Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן שרשור קורע מצחוק

1. מתנדב בצה"ל למרות שכל השרות שלי הייתי בבסיס 40 פעמים.

2. חולה בדם על פג'ו מתכנן בעתיד לקנות 504 ו 404

3. מנגן וכותב על פסנתר

4. כולם אומרים לי ללמוד משחק יש לי כישורי משחק וסטנדאפ מדהימים.

5. מגדל כלבה מסוג פיטבול, רוצחת שקטה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה) כשאני שותה שתיה חמה, אני לא מוציא את הכפית מהכוס (ובחיים לא פגעתי לעצמי בעין)

גם אני לא!

אני מציע להתחיל עמותה שתלמד אנשים שזה לא מסוכן ושיניחו לנו בשקט.

(הדברים לא נאמרו בציניות. טוב... אולי קצת)

פורסם

בשביל ההתחלה מציע לפתוח CAUSE בפייסבוק

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ללפי ההגדרה הזו, סביר להניח שתשנא כל חברה באשר היא.

כל החברות הוקמו ממטרה לעשות רווח. רווח מגיע מכספי הלקוחות שהם ב99 אחוז מהמקרים, בצורה ישירה או עקיפה, הציבור ובכללו האזרח הקטן.

יש עסקים שמרוויחים כסף ומתפרנסים כדרך הישר.

לתת לאנשים לשחק במשחקים שהרי ברור וידוע לכולם שהמטרה היא לגזול את כספי המכור הממוצע, זו מרמה לדעתי.

אני מאמין בדבר פשוט, מי שרודף אחרי כסף, הכסף רק יברח ממנו. לוטו, כרטיסי גירוד וכדומה, זה מרדף אחרי הכסף, אחרי ה"מזל". הפיתויי הוא גדול מאוד, והמדינה שלנו מנצלת את זה.

במה שאני עוסק, תאמין לי שלרמות לקוחות אני יכול בלי שום בעיה, זה קל ופשוט ולא יהיה חשוד לאף אחד. אבל המצפון שלי נקי ואני יכול להגיד בלב שקט שהגעתי לאן שהגעתי בכוחות עצמי ובדרך הישר בלבד.

GS300.

פורסם
לתת לאנשים לשחק במשחקים שהרי ברור וידוע לכולם שהמטרה היא לגזול את כספי המכור הממוצע, זו מרמה לדעתי.

ביקוש והיצע, יסודות הכלכלה המודרנית. זה כמו שתגיד שלשחק על זה שאנשים צריכים לשתות חלב, ולדרוש עליו כסף זה חוצפה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תורי תורי, עכשיו תורי:

1. בצעירותי כמתנדב במד"א, החזקתי זרוע של אדם שנכרתה ע"י מסור לחיתוך בשר (היא היתה די כבידה). הבחור התפתל וצרח מכאבים לידנו באמבולנס, ואנחנו (הצוות) נתנו "כיף" מדומה באויר עם היד שלו :lol: (כן, קצת סדיסטי)

2. כל אדם שני שואל אם אני צרפתי, כי יש לי מבטא כזה (לא יודע איך או למה, אין לי שום קשר לצרפת).

3. בצעירותי, לפני דייט, הייתי מתאם/בוחר איזה אוטו אני לוקח לפגוש את הבחורה (זה היה תלוי בכמה מהר משענת המושב היתה יורדת למצב שכיבה :wink: ). למעשה, מעטות מאוד הפעמים בהן הייתי עם בחורה בבית במיטה בצורה "נורמלית" ולא באיזה שדה/חניון/מצפה/יער וכו'.

4. בשנה האחרונה מכרסמת בי ההרגשה שאני לומד את התואר הלא נכון בשבילי (ואני כבר שנה רביעית)

5. התחלתי את המוטוריות שלי על אופנועים, אבל אבא ידע לשחד אותי מספיק כדי לוותר על האופנוע לטובת 4 גלגלים.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אז הנה תורי :

1. בערך בגיל 16 גילו לי בטעות שחסרה לי כליה.

2.הרגשתי את פעימות הדופק האחרונות של פצוע בתאונת דרכים שניגשתי לעזור לו.

3.שירתתי ביחידה המובחרת ביותר שיש בצה"ל ואני גאה להמשיך ולעשות שם מילואים.

4.עשיתי את זה עם עו"ד גרושה באוטובוס נוסע בדרום אמריקה.

