Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם םא זה יעבור (מה שלא נראה לי), זה בטוח יוגבל לבקבוק אלכוהול פתוח בתוך הרכב, אם כבר.

למרות שיש פה פגיעה חמורה בזכויות האזרח, שכן אלכוהול (בניגוד לסמים) זה לא חומר שאחזקתו אסורה על פי חוק,

וגם לא צריכתו באופן כללי, אלא רק נהיגה בהשפעתו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כמו שקונדסון אמר, החוק מתייחס לבקבוק אלכוהול פתוח בלבד.

כמו בחלק ממדינות ארה"ב.

עכשיו אפשר להירגע, לקפוץ לקנות בקבוק וודקה, ולחזור עם השקית מהסופר בתוך האוטו ולא באופניים.

מחזק את דברי קונדסון.

הבעיה היא שאנשים משתכרים בפאב\מסיבה ואז נוהגים, ולא משתכרים תוך כדי נסיעה.

ולכן החוק הזה מיותר. אין שום בעיה שמי שיושב מאחורה לא יהנה מבקבוק טובורג קר ומרגיע.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

ראיתי חוקים יותר מוזרים שקשורים לאותו חוק.

בארגנטינה החוק אומר ש"אסור להחזיק בקבוק אלכוהול פתוח באוטו, אלא אם האלכוהול משמש לחיטוי פציעות או שהמצבר לא נמצא בתא המנוע".

אני משער שהכוונה שלהם הייתה שאנשים לא ישתו, אבל שאמבולנסים לא יהפכו ללא חוקיים, ושבמקרים שהמצבר לא נמצא מחובר, בכל מקרה אי אפשר לנהוג.

מטורפים...

פורסם

הבעיה שחברי כנסת כאלו באים ומתחלפים כמו מים באסלה אבל החרא שהם משאירים ממשיך לצוף ולהסריח הרבה זמן אחריהם.

וזה מה שמסריח 99% שממש לא איכפת לו באמת מאתנו האזרחים מה שהוא היה צריך זה פרסום ואת זה קיבל.

כמו כן זה גם נותן טרף קל לשוטרים לא צריך להוכיח כלום, בטח יעשו מבצעי ענק בסופשים תחת השם "תפוס על מהירות או מצא את הבקבוק"

פורסם

לדעתי כל מה שקשור לאלכוהול ונהיגה צריך לאכוף !

תתפלאו אבל בתור מתדלק אני רואה הרבה צעירים שיוצאים במוצ"ש למשל לאיזה מסיבה ומתדלקים את עצמם טוב טוב עם איזה כמה כוסות וודקה רד בול

פורסם

מעכשיו בכל פעם שהחברה' נפגשים במושב צריך לגמור את כ-ל השתייה ולא להשאיר כלום לפעם הבאה.

אם כבר חוק מטופש, אז לפחות להוסיף סעיף שיאפשר נסיעה עם אלכוהול בתא המטען.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ראיתי חוקים יותר מוזרים שקשורים לאותו חוק.

בארגנטינה החוק אומר ש"אסור להחזיק בקבוק אלכוהול פתוח באוטו, אלא אם האלכוהול משמש לחיטוי פציעות או שהמצבר לא נמצא בתא המנוע".

אני משער שהכוונה שלהם הייתה שאנשים לא ישתו, אבל שאמבולנסים לא יהפכו ללא חוקיים, ושבמקרים שהמצבר לא נמצא מחובר, בכל מקרה אי אפשר לנהוג.

מטורפים...

לגבי ארגנטינה אני לא בטוח, אבל בברזיל יש הרבה רכבים מונעים כוהל.

ואם אתה ממלא ג'ריקן ספייר?

החוק חל גם עליך?

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

עד היום היה לי רק "קש" אחד שישבור את גבי המגומלל ואני אתקפל ואסתלק מהמדינה הזו - אם רשיוני ישלל

היום אני מוסיף, אם החוק הזה יחקק, ואני יענש על הימצאות אלכוהול ברכב, אני מתחפף מפה ומשאיר את המדינה שמצידי אחמדינג'אד יטפל בה.

אני יודיע לכם מתי להיכנס לבנקר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לגבי ארגנטינה אני לא בטוח, אבל בברזיל יש הרבה רכבים מונעים כוהל.

.

מה שאני מכיר הוא הנוסח הישן. אני משער שבשנים האחרונות התחילו להיות רכבים עם כוהל, ככה שבטוח ניסחו את השטות מחדש (ואני באמת מתכוון לשטות)

פורסם
עד היום היה לי רק "קש" אחד שישבור את גבי המגומלל ואני אתקפל ואסתלק מהמדינה הזו - אם רשיוני ישלל

היום אני מוסיף, אם החוק הזה יחקק, ואני יענש על הימצאות אלכוהול ברכב, אני מתחפף מפה ומשאיר את המדינה שמצידי אחמדינג'אד יטפל בה.

you got my vote for that :wink:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
אם החוק הזה יחקק, ואני יענש על הימצאות אלכוהול ברכב, אני מתחפף מפה ומשאיר את המדינה שמצידי אחמדינג'אד יטפל בה.

מציע שתבוא לרוסיה - מדינה שבה חוק כזה ייחשב לפגיעה טוטאלית בזכותו הבסיסית של האזרח להביא בקבוק וודקה "רוסקיה" צונן לסעודה משפחתית. :lol:

_39129712_vodka_203.jpg

נ.ב. כבר קיים חוק דומה - איסור על החזקת בקבוק משקה אלכוהולי פתוח בתא נוסעים של הרכב. אני חושב שמר מילר ושאר ה-119 מטומטמים לא הכינו שיעורי בית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הלכו יותר טובים

פורסם

שניה אני קורא ליוליה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...