Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
והפך כל בורג, רצו להוריד לי את הרכב בגלל חלונות מושחרים מקדימה :evil:

לפי איך שהוא התנהג קיבלתי רושם שהוא מרגיש כאילו הוא עושה שליחות כלשהי, כאילו הוא עזר במשהו :lol:

הם מצחיקים אותי, השוטרים האלה - מעניין אותי אם משעה 7 וחצי בבוקר עד עכשיו (הוא עדיין עומד שם :lol:) הוא עשה משהו מועיל עם עצמו או שהוא המשיך לעשות קופה למדינה על חשבון ילדים תמימים.

לא נורא, האוטו ישאר בחנייה והרשיון יחזור בסופו של דבר - העיקר שזכיתי לראות ממבט ראשון מה שווה המשטרה שלנו.

לתפארת מדינת ישראל :-P

אני לא חושבת שיש לך כל כך אפשרות להחליט אם הרכב ישאר בחניה או שיוחרם.

הרי אתה יודע שאסור להשחיר חלונות מקדימה, אמנם זה נראה יפה ומונע מהשמש להכנס לרכב, אבל בכל זאת אסור, לכן לפעמים צריך להתמודד עם האפשרות של קבלת דוח וכל מה שמלווה את התהליך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
.

הרי אתה יודע שאסור להשחיר חלונות מקדימה, אמנם זה נראה יפה ומונע מהשמש להכנס לרכב, אבל בכל זאת אסור,

ל'

רק אל תגידי לי שאת באמת חושבת שעל זה הוא חשב (השמש לתוך האוטו ):roll:

וילד

מה אמרת לשוטר בדיוק ?

ולגבי בטיחות שלא בדקו אז תתפלא אבל את החוסר בטיחות שלך כולם ראו (ה ח ל ו נ ו ת ) .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

מצטער להצטרף לכולם, אבל באמת שאתה היית זה שלא בסדר...

חלונות כהים גורמים לך לראות פחות טוב. זוהי סכנה בטיחותית מאין כמוה.

נסיעה שלא לפי תנאי הרישיון יכולה לגרום להתנערות הביטוח ממך במקרה תאונה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

החלונות שהיו לי היו הכי עדינים שיש (SUPER LIGHT BLACK) וגם בלילה היה ניתן לראות איתם בצורה טובה מאוד.

כמובן לא הכי טובה שיש כמו בחלון שקוף, אבל בקיץ החלונות האלו פשוט חובה - מה גם שזה גם מוסיף יופי לרכב.

עכשיו מכשהגיע החורף גם ככה תכננתי להוריד אותם - אז הנה, היום הם ירדו :wink:

בקשר לעניין השני נוסעים -

אני לא מבין למה כולם מתעקשים להעביר את הטפת המוסר הקבועה הזו, אני לא מנסה להתחמק מאחריות ומודע לזה שזו אשמתי ואשמתי בלבד שנלקח לי הרשיון - עוד בהודעה הראשונה כתבתי את זה.

לא חיפשתי לקבל עצות ותנחומים - פתחתי את האשכול סתם כי היה בא לי לחלוק את מה שאני חושב.

היו כאן כמה צדיקים שכתבו דברים בסגנון "....עבריין....$#%^&....עבריין....", אז נכון שלפי אבן שושן עבריין הוא כל אחד העובר על החוק - אבל אין לכם סיבה להצטדק, אני בטוח שגם אתם מודעים למרחק העצום שיש בין לעבור באדום לבין להיות "עבריין" שמסיע יותר משני נוסעים.

בעיני לפחות, כמו שכתבתי כבר כמה פעמים בפורום, יש מרחק עצום בין לעבור על חוק כזה טיפשי (שאינו תורם בכלום ואף גורע לכל הדיעות) לבין לעבור על חוק מהותי כמו איסור עקיפה בפס לבן, מעבר צומת באור אדום וכו' על אף שהעונש זהה לשתי העבירות.

ואני מודע גם לזה שזה לא אמור להיות לבחירתי לאילו חוקים לציית ולאילו לא - אבל תמיד היה לי משהו נגד החוק הזה.

