Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא כזות מה ההשלכות של הדברים האלה על אוטו שהוא לא ספורטיבי בשום מידה

ועוד משהוא קטן

אם האוטו אם גיר רגיל ומגיעים איתו לסלידים מעופפים שמאוד קרובים לאדום אז רוב הסיכויים שמנוע הילך מהר לא? (בימיוחד שהאוטו ישן)-(של חבר שלי עושה שטויות)

(חוץ מהצמיגים שבפירפורים וכלאה נישחקים)

אני לא שואל בקשר ספציפי אלי בכללי מעניין אותי לדעת הים זה גם מוריד את ערך המנוע באיזה שהוא מקום או מקצר את חייו או כול נזק אחר הניגרם מתוצאה של דברים אלה ?

תודה מראש

פורסם

ספורטיבי, לא ספורטיבי, לחיצה, לא לחיצה - נסיעה עם הרכב הורסת אותו ומורידה מערכו.

תיהיה בטוח שהשטויות שה"חבר" שלך עושה בטח לא מוסיפות חיים למנוע, לגיר, לבלמים, לבולמים, לצמיגים ולבערך חצי מהמערכות ברכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ספורטיבי, לא ספורטיבי, לחיצה, לא לחיצה - נסיעה עם הרכב הורסת אותו ומורידה מערכו.

תיהיה בטוח שהשטויות שה"חבר" שלך עושה בטח לא מוסיפות חיים למנוע, לגיר, לבלמים, לבולמים, לצמיגים ולבערך חצי מהמערכות ברכב.

לא ממש הבנתי מה היתכוונתה ב מישפט הראשון ?

זה בציניות כאילו לא לינסוע ביכלל או משהוא אחר ואני פשוט לא מבין

פורסם

בשביל מה הוא מגיע עם הרכב לסלד גבוה ומגיע איתו עד למנתק כשהמנוע צורח?

וכן הגלגלים נשחקים אם נותנים גז במקום"ומפרפרים " אותם.

קחו בחשבון שעכשיו אנחנו בתקופת חורף וזה הקשר היחיד שלכם עם הכביש וכדאי שהוא יהיה טוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בשביל מה הוא מגיע עם הרכב לסלד גבוה ומגיע איתו עד למנתק כשהמנוע צורח?

וכן הגלגלים נשחקים אם נותנים גז במקום"ומפרפרים " אותם.

קחו בחשבון שעכשיו אנחנו בתקופת חורף וזה הקשר היחיד שלכם עם הכביש וכדאי שהוא יהיה טוב.

ל'

חחח כי הוא "גבר" אבל יש לו שליטה באוטו הוא היחיד שאני אישית מכיר שאומר שיש לו את זה (זה בהשווה לכול השאר שאני מכיר בנהיגה ).

לחיצות לא מביאות לבלי גבוהה יותר של המנוע?

לא כמו שהוא עושה אלה

לחיצות באוטומט

פורסם

מה שצביקה רשם זה לא בציניות.

הוא התכוון שכל נסיעה גורמת לבלאי באוטו, גם אם תסע כמו שכתוב בספר עדיין מכלולים ישחקו ותצטרך לעשות טיפולים.

ואם תקרע את האוטו, הבלאי יהיה כפול ואפילו יותר גרוע.

פורסם
מה שצביקה רשם זה לא בציניות.

הוא התכוון שכל נסיעה גורמת לבלאי באוטו, גם אם תסע כמו שכתוב בספר עדיין מכלולים ישחקו ותצטרך לעשות טיפולים.

ואם תקרע את האוטו, הבלאי יהיה כפול ואפילו יותר גרוע.

זה שכול נסיע יש טיפה בלאי זה ברור כי אם לא היה המכוניות לא היו נהרסות .......

אוקי

מה שמסומן זו התשובה לשאלה שלי תודה

פורסם

לחיצה בריאה על הגז מדיי פעם לא תוסיף בלאי רציני, אבל נסיעה שכזאת כדרך קבע בהחלט לא כדאית.

אותו דבר גם עם הברקסים רק שיעשה טובה ולא יחסוך, אם הו אצריך לעצור אז שלא יתחיל לחשוב על כמות שחיקה ואם כדאי ללחוץ חלש יותר כדי לא לגרום לבלאי...

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...