Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעייה של היבהוב בתאורת הרקע בלוח השעונים ובתאורת הרקע בכל הכפתורים ברכב.

בבוקר התארה בכלל לא מופיעה, כולל כל המכוונים : ספידומטר, מד טורים, שעון דלק ושעון הטמפ'. כמו כן, גם התצןגןת הדיגיטליות הנוספות כמו הטמפ' החיצונית ומד הקילומטרים.

לאחר מספר דקות (בין 5-10 דקות) כאשר המנוע מתחמם, התצוגות מופיעות ומתחילות להבהב.

בדקתי את הפיוזים והכל נראה תקין.

הפנסים הקדמיים והאחוריים - התאורה תקינה (אין היבהובים).

היה לי הרושם שיש אולי חוט הארקה מנותק היכן שהוא באוטו.

משיחה טלפונית עם חשמלאי רכב - לדבריו צריך להחליף את כל לוח השועונים.

האם משהו נתקל בתופעה כזו ?

מה הבעייה ?

פורסם
משיחה טלפונית עם חשמלאי רכב - לדבריו צריך להחליף את כל לוח השועונים.

אני הייתי מתחיל את החיפוש אחרי התקלה בבדיקת המחברים של לוח השעונים ובבדיקת הזנת המתח לצרכנים.

בוודאות - מדובר במגע רופף. אם היה לך בעיה עם רכיב שרוף אז התקלה הייתה קבועה.

רוב הסיכויים שהתקלה במחבר או בהלחמה יבשה.

אגב לי הייתה A4, אצלי (בערך שנה אחרי שהרכב עלה על הכביש) התצוגה של מד הטמפ' החיצוני היתה לעתים רחוקות נעלמת. אחרי כיבוי הרכב התצוגה הייתה חוזרת עד לפעם הבאה שהיא לא הייתה עולה אחרי התנעה.

בהתחלה עוד ניסיתי לפתור את הבעיה אצל "המומחים" של צ'מפיון. אחרי שהבנתי שבמהלך התיקון יגרמו לרכב נזקים חמורים בהרבה מהתקלה עצמה, עזבתי את התקלה ("מה יש גם לה מותר לחיות...") הרכב נמכר אחרי 9 שנים כשפעם בחודש חודשיים מד הטמפ' לא "מתניע" עם הרכב.

פורסם
רוב הסיכויים שהתקלה במחבר או בהלחמה יבשה.

.

מה זה הלחמה יבשה ? אין דבר כזה כי כול הלחמה היא הלחמה יבשה בסופו של יום לאחר שהבדיל מתקרר.

יש מושג הנקרא 'הלחמה קרה' אבל היא מופיעה שניה לאחר ביצוע ההלחמה וניתן לזהות אותה לפי הצבע של ההלחמה ונגרמת בדרך כלל בגלל טמפ' הלחמה לא מתאימה. אני יכול להגיד לך בוודאות שלא תמצא הלחמה קרה במעגל שמגיע מהייצרן.

איזה כייף לי :)

פורסם

מנסיון מה A4 של ההורים שלי שחוו את אותה התופעה,

הבעיה במגעים של הלוח המכוונים שלפי מה שאמר מוסכניק ידוע כאן מהפורום, עם הזמן - החום והשמש עושים שמות בהלחמות.

אותו דבר בצג הדיגיטאלי (של בקרת האקלים).

הלחמות מחדש פתרו את הבעיה.

פורסם

אם תסתבך יש מכון ספידומטרים בחולון שמטפל בדברים האלה תבקש מרפי את הכתובת המדוייקת שלו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

גם אצלי יש בערך אותה תופעה.

רק שאצלי האורות בלוח השעונים נדלק ואחרי זמן מה מתכבים בלי שום קשר.

אז כשאני מכבה אורות ברכב ומדליק שוב אז האורות בלוח שוב עובדים.

מה זה אומר לגבי?

תודה.

פורסם

שלום רב.

לגבי בעיית לוח המחוונים ה"מרצד", שנדלק רק לאחר כמה דקות, זוהי תקלה נפוצה של לוח המחוונים (לרכבים ממודל 2000-2002). ניתן לתקן את התקלה.

עליך רק לקחת בחשבון כי בלוחות של משפחת VW/AUDI, קיים אימובילייזר מקורי בלוח השעונים ותקלה בלוח המחוונים עלולה להביא לאי יכולת הנעת הרכב.

בהצלחה, יובל.

• תוכן חדש...