כשהוצאתי רשיון לא חלה עלי ההגבלה הזו, ואז אחרי כמעט שנה שמותר לי להסיע רכב מלא ואחרי שהבנתי את הטמטום של החוק הזה מכל כיווניו, בוטלה ההגבלה ויצא שגם אני צריך להסיע רק 2.

אז המשכתי להסיע רכב מלא, בעיקר בגלל שהיה קשה לי להגביל את עצמי כל כך בגלל תקנה שאני כ"כ לא מסכים איתה ויודע שאין מאחוריה שום הגיון.

הסחת דעת? נהג שדעתו מוסחת בקלות כזו ימצא משהו אחר להתעסק איתו, החוק הזה זה לא מה שיציל את המצב - תלמדו נהיגה יותר טוב.

ובאיזה מחיר? הכפלה של מספר המכוניות בכביש ברגע נתון (שישי בלילה למשל), והגדלה של מספר הנהגים השיכורים בכביש (כן, כמה שיותר מכוניות יוצאות צריך יותר נהגים תורנים שלא ישתו - ומגדילים כמובן את מספר הנהגים שמחליטים לנהוג שיכורים כי הם לא מצאו נהג תורן).

אז המשכתי לנהוג ככה בידיעה שאני לוקח סיכון ויכול להיות שיבוא יום ויתפסו אותי על זה.

קרה.

אני לא עובר על שום חוק אחר וזו לא השקפתי בנוגע לעוד דברים, החוק הספציפי הזה מטומטם מדי מכדי שאוכל למלא אותו, מצטער ואם בגלל זה חלקכם תבחרו לראות אותי כ"עבריין" שיהיה לכם לבריאות.

אני לא מבין מה הצדקנות הזו, החוק הזה לא תורם בכלום - הוא רק גורע.

מבחינתי כמות הפעמים העצומה שהסעתי רכב מלא בחזור מיציאה תוך כדי שאני צלול לגמרי, והעובדה שחסכתי עשרות פעמים יציאה של רכב נוסף שבו היו נוהגים אחרים שדיי חלשי אופי בקטע של נהיגה ושתיה ואולי היו מתפתים ולא מגיעים הביתה מצדיקה את העניין.

האינטרס היחיד מאחורי החוק הזה הוא של מופז ודומיו, שרוצים להרים את הראש מעל המים מדי פעם כדי להראות לציבור שהם לא נעלמו - אז במקום לחשוב, לחקור ולחוקק חוקים שבאמת יעזרו לבעיות הבטיחות בדרכים מחוקקים חוקים שעושים כותרות מבלי לחשוב עליהם יותר מדי.

אני לא מחפש להתנער מאשמה כמו שכמה רשמו כאן, ולא מחפש שינחמו אותי - אני לא ילד קטן.

עשיתי מה שעשיתי, תפסו אותי, עכשיו אני אקבל את העונש.

כי ככה העולם עובד - עברת על חוק, תקבל את העונש.

רק בבקשה, אל תעשו ממני עבריין רוצח שמסכן חיים כי הוא עבר באדום או עקף בצורה מסוכנת בעליל - אני לא כזה, ולכן אבקש ממכם לא להתייחס למה שכתבתי בצורה כזו קיצונית.

ל DKNY -

אמרתי לו "למיטב ידיעתי מותר לי להסיע רכב מלא בגלל התקנה שאומרת שנהג המחזיק ברשיון לאופנוע לפני הוצאת הרשיון לרכב לא חייב בחובת מלווה והגבלת ה 2 נוסעים"

בקשר לרכב - כל מה שרשמתי באמת אמיתי, אבא שלי נוסע איתו פעמיים בשבוע ללימודים, לקניות ופעם בשבוע אמא לוקחת אותו לעבודה.

לא יקחו אותו, אל תדאגו :)

בן.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אופטימיות זה חשוב בחיים !

ואם אתה לא יכול לנהוג בלי לעבור על חוקים, לא משנה כמה מטומטמים הם (לדעתי הגבלת מהירות של 90 באיילון מטומטמת ) עדיף שלא תהיה על הכביש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתה לא מבין מה הבעיה אה?

אתה תעשה מה שאתה רוצה, אבל אתה לא יכול לבוא בטענות כמו שבאת למשטרה!

