוויפט מכל הבחינות .

לגבי זריקת שמן מהמדיד זה סימן לבלאי מנוע (כנראה שהוא עבר הרבה מעבר ל 110 K)

תבדוק את זה אצל בעל מקצוע.

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

לא יכול לייעץ לך לגבי הפונטו, אבל כן נהגתי בסוויפט. היא אומנם היתה אוטומטית ולא ידנית, אבל אני מניח שזה מספיק קרוב כדי לתת לך את התרשמותי מהרכב.

ובכן, מדובר ברכב בסיסי ביותר, נטול כל אבזור נוחות, הנדסת אנוש מזעזעת וצריכת דלק (שוב: בהתייחס לדגם האוטומטי שבו נהגתי) לא חסכונית בעליל על גבול הבזבזנית.

אני לא מתכוון לדבר על התנהגות כביש היות וזה לא אחד הדברים שמעניינים אותך, אבל בוא נגיד שאם כן הייתי מרחיב גם בנקודה הזאת, הסוויפט לא היתה יוצאת בזול.

השורה התחתונה: פשוט לא יאמן שיש אנשים שקונים רכב כל כך מחורבן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...