5.התחתנתי עוד לפני שמלאו לי 23.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

1. השם משפחה שלי הוא היחיד בארץ

2. 15 שנים דגתי/צללתי ושלתי דגים מן הים, כל זה נגדע ביום בהיר אחד שקמתי בבוקר ולא יכולתי להרוג יותר, אפילו לא נמלה/יתוש.

3. אותו סיפור מלפפונים חמוצים של יוסי פרנקוס

4. יש לי גם כף רגל כמו של יוסי פרנקוס

5. שיא עולם (נקודות) Fantazy Zone || בסגה מאסטר סיסטם שייך לי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מעטות מאוד הפעמים בהן הייתי עם בחורה בבית במיטה בצורה "נורמלית" ולא באיזה שדה/חניון/מצפה/יער וכו'.

לא יודע מה הלהיט בלעשות את זה באוטו..

לא נוח.

GS300.

פורסם

:-o

1. אני בן-אדם מאוד שטותניק, עושה הרבה בלאגן ונהנה להצחיק אנשים משוגנע כזה, כמה דוגמאות: בכיתה ב' קפצתי מגג של השירותים בביצפר על האופניים, במטרה לנחות עליהם ולהמשיך לנסוע, לצערי נפלתי והיד נסדקה.

בכיתה יא' עשיתי מנגל (כן מנגל גחלים והכל) בתוך הכיתה בזמן שיעור, כל הביה"ס התמלא בעשן וכמעט העיפו אותי מהביה"ס.

בכיתה יב' לא הכי למדתי ואת רוב הבגרויות העתקתי בדרכים מאוד ססגוניות כמו לשים את חוברת המיקודית בתוך המיכל של השירותים ולצאת לקרוא ולחזור, להדביק על גב הבוחנת את התשובות (יאפ זה קרה).

2. אני ממציא פטנטים, בקרוב פטנט שהמצאתי הולך לצאת ולפרוץ דרך בתחום המים והחסכון.

3. מגיל 10 לא קיבלתי שקל מההורים ועד עכשיו אני חי בכוחות עצמי (פרט לאוכל מגורים וכדומה)

4. שהייתי קטן עד גיל 4 בערך הייתי גר באוטובוס.

5. אני מומחה לעבודה ויודע 19 מקצועות שונים של עבודה בצורה מקצועית אך ללא שום הסמכה, (צילום, עריכת סרטים, טבח, גריל מן וכדומה)

6. היה לי פעם עסק פרטי בתחום הצילום שהרווחתי יפה מאוד ממנו אך בגלל הגיוס נאלצתי לסגור אותו.

7.כמעט ורכשתי אחוזים במועדון לילה באיזור ראשל"צ.

8. אני אלכוהליסט כבד

9. אני רק בן 19 :roll:

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם
לא יודע מה הלהיט בלעשות את זה באוטו..

לא נוח.

לא להיט, אבל לפעמים אין ברירה (בתור בן ~20 אין לך כסף לחדר כל פעם ש...)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

"בכיתה ב' קפצתי מגג של השירותים בביצפר על האופניים, במטרה לנחות עליהם ולהמשיך לנסוע, לצערי נפלתי והיד נסדקה."

למזלך לא נחתת על האופניים והמשכת ליסוע ואז גם היית מדבר בקול צפצפני

לשמחתך לא נחתת על האןפניים

פורסם

בתור נער שגם לו לא הייתה דירה משלו והיה חרמן למדיי, הייתי עושה את זה בפארקים ציבוריים בלילה, ספספלים ציבוריים, מדשאות למיניהם, חדרי מדרגות של בניינים\מעלית, שירותים ציבוריים, אפילו שירותים של בית הספר פעם אחת. במפתיע לנערות עם יצרים מיניים תוקפניים גם אין כל כך בעיה לעשות את זה במקומות קצת פחות מקובלים. לרוב הייתה לי אפשרות של האוטו. פעם פעמיים שם הספיק לי בשביל להבין שזה לא בדיוק נוח.

GS300.

פורסם

1)אני מתאמן הבאומנויות לחימה (וחולה על זה :twisted:)

2)רוצה להיות כמו ברוס לי כשאהיה גדול

3)בן 17 ובעל טויוטה קורולה שעוד מעט תוחלף

4) אני עיראקי וטריפולטאי

5) אין לי מחשב משלי :shock:

חחח טוב זה ממש בקטנה עליי :wink:

יש חלום חדש...

• תוכן חדש...