זה כבר מצחיק.

סע איך שאתה רוצה, תעשה מה שאתה רוצה, אני לא מתערב לך בחיים, אבל אתה צריך להבין שאתה ממש לא יכול לבוא למשטרה בתלונות בדבר כזה, עם כל החוסר סימפטיה שיש לי לשוטרים, אני עדיין אובייקטיבי, וחושב שהם צודקים לגבי הקנס, לקיחת רישיון או מה שלא יהיה.

חבוב, על טעויות משלמים, לפעמים הרבה. ומי כמוני יודע, אבל אף פעם לא באתי בטענות למישהו אחר ואפילו תאמין או לא, שמחתי לשלם ביוקר על הטעויות שעשיתי.

פורסם

ל DISCOVER - אתה אומר שהגבלת המהירות של 90 באיילון היא מטומטמת.

אתה מציית לחוק הזה ונוסע באיילון 90 קמש תמיד?

אני בטוח שלא.

אם לא, גם אתה עובר בידיעה על החוק ומקומך לא על הכביש, אתה ועוד חצי מהפורום הזה כולל אותי.

ומה ההבדל בין מהירות לבין 2 הנוסעים? (ולא מבחינת ענישה, אלא מבחינת הסיכון שהעבירה מהווה).

על כזו צדקנות דיברתי.

ל EREZ - אין לי שום טענות כלפי אופן ההתנהלות של השוטר עצמו, הוא עשה את העבודה שלו בצורה נהדרת.

הבעייה שלי היא עם המחוקק עצמו, וכן - גם עם המשטרה עצמה ועם איך שהיא מבזבזת כוח אדם על אכיפה של עבירות שטותיות.

בזמן שעמדתי לייד הצומת הזו ראיתי 2 כמעט תאונות, שניים שחתכו נתיב כדי לעקוף את הפקק ומישהו ש"שרף" אדום.

אבל יותר חשוב לשים הכל בצד ולהתעסק עם חלונות שחורים של איזה ילד, ועוד להתנהג אליו כאילו הוא איזה רוצח.

אני מודע לזה שהשוטר, בדומה לחייל, ממלא אחר הוראות ואוכף חוקים מסויימים - אין לי שום בעייה איתו, מי ששלח אותו מעצבן אותי :wink:

גם אני לא מחפש להאשים אף אחד, ומצפה כבר לדעת מה העונש - אני לא בוכה לאף אחד, רק אני גרמתי לזה.

מה שנכתב בהודעה הראשונית נכתב בטון מאוד קנטרני וציני - בעיקר בגלל התסכול שנגרם לי היום בבוקר כשראיתי איך עשו מסביבי מהומה שלמה כשיכלו מול עיני לעצור עבריינים שסיכנו נהגים אחרים, מבקש סליחה ממי שלא הבין אותי.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
רק אל תגידי לי שאת באמת חושבת שעל זה הוא חשב (השמש לתוך האוטו ):roll:

וילד

מה אמרת לשוטר בדיוק ?

ולגבי בטיחות שלא בדקו אז תתפלא אבל את החוסר בטיחות שלך כולם ראו (ה ח ל ו נ ו ת ) .

לא, אבל זה היה כדי לתת "הרגשה טובה", מי שעובר על החוק ביודעין שידע לקבל את העונש בחיוך רחב על הפנים (כמו זה לדוגמא :-D )ושלא יבוא בטענות לשוטרים, למדינה ולממשלה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני מודע לזה שהשוטר, בדומה לחייל, ממלא אחר הוראות ואוכף חוקים מסויימים - אין לי שום בעייה איתו, מי ששלח אותו מעצבן אותי :wink:

גם אני לא מחפש להאשים אף אחד, ומצפה כבר לדעת מה העונש - אני לא בוכה לאף אחד, רק אני גרמתי לזה.

מה שנכתב בהודעה הראשונית נכתב בטון מאוד קנטרני וציני - בעיקר בגלל התסכול שנגרם לי היום בבוקר כשראיתי איך עשו מסביבי מהומה שלמה כשיכלו מול עיני לעצור עבריינים שסיכנו נהגים אחרים, מבקש סליחה ממי שלא הבין אותי.

