Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תשים לב טוב טוב מעורבים 2 אידיוטים בתאונה הזאת.:wink:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

מעצבן אותי לראות התנהגות כזאת בכביש,

והינה סיפור בהקשר:

לא מיזמן ראיתי אישה משתלבת בכביש ראשי,

במהירות של גלישה,

ישר לנתיב השמאלי ביותר,

והעבודה שמכוניות נסעו באותו רגע בכביש לא ממש הפריעה לה,

בכל מיקרה,

WHATS THE POINT?

מפגרים לא חסר!

סעו בזהירות.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

למה אידיוט ?

אני התרשמתי שלמכונית יש בעיה והוא רצה להגיע לשולי הכביש כדי לא להפריע לתנועה.

מה רצית? שהוא יעצור באמצע הנתיב, כשמימין, משמאל ומאחור שועטות מכוניות?

הוא אפילו הדליק וינקר :roll:

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כעיקרון שני הנהגים לא נהגו בזהירות מספקת ,בין אם הנהג ברכב האספנות שחתך על בליינד ימינה ובין אם הרוכב אופנוע חשב לרגע שהוא בMOTO GP ולא שמר מרחק\האיט.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
כעיקרון שני הנהגים לא נהגו בזהירות מספקת ,בין אם הנהג ברכב האספנות שחתך על בליינד ימינה ובין אם הרוכב אופנוע חשב לרגע שהוא בMOTO GP ולא שמר מרחק\האיט.

בדרך כלל מהירות היא לא דבר בעל אחוזים גבוהים כגורם לתאונות, כך שמדובר פה בסיכון מחושב שלוקח על עצמו רוכב האופנוע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפי מה שרואים בסירטון הגלגל האחורי של האופנוע היה כבר באוייר עוד לפני ההתנגשות

ככה שלברוח הוא גם לא היה מצליח

נקווה שלפחות יצא בלי הרבה נזקים

Toyota Yaris TS

פורסם

יאללה מספיק לנסות להאשים את הרוכב כל הזמן. רואים בבירור שנהג הרכב אשם.

אם תעברו כמה פעמים על הסרטון ותשימו לב למכוניות שעוברות בנתיבים אחרים, תראו שהאופנוע נוסע באותה מהירות של שאר המכוניות.

מספיק עם "חושב שהוא במוטוGP" ו"מרגיש ולנטינו רוסי". הוא לא מרגיש רוסי כמו שאתם לא מרגישים שומאכר.

וגם אם היתה למכונית תקלה - זאת לא סיבה לסמוך על זה שהאופנוען יספיק לעצור בבלימת חירום.

אגב, אם תשימו לב - האוטו נכנס לתמונה במהירות נמוכה, ותוך כדי פניה ימינה מגביר קצת את המהירות. כנראה שאין לו תקלה והוא סתם אידיוט.

למרות שהרוכב לא בלם טוב (חזק על הקדמי-נכנס לסטופי עוד לפני שפגע במכונית), קשה לי להאמין שבבלימה טובה הוא לא היה פוגע ברכב.

פורסם

רואים בבירור שהנהג אופנוע טס לו

הנהג מכונית הפעיל וינקר, גלש לאט

לנהג האופנוע היה הרבה זמן ומקום לפנות ולסטות לנתיב השמאלי ביותר מכדי למנוע את ההתנגשות שלו

שימו לב גם כשנהג האופנוע נכנס במכונית בחלק החיצונית השמאלי

כלומר שאם טיפה סטייה שמאלה כל זה היה יכול להימנע.

ג'ימיניב!

פורסם

הנהג נכנס לנתיב שלא היה פנוי, וגרם לתאונה.

וינקר לא וינקר, בעיה לא בעיה, נתיב לא פנוי לא עוברים לא משנה מה. ואם הוא היה צריך לעצור בתחנה, הוא היה צריך לתכנן את העצירה מראש ולא לעבור 2 נתיבים באמצע כביש ראשי, גם במידה והרכב תקול, לא סוטים מהכביש בצורה כזאת.

בכל אופן, משפטית הרכב אשם.

