Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום, יש לי פג'ו 206 שנת 2000 מנוע 1.4 אוט' לפעמים כשאני מעביר מהילוך דרייב לניוטרל ואו פארקינג הטורים של הרכב יורדים לכמה שניות והאוטו כבה.

הייתי במוסך וניקו את המצערת ואח"כ חיברנו את האוטו למחשב כל הטיפול הזה פתר את הבעיה שהאוטו היה נכבה.

עכשיו לאחר הטיפול של הניקוי והחיבור למחשב כשאני מעביר מדרייב לניוטרל ואו פארקינג הטורים יורדים לכמה שניות האוטו עושה סימנים של הולך להכבה ואז הטורים עולים וחוזרים למקומם הטבעי.

מישהו נתקל בבעיה כזאת או יודע איך לטפל בה ? ? ?

שבוע טוב, נועם.

פורסם

כאשר מפרקים את המצערת לצורך ניקוי ומחזירים אותה חזרה, יש לבצע עדכון למצערת בעזרת סורק יעודי . האם אתה יודע אם בוצע עדכון כזה?

חזור למוסך ודרוש תיקון חוזר.

פורסם

אני כמעט בטוח שהבעיה במנוע צעדים{החלק שמווסת את הטורים בסרק}צריך לפרק את החלק ולנקות אותו עם ספריי קרבורטור{רצוי STP או דומה}ולהחזיר. אם הבעיה לא נפתרת לשקול החלפה של החלק. כל זאת בתנאי שהרכב חובר למחשב במוסך פיגו מורשה!כדי לסרוק תקלות.בהצלחה

פורסם
אני כמעט בטוח שהבעיה במנוע צעדים{החלק שמווסת את הטורים בסרק}צריך לפרק את החלק ולנקות אותו עם ספריי קרבורטור{רצוי STP או דומה}ולהחזיר. אם הבעיה לא נפתרת לשקול החלפה של החלק. כל זאת בתנאי שהרכב חובר למחשב במוסך פיגו מורשה!כדי לסרוק תקלות.בהצלחה

האוטו חובר למחשב וזוהתה תקלה בהגה.

האם יש קשר בין התקלה בהגה לבין זה שהאוטו כבה והטורים עולים ויורדים ? ? ?

פורסם
האוטו חובר למחשב וזוהתה תקלה בהגה.

האם יש קשר בין התקלה בהגה לבין זה שהאוטו כבה והטורים עולים ויורדים ? ? ?

לעתים המחשב מתבלבל ולא מזהה נכון . לדעתי אין כל קשר בין טורים עולים יורדים לבין ההגה !! אולי יש גם תקלה בהגה

מי יודע ?? כדאי ללכת לכוון מנוע צעדים הוא בדרך כלל מעורב בתקלה שקשורה בטורים , כולל חוסר האפשרות לשמור על טורים . בהצלחה

פורסם

לא נשמע הגיוני שאיזשהי תקלה בהגה תגרום לנפילת טורים.

אני מצטרף לתגובות הקודמות לגבי מנוע צעדים. תקלה כזאת יכולה לנבוע ממנוע צעדים תקול, בפג'ו מנוע הצעדים ידוע כבעייתי מה שתורם לאבחנה הזו.

תבקש מהמוסך להחליף מנוע צעדים ולראות אם זה פותר את הבעיה.

בהצלחה

פורסם
שבת שלום, יש לי פג'ו 206 שנת 2000 מנוע 1.4 אוט' לפעמים כשאני מעביר מהילוך דרייב לניוטרל ואו פארקינג הטורים של הרכב יורדים לכמה שניות והאוטו כבה.

הייתי במוסך וניקו את המצערת ואח"כ חיברנו את האוטו למחשב כל הטיפול הזה פתר את הבעיה שהאוטו היה נכבה.

עכשיו לאחר הטיפול של הניקוי והחיבור למחשב כשאני מעביר מדרייב לניוטרל ואו פארקינג הטורים יורדים לכמה שניות האוטו עושה סימנים של הולך להכבה ואז הטורים עולים וחוזרים למקומם הטבעי.

מישהו נתקל בבעיה כזאת או יודע איך לטפל בה ? ? ?

שבוע טוב, נועם.

כמעט בוודאות מנוע צעדים , מחלה של האוטו

תכין בערך 1000 ש"ח

בהצלחה

• תוכן חדש...