Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שפיוניר 2950 הוא הרדיו דיסק המומלץ במחיר בינוני- אך מה לגבי רמקולים? אילו מומלצים וזולים למטרת שמיעה כיפית בלבד? האם ניתן ב 300 שקל כולל התקנה להשיג משהו כזה? האם הרמקולים שבאים מתנה עם הרדיו דיסק (2 אחורה 2 קדימה ו2 טיוטרים) לא יענו על הדרישות?

פורסם

תודה על התשובה.

יש ברשותי בלנו 97 מוכן להוציא 900-1000 שח על הכל (כולל הד יוניט שניתן להשיג ב 529 פיוניר 2950).ניתן ב 400 שח להשיג רמקולים שלא תקרע מהם הממברנה אחרי יומיים ? (זה אמרו לכלול גם התקנה)- חייב לאמר שאני מצחיל לחשוב שכדאי לי כבר לא לעשות כלום ולהשאר עם השיט שיש לי עכשיו אם אין לי 2000 שח למערכת

תודה

דן

פורסם

לדעתי לא כדאי

אם אין מגבר אתה תנצל רק 20-30 אחוז מהרמקולים ככה שעדיף באמת עדיף שתחסוך עוד 400 ש"ח ותקנה מגבר פולס אודיו BA 2900.

פורסם

תשמע חבר זה פשוט לא כדאי.

עדיף שתסבול עוד מס' ימים/שבועות/חודשים מאשר שתקנה מערכת זולה שלא תספק אותך!

תמתח קצת את התקציב כשיהיה לך אותו ואני בטוח שתקבל את ההמלצות הטובות ביותר אבל בתקציב

הזה פשוט חבל על הכסף!

פורסם

למה סתם לבאס, ממה שאני הבנתי הבחור בסך הכל רוצה לשמוע מוזיקה סביר. בלי מגברים וסאב.

רדיו דיסק: 485 ש"ח

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=8384 רדיו דיסק בסיסי קורא MP3 מספיק ביותר למערכת בסיסית.

קדימה: 185 ש"ח

http://www.adisound.co.il/Product.asp?Pid=1750&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=46&aff=Zap&lang=he רמקולים מעולה ללא הגברה חיצונית, מנסיון, נותנים באס נחמד, ולא נותנים לאחוריים להשתלט על הבמה. תמורה גבוה למחיר.

אחורה : 276 ש"ח

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=222 רמקולים איכותיים, עובדים מעולה על ההגברה של הרדיו דיסק, ישלמו את רוב הבאס, לא יקרים, מספקים ביותר.

סה"כ: 946 ש"ח. הרמקולים אחוריים כוללים התקנה בתומקאר, התקנת רמקולים קידמיים ממש ממש פשוט ואני בטוח שתצליח לבד. התקנת רדיו דיסק לא תעלה על 50 ש"ח.

1000 שקל, והנה מערכת לשמוע מוסיקה באוטו בכיף.

:-) just smile
פורסם

אבל,

לא כדאי להוסיף עוד 350 שקל והוא מגיע לעולם אחר של מוזיקה? שלדעתי הוא לא התאכזב בכלל לעומת מה שהצעת.

מורל פולס - 450 ש"ח

מגבר פולס אודיו 2900 - 400 ש"ח

רדיו דיסק- יש הרבה אפשרויות ב500 ש"ח

מחיר סופי 1350 ש"ח

(כן ויש מקומות שמוכרים במחירים האלה למי שמתפלא).

פורסם

אסיף.

לקחת הרבה זבל. (רדיו זבל + מגבר מעפן + רמקולים זולים)

או לקחת רדיו סביר ביותר + קומפוננט סביר ביותר. ולהשקיע בהתקנה טובה!

יתן תוצאה מצויינת.

רדיו כמו הפיוניר שהוא אמר. או דגם טיפה יותר טוב. או מכשיר משומש! יהיה הרבה יותר מתקדם.

וסט קומפוננט כמו המגנט. שהוא מצויין!! ממליץ בחום.

אני בוחר את האופציה השניה!

אגב איפה התקנה? וכמה עולה התקנה? מערכת כזו התקנה לפחות! 400 שקל. וזה למתקין חפר מעפן!

