Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי בבית פאסאט B4 שנת 95...

אני לקראת הרישיון (בסוף) יש לנו בבית פאסאט ישנה בהתחלה רציתי שנחליף אותה אבל ההורים לא רוצים מהסיבה היחידה שהאוטו הזה משרת אותנו בנאמנות במשך 8 שנים ובקושי עבר קילומטרים.. בשורה התחתונה אני מבין אותם והצעתי שאני יחסוך טיפה כסף ויקנה אוטו לעצמי.. גם זה הסתכם כרעיון לא טוב ( אבא מרשה רק אוטו בטיחותי ובסכום שאני יכול להגיע אליו במקסימום זה 10 אלף שקל לאוטו ואין מכוניות "בטיחותיות") מה גם שלא יהיה לי כסף להחזיק אותו...

לבסוף החלטתי לפנק קצת את הפאסאט של הבית... ( אני אוהב את כל הקטע של המכוניות וזה חייב שיהיה לי משהו מיוחד)

אז ככה מה בתקציב..? 5 אלף שקל..

מתוכם הקצבתי 1500 למערכת טובה...

מעניין אותי מה העלות של גאנטים מגנזיום + צמיגים..ועד כמה זה משפר את אחיזת הרכב?

מעניין אותי עוד זה אורות קסנון מה המחיר ואיפה ניתן לעשות?

פורסם

יוצא שהתקציב שלך הוא 3500 +-. אז: א. או מגנזיום או קסנון. ב. יש שרשור ממש מהימים האחרונים של התקנת קסנון אצל Xnlight ובנוסף חיפוש בפורום לא יזיק. ג. מגנזיום יש בטווח מחירים עצום (+1500-10K) וכנ"ל צמיגים כך שעל השאלה כמה יעלה בערך אי אפשר לענות, אתה צריך למצא משהו שיהיה יפה בעיניך וגם בגבולות התקציב שלך. בנוסף, אל תתפשר על צמיגים חרא על חשבון המגנזיום. המגנזיום לא משפר את אחיזת הרכב, הצמיגים כן.

פורסם

הנושא נטחן עד דק בפורום. בצע חיפוש (כפתור שלישי משמאל בבאנר הכחול בראש הדף).

אם לא קיבלת תשובות בחיפוש:

בקשר לקסנון פתח שרשור בפורום טכני.

בקשר למערכת, פתח שרשור בפורום אוודיו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...