Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לספק אותך? זה שאלה שתשאל את עצמך!

אני גם קיבלתי את הרמקולים האלו מתנה שקניתי HU והם שווים בלחץ 99 ש"ח(כל ה8 שהם מבטיחים), אותי הם ממש לא מספקים,לכן נתתי אותם מתנה לחבר שאין לו כלום באוטו.

זה לא רמקול אפילו להאזנה סבירה - אם אתה שואל אותי.

יכול להיות שזה כן מתאים לך , אבל שוב מה מספק אותך?

תנסה להקשיב מבלי ניסיון מחברי הפורום, או אפילו לך למתקין/חנות באזורך ותאזין לכמה רמקולים לפני שאתה קונה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

העיסקה שמוצעת שם חוץ מהרדיו דיסק הכל זבל. זה רמקולים בלי שם שאתה לא יודע אם הם ינגנו אחרי שעה.

כל זה עולה 700 התקנה עוד 150, 850, לא שווה להוסיף עוד 150 שקל ולקבל דברים איכותים וטובים כמו שהצעתי לך?

דרך אגב, באתר שמראים שרכשו כך וכך , אתה יכול להוריד 90 אחוז מהאנשיי שווא שרשומים שם.

:-) just smile
פורסם

מה שהצעת אכן נשמע מעולה (בהסתמך עלייך), אך אני חיפאי, ולכן לא ממש יכול לנצל את ההתקנה חינם במקומות הללו וכו.

פורסם

אוקיי זה רק רמקולים אחוריים, אם יש לך ידיים טובות תוכל להתקין לבד, אין פה שום דבר מסובך, לחבר + ו- ולחזק עם 4 ברגים.

הדבר היחידי שאפשר להסתבך זה התקנת הרדיו דיסק שזה איזה 9 חוטים, בגלל זה שווה ללכת למתקין עולה 50 שקל.

אני מבטיח לך מנסיון שאתה תשמע הרבה הרבה יותר טוב במערכות הזאת מאשר העיסקה שמצאת.

:-) just smile
פורסם

תקשיבו.

לכל אחד דרישות שונות.

לבחור יש בלאנו, הרמקולים המקוריים בבלאנו זוועתיים לחלוטין.

אם אתה מחפש משהו שישמע יותר טוב מהמקורי ויעשה לך קצת יותר "סבבה" בנסיעה, רמקוליים אחוריים של קנווד 6X9 במגש האחורי.

רמקולים קואקסיאליים פשוטים 2 WAY מה שיש מקדימה של חברה ידועה יעשו את העבודה בכיף!

רמקולים אחוריים נגיד עד 450 שקל, קדמיים פשוטים עד 300, אפילו אם אתה רוצה להשקיע בקומפוננט קדמי יש מאגנט בול פוור 216 לא יקרים ויתנו אחלה תוצאה.

רדיו סביר וזהו.

חברה, הבחורה לא מחפש במה, באס קידמי או איזון טונאלי בכללי. אלא רק לשמוע יותר טוב ולא חרא כמו ששומעים ברמקולים מקוריים.

בהצלחה,

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אתה צריך לדעת שמה שנותנים בחינם עולה ביוקר . לפעמים צריך לוותר על חינם . אתה הולך לשבת באוטו לא אנחנו . אז יש מינימום של איכות ואותה אמרתי לך .

בברכה יהודה

• תוכן חדש...