מתקין שמכבד את עצמו. ועושה עבודה איכותית. יעלה החל מ600 ועד 1000 שקל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אסיף.

לקחת הרבה זבל. (רדיו זבל + מגבר מעפן + רמקולים זולים) הפאנאסוניק לדעתך הוא רדיו זבל ? אני לא ממש מכיר אותו ולכן אני שואל

אגב איפה התקנה? וכמה עולה התקנה? מערכת כזו התקנה לפחות! 400 שקל. וזה למתקין חפר מעפן!

מתקין שמכבד את עצמו. ועושה עבודה איכותית. יעלה החל מ600 ועד 1000 שקל.

התקנה של רדיו וקומפוננט מגיעה ל1000 ש"ח ? זה לא נראה לך יקר מידי

בברכה יהודה

פורסם
אסף.

לקחת הרבה זבל. (רדיו זבל + מגבר מעפן + רמקולים זולים)

או לקחת רדיו סביר ביותר + קומפוננט סביר ביותר. ולהשקיע בהתקנה טובה!

יתן תוצאה מצויינת.

תשמע אמנם אני לא מזלזל בידע שלך אבל זה ברור שכשאני יכנס לאוטו עם מערכת סבירה ואתה אחרי אני יגיד מערכת טובה ממש כיף לשמוע וממש לא צריך יותר מזה וכשאתה תצא אתה תגיד פה חסר, את זה לא שומעים..זבל סיני וכו'.

עכשיו אני לא מזלזל אני פשוט אומר שיש אנשים שלא מתעמקים בתחום ורק רוצים לשמוע כמו שהאזן שלי שומעת ולא כמו שהאוזן שלך שומעת ולדעתי יותר יתאים לו מה שאני הצעתי לו משום שנכנסתי לאוטו של חבר שיש לו מערכת מהסוג שהבאתי לו (חוץ מהHU יש לו 3950 ) ואני ממש נהנתי בהשוואה למחיר שהוא השקיע..ושמעתי לא מעט מערכות שהשקיעו בהם בלי הגברה ולא ממש אהבתי.

פורסם
תשמע אמנם אני לא מזלזל בידע שלך אבל זה ברור שכשאני יכנס לאוטו עם מערכת סבירה ואתה אחרי אני יגיד מערכת טובה ממש כיף לשמוע וממש לא צריך יותר מזה וכשאתה תצא אתה תגיד פה חסר, את זה לא שומעים..זבל סיני וכו'.

עכשיו אני לא מזלזל אני פשוט אומר שיש אנשים שלא מתעמקים בתחום ורק רוצים לשמוע כמו שהאזן שלי שומעת ולא כמו שהאוזן שלך שומעת ולדעתי יותר יתאים לו מה שאני הצעתי לו משום שנכנסתי לאוטו של חבר שיש לו מערכת מהסוג שהבאתי לו (חוץ מהHU יש לו 3950 ) ואני ממש נהנתי בהשוואה למחיר שהוא השקיע..וראיתי לא מעט מערכות שהשקיעו בהם בלי הגברה ולא ממש אהבתי.

+1

השאלה אם מה שהבחור ביקש יהיה תואם לציפיותיו אחרי שישמע ב1000 שקל.

לא כולם מחפשים מה שהכבדים יותר מחפשים.

וגם זבל סיני עובד בסופו של דבר... אם יודעים מהם גבולות יכולתיו אפשר גם להחזיק עם רמקולים של korea sound וHU של eaglroad מספיק זמן עד למכירה של רכב. שוב... צריך לדעת לא לצפות למערכת סאונד ברמה סבירה.

בכל מקרה אני מסכים עם הבחור. לא חייבים להשקיע כמה אלפיות כדי לשמוע רדיו באוטו ב"סבבה".

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

תודה על התגובות. אכן- מעוניין במערכת סבירה בלי יותר מידי השקה, ותצורה שתספק אותי, לא יותר מכך. שאלתי, האם הסט הזה:

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1AGp295007

לא יוכל לספק אותי? (כך יש לי רק להוסיף התקנה וזהו- ואני רואה שהמון כבר קנו...)

תודה!

• תוכן חדש...