Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקוח שבדק אצלי את מכוניתו לצורך "טרייד-אין" מתלבט בבחירה בין פאג'רו ל-לאנד-קרוזר, הוא שאל אותי מה אני הייתי בוחר בין שתי הפירמות , עניתי לו בתמימות : "אני הייתי הולך על לאנד-קרוזר" ,אמרתי .

אחרי שעה אחת מטלפן אלי "איש המכירות של מיצובישי", ובקש לדבר איתי: מה יש לך נגד פאג'רו ? אמר, אתה פוגע לי בפרנסה !, אסור לך להמליץ ואסור לך לקבוע עמדה !! קבע בכעס רב.

אני ממש בדילמה !, מה דעתכם בעניין עדין זה ?. אסור לי או מותר לי לענות לשאלות כאלה מלקוח ?!.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

מותר לך! זה שהוא מטומטם והוא חושב שאתה גוזל לו את הפרנסה - זבש"ו!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
מותר לך! זה שהוא מטומטם והוא חושב שאתה גוזל לו את הפרנסה - זבש"ו!

תודה על תשובתך, הבעיה איתי עכשו היא מצפונית , בכל זאת גרמתי לבחור לבחור טויוטה ולא מיצובישי!

פורסם

ואם היית גורם לו לבחור מיצובישי?

לא הכרחת אותו לקנות שומדבר, ובכל מקרה כל תשובה שלך הייתה "מקפחת" מישהו.

אין טעם לייסורי מצפון מיותרים לדעתי.

פורסם

צודק איש המכירות של מיצובישי. הרי עדיף שאנשים לא יקבלו עצות מבעלי מקצוע, אלא מבן אחותו של שכנם, שהייתה לו מיצובישי לנסר בשנת 93, והיא לא ראתה מוסך (כי טיפלו בה על מדרכה, אבל מה לזה ולעובדות?). על סמך כאלו עצות צריך ללכת ולקנות רכב שעולה מעל 300 אלף ש"ח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה איתך דוד? בתור בעל מקצוע אסור לך שתהיה לך דיעה משלך? :shock:

מותר לך להגיד כל מה שאתה חושב, אם אתה רוצה להיות פוליטיקלי קורקט תוסיף תמיד "לדעתי...".

מי שיש לו בעיה עם זה , שישבור את הראש לבד.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

גם אני הייתי בוחר וממליץ "לנד קרוזר" .

מה רצה האיש של מיצובישי, שבעבור פרנסתו תמליץ על משהו שאיננו תואם את דעתך?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מדינה חופשית , מותר להמליץ ולתת את דעתך בכל נושא .

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

נשמע לי קצת הזוי הסיפור.

אתה איש של טרייד-אין? טרייד אין של איזו חברה?

בכל מקרה, זכותך להמליץ לאדם איזה רכב אתה חושב שהוא יותר טוב.

להיפך, דעתך שהיא אינה משוחדת (להבדיל מאיש המכירות של מיצובישי) הרבה יותר אמינה.

וחוץ מזה, מאיפה איש המכירות קיבל את המידע שדווקא אתה המלצת ללקוח ללכת לקנות רכב אחר, ואיך הוא ידע איפה למצוא אותך?

פורסם

הלקוח ביטל את הרכישה של הפאג'רו באומרו "שדוד ברזילי ממכון הבדיקה המליץ לי על לאנד-קרוזר", הלקוח בא לבדיקה כדי לסיים את עיסקת הטרייד-אין עם מיצובישי זה כל העניין. אני לא ידעתי שהוא כבר בתוך העיסקה , חשבתי שסתם שאל שאלה כדי לעזור לו להחליט כמו כן טופס הבדיקה היה על שמו של הלקוח ולא על ידי שולחיו.

פורסם

אני חושב שברגע שמישהו בא ושואל מה היא העדפתך האישית, התשובה שתתן היא לשיקולך המלא. אפשר לפעול מתוך אינטרסים כלכליים (הרכב עליו מרוויחים יותר וכו') או מתוך יושר.

זה לא שדוד בא ללקוח שרצה את הקינג ולחש לו באוזן לפני החתימה על החוזה "לא כדאי לך, חרא אוטו! לך על הלנד קרוזר, מלה שלי".

לגטימי, מוסרי, הגון, והמלצה נכונה :)

יום נעים ונטול יסוריי מצפון לכולנו.

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בעל מכון בדיקה שרואה הרבה מאד מכוניות ואת התקלות האופייניות להן הוא הכתובת הכי טובה שיש לשאלה כזו.

מי שלא בסדר הוא סוכן מיצובישי שמנסה למנוע מידע מקצועי אמין מהלקוח.

• תוכן חדש...