Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שאני משתדל לא להגיע למצב הזה, אני מבקש עזרה.

לרכב שלנו (אקספרס ידני) יש נטיות מאוד סוציומטיות... שתי בעיות שכל אחת בנפרד אמנם מאוד לא סמפטית, אבל שתיהן ביחד גורמות למצב להיות בלתי אפשרי בעליל.

המצבר החזיר נשמתו (לפני בערך חודשיים), ומאז כל הנעה שניה נעשית בדרדור.

ואתמול כשאני נוסע לתומי חזרה הביתה, נעלם לי הקלאץ' (הורדה משלישי לשני לקראת עליה) - בהתחלה חשבתי שנפלה הדוושה, כי פשוט באמצע הוצאה מהילוך נעלמה לי במכה כל ההתנגדות לרגל שמאל. עצרתי בצד וגליתי שהדוושה עוד שם, פשוט לא מחוברת לכלום.

הבעיה היא שלתקן את זה (מצבר חדש + כבל קלאץ') אמור לעלות 1.5K לפי ההצעה שקבלנו (900 למצבר ו600 כבל+עבודה), וזה סכום שכרגע אין מאיפה להביא. המחיר הגיוני? או שיש אפשרות לקצץ אותו?

אני אובד עצות למדי...

יום טוב?

טל

מה חתימה? תתפשטי!

• ספונסר פורום
פורסם

מצבר וכבל לרכב שלך לא אמורים להגיע לסכום כזה,היום אפשר כבר למצוע מצבר ב600 ש"ח וכבל +עבודה לא אמור לעלות יותר מ250 ש"ח,וכל מוסך שמכבד את עצמו מכבד כרטיסי אשראי,ככה ש900 שקל לחלק ל3 תשלומים זה לא משהו שלא ניתן לעמוד בו.

פורסם

יש פה סתירה מעניינת... מצד אחד, להגיד תודה יהיה להקפיץ את השרשור הזה, שמבחנתי נסגר, אבל מצד שני, נראה לי שהרבה יותר נעים לעזור ולקבל על זה מילה בתמורה.

אז אורן, תודה :)

לילה טוב!

טל

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...