Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

חבר שלי רוצה להתחיל ממערכת פשוטה ללא מגבר, ללא קומפוננט (דלתות קדמיות 4 אינטץ) ללא סאב.

לבנתיים רק HU פשוט פיונר 2950 ורמקולים אחוריים.

השמח לשומע גם המלצות על HU אחר, תקציב 500 שקל.

התקציב לאחוריים הוא 400 שקל מדובר על 6*9.

המלצתי לו על מורל 6*9

איזה עוד רמקולים אתם יכולים להמליץ בתקציב הזה (הרמקולים יעבדו ללו מגבר, היו מחוברים לHU)

תודה מראש מקס :)

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

אם ללכת ראש בראש JBL VS MOREL

אתה ממליץ על הJBL?

לפי הנתונים הJBL 70RMS

המורל 120RMS

מתישהו בעתיד הוא יביא כניראה מגבר לא עדיף ללכת על המורל (לפי הנתונים)

תודה מקס :)

פורסם

באוטו דיפו מוכרים שני רמקולים 6*9 שהפתיעו אותי לטובה

הזול מביניהם הוא הלייטנינג אודיו סדרת בולט.

והשני שהוא יקר יותר אני חושב תג מחיר נע בין 700 ל900 שקל אבל הרמקול באמת טוב - סרווין ווגה סדרת HED.

סה"כ על תג מחיר 500 שקל אני זוכר שמתחרים לך מורל פולס שכבר הצעת בעצמך - הם נהדרים.

סאונדסטרים 2WAY והJBL שהציעו לך כאן גם כן.

אני דווקא פחות אוהב את הJBL, קצת חדים מידי בשבילי - אבל זה טעם אישי.

מה גם שאני מעדיף ברמקולים אובליים שיהיה כמה שפחות WAYים - בדרך כלל כשיש שם טוויטר (כלומר 3WAY ויותר) הוא לא איכותי כשברמקולים 2WAY ברוב המוחץ של המקרים הרכיב הקטן גם יותר איכותי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...