זה נכון

פורסם
רואים בבירור שהנהג אופנוע טס לו

הנהג מכונית הפעיל וינקר, גלש לאט

לנהג האופנוע היה הרבה זמן ומקום לפנות ולסטות לנתיב השמאלי ביותר מכדי למנוע את ההתנגשות שלו

שימו לב גם כשנהג האופנוע נכנס במכונית בחלק החיצונית השמאלי

כלומר שאם טיפה סטייה שמאלה כל זה היה יכול להימנע.

אני ממליץ שתחזור לשיעורי הנהיגה ולספרי התיאוריה.

זה לא משנה באיזו מהירות היה האופנוע, אבל אני לא יודע לפי מה החלטת שהוא "טס". הוא לא נראה לי יותר מהיר משאר המכוניות בכביש.

זה לא רלוונטי אם נהג המכונית כן או לא הפעיל וינקר.

וזה שנהג המכונית ביצע את התמרון המסוכן שלו לאט לא הופך את התמרון לחוקי או בטוח יותר. נהפוך הוא, זו האיטיות שלו שמסוכנת כאן, כשהוא חוצה כביש מהיר לאיטו.

נהג המכונית פנה כאן לנתיב לא פנוי וגרם לתאונה. נקודה.

והכל למה?!

כדי לא לפספס את התחנה בה רצה לעצור.

נ.ב.

לקבוע שהאופנוען אשם רק בגלל שלא היה מספיק מוכשר להמנע מפגיעה, זו כבר שיא הציניות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אולי האופנוען לא אשם ,אבל הוא גם לא מאוד חכם.

כשאתה רוכב על הכלי הכי פגיע בכביש אתה חייב להיזהר מאדיוטים ,אני מאמין (מאמין זה לא יודע אבל מאמין) שאם הוא היה מסתכל קדימה ומתרכז בכביש הוא היה רואה את הרכב הדבילי הזה, ומצליח להציל את עצמו בזמן .

הכביש היה די ריק ,ככה שהיית לו כנראה היכולת לצאת מזה בשלום.

זה שבמשפט תהיו צודקים ,לא יתקן לכם את הגוף.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

falou,

את התחנה ראיתי, וגם חשבתי לרגע שאולי זאת הסיבה, אח"כ התעלמתי מהתחנה, מתוך הנחה שנהג בר דעת לא יעשה שטות שכזאת רק כדי לעצור בתחנה.

קשה לנתח מסירטון מצלמות בקרה מה באמת היו הסיבות.

יכול להיות שהוא התכוון לעצור בתחנה, ואז בלי ספק נהג הרכב נושא באשמה מוחלטת ללא הנחות, אבל יכול להיות שבגלל תקלה ביקש לעצור בצד. קשה לשפוט את הסיטואציה הכוללת והאם נכון יותר היה שנהג רכב עם תקלה יעצור באמצע כביש מהיר. לענ"ד עצירה שכזאת היתה גורמת להרבה יותר תאונות ונפגעים. זה עדיין לא אומר שלנהג מותר לחתוך נתיבים בלי לראות מה קורה,אבל במצב שכזה, הייתי אומר שהשיקולים של הנהג לסטות נִראים יותר סבירים מאשר להיתקע באמצע.

כן הדליק וינקר או לא הדליק, אכן לא משנה, כי וינקר לא נותן זכות להידחף.

אני מניח שהנהג לקח בחשבון שיתכן ומשאית תכנס בו ואז הרבה לא היה נשאר מהרכב. במקרה נכנס כאן אופנוען.

לפי הסירטון, הרבה מאוד הנחות אפשריות וכולן נכונות במידה מסויימת.

.

פורסם
למה אידיוט ?

אני התרשמתי שלמכונית יש בעיה והוא רצה להגיע לשולי הכביש כדי לא להפריע לתנועה.

מה רצית? שהוא יעצור באמצע הנתיב, כשמימין, משמאל ומאחור שועטות מכוניות?

הוא אפילו הדליק וינקר :roll:

.

אמיר ידידי, אם התגובה הזאת לא צינית אז זאת התגובה הכי דפוקה שקראתי בפורום הזה.

כל מי שחושב שזאת טעות האופנוע ולא המכונית, וחושב שככה צריך לעבור נתיבים בשביל לעצור בצד, אני רק אאחל לעצמי שלא ניהיה בטווח של לפחות 30 מטר אחד מהשני בזמן נסיעה.

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

• תוכן חדש...