Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם,

רציתי לדעת אם אפשר בתנאי בית ללא ציוד מכונאות ובעין בלתי מזויינת לראות איפה ממוקם הראש מנוע?

ובהתאם לראות נזיילות או כל מיני בעיות באזור הראש.

או שזה בעיה כי צריך להתחיל לפרק ?

וחוץ מבדיקה של שמן במים ,יש עוד שיטה לאמת חשש בנוגע לראש?

מנוע EA82 1800

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

זה מנוע בוקסר, והראשים שלו נמצאים בשני הצדדים, מהחורים של הסעפת והלאה:

SubaruEA82.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני רוצה לדעת אם יש לי נזילות ,ולראות אולי פיזית אני אראה סימנים חשודים, כי הרכב התחמם כמה פעמים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
זה מנוע בוקסר, והראשים שלו נמצאים בשני הצדדים, מהחורים של הסעפת והלאה:

SubaruEA82.jpg

אתה בטוח שקוראים "לדבר הזה מנוע"? :shock::wink:.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
לילה טוב לכולם,

רציתי לדעת אם אפשר בתנאי בית ללא ציוד מכונאות ובעין בלתי מזויינת לראות איפה ממוקם הראש מנוע?

ובהתאם לראות נזיילות או כל מיני בעיות באזור הראש.

או שזה בעיה כי צריך להתחיל לפרק ?

וחוץ מבדיקה של שמן במים ,יש עוד שיטה לאמת חשש בנוגע לראש?

מנוע EA82 1800

מבלי לפרק ראש מנוע פיזית לא לניתן לראות נזילות, ובוודאי לא לאבחן, אבחונים נבדקים על ידי בדיקת מעבר מים לצילנדר, קומפרסייה הפוכה וליקייג, וזאת עושים במוסך בלבד, ולא בתנאי בית .

למי ששאל המנוע שבתמונה, הוא לא מנוע ברכבו של פותח השרשור, ולדעתי הוא של מנוע סובארו מדגם ישן, שפורק מרכב, והתמונה היא לשם המחשה בלבד, ךתאוור מיקומם של הראשים.

לפי שאלות של פותל השרשור, רמת הידע שלו מבלי לפגוע, נמוכה מאד, ויש עליו לגשת למוסך סובארו או מוסך כללי אמין.

לדעתי בעייתו לא קשורה כלל למנוע רחא למערכת הדלק (קרבורטור) או הצתה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אתה בטוח שקוראים "לדבר הזה מנוע"? :shock::wink:.

אליבא דוויקיפדיה, בהחלט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...