Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הייתי רוצה לדעת היכן נמצא הפיוז בפונטו 97 שקשור לתאורה אחורית (ירוקה כזאת..) של השעון ברכב (לא לוח השעונים, אלא השעון שמציג את השעה..).

כמו כן האם קיים ברשת סכמה של כל הפיוזים ברכב, מיקומם ולמה הם קשורים?

תודה מראש,

אבי.

פורסם

נראה שהנורה שמאירה את השעון נשרפה.

חפש בפורום, היה מישהו שהייתה לו בעיה דומה באונו - מבנה השעון זהה.

בהצלחה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
נראה שהנורה שמאירה את השעון נשרפה.

חפש בפורום, היה מישהו שהייתה לו בעיה דומה באונו - מבנה השעון זהה.

בהצלחה.

אני לא חושב שזו נורה... זה סוג של מסך מונוכרומי שמואר בתאורה ירוקה... כמו בשעון יד לדוגמא..

פורסם

לרוב הנתיך של השעון קשור לעוד צרכנים ולא רק לשעון עצמו, כמו רדיו וכו'.

במידה ואין צרכני חשמל אחרים מושבתים מדובר בנורה שרופה, פרק את התצוגת השעון והחלף את הנורה.

פורסם

בקישור מדובר באונו וכאן בפונטו.

כפי שכתב דניאל, אין נתיך (פיוז) נפרד לתאורת השעון אלא הוא משותף לאחד מאורות החנייה הקדמיים ואור אחורי במוצלב.

אם 2 האורות האחוריים דולקים אז הנתיכים תקינים.

האם מדובר בשעון זמן דיגיטלי הנמצא בתקרה לפני המראה הפנימית?.

אם כן ותכתוב לי כתובת דוא"ל, אשלח לך הוראות פרוק והחלפת הנורה המאירה את הלוח וגם את כל הקשור לתיבת הנתיכים הראשית.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
בקישור מדובר באונו וכאן בפונטו.

כפי שכתב דניאל, אין נתיך (פיוז) נפרד לתאורת השעון אלא הוא משותף לאחד מאורות החנייה הקדמיים ואור אחורי במוצלב.

אם 2 האורות האחוריים דולקים אז הנתיכים תקינים.

האם מדובר בשעון זמן דיגיטלי הנמצא בתקרה לפני המראה הפנימית?.

אם כן ותכתוב לי כתובת דוא"ל, אשלח לך הוראות פרוק והחלפת הנורה המאירה את הלוח וגם את כל הקשור לתיבת הנתיכים הראשית.

בברכה - רפי לין :-)

שלום רפי,

אכן מדובר בשעון שמתחת למראה.

אשמח לקבל הוראות - [email protected]

תודה.

• תוכן חדש...