כל הזמן מתרחשות ויתרחשו עברות תנועה ועברות, הפעם החליטו להציב שוטר עם בוחן ולאכוף ולהיות קטנוניים לגבי עברות אחרות ולא לחלק דוחות לנהגים שחותכים בצומת או כל עברה אחרת.

אני לא מבינה אל מי אתה בא בטענות?

אלו החוקים שמדינת ישראל קבעה, אתה יכל לנהוג ברכב לפי מה שהמדינה החליטה או שלא לנהוג כלל.

ל'

פורסם
גם אתה עובר בידיעה על החוק ומקומך לא על הכביש, אתה ועוד חצי מהפורום הזה כולל אותי.

ומה ההבדל בין מהירות לבין 2 הנוסעים? (ולא מבחינת ענישה, אלא מבחינת הסיכון שהעבירה מהווה).

על כזו צדקנות דיברתי.

אתה צודק - אין הבדל.

נהג חדש שעדיין לא מבין היטב את הכביש, לא מכיר את הרכב (למרות שנדמה לו ש"יש לו את זה"), חסר ניסיון ובאופן כללי מהווה סכנה לעצמו ולסובבים אותו - אחד כזה חייב להקפיד על קיום כל החוקים.

הגבלת המהירות מטרתה להשאיר אותו בתחום שהוא עדיין מסוגל לשלוט על הרכב. צמצום מספר הנוסעים מטרתו להקטין הסחים ומשקל על הרכב ואם חו"ח נקלעת לתאונה - אז מספר הנפגעים יהיה קטן יותר.

זה ההיגיון.

גם אם זה לא מוצא חן בעינך זה החוק ועליך לקיים אותו ואם לא - שלם את המחיר כמו גבר.

פורסם

טוב כולם כבר אמרו הכל, רק דבר אחד. אם ידעת שאתה מסיע יותר מ2 נוסעים, למה מיהרת להוריד את החלונות השחורים? סביר להניח שאם היית מבלבל לו את המוח על החלונות ולא מוריד אותם ומקבל הורדה מהכביש, סביר להניח שהוא היה שוכח בכלל על עניין ה 2 נוסעים. עדיף לקבל הורדה מהכביש (שבנינו, זה שטויות במיץ עגבניות), מאשר לקבל שלילה והחרמת הרכב.

אהה כן וגם אצלי יש חלונות שחורים מאחור, כל מי שבלבל את המוח כמה זה מסוכן כנראה אף פעם לא נהג עם כאלה ולא יודע במה מדובר. זה לא מסוכן ורואים ה-כ-ל.

ROOONEEYY

פורסם

דווקא בישראל הייתי מצפה שאנשים יבינו למה אסור להשחיר חלונות.

בקניון בודקים אם יש לנו נשק.

במקומות אחרים גם.

מבחינתי יש שתי סיבות להשחרת חלונות.

הראשונה היא זו שאתה משתמש בה, שהיא בשביל שהרכב ייראה יותר טוב והשמש תפריע פחות, למרות שיש אנשים שחושבים שבגלל שלא רואים אותם מותר להם לעשות כל דבר.

השניה היא בשביל שלא יראו אותך ולא יחשדו בך כשאתה יוצא מעזה לבצע פיגוע כאן בארץ. פה בארץ זה חשוב לראות מי נוהג מסיבות של בטחון לאומי. אם החלונות מושחרים אז יעשו למחבלים פחות בעיות כי לא יראו אותם.

פורסם

יוסי,

מחבלים לא צריכים חלונות שחורים

הם כבר לוקחים רכב שלם (ואן), "מחפשים" אותו לניידת ובשיא החוצפה נוסעים בכביש וכורזים לניידת אמיתית, לפנות דרך בעוד הם שועטים קדימה ביללות והבהובים. (מקרה אמיתי).

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כזאת שטות עוד לא שמעתי. בואו לא נאשר חלונות שחורים כי ערבים יכולים להשתמש בזה. :roll:

אז אולי נאסור לנהוג על פיאט אונו \ סובארו DL \ במוו סדרה 3 או כל רכב אחר של ערבים?

ROOONEEYY

• תוכן חדש...