Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

אני יוצא לטיול של שבועיים לברצלונה וצרפת

האם יש באזורים אלו מסלולים בסיגנון נורבורגרינג (כניסה למסלול תמורת תשלום)או השכרת רכבים במסלול?

האם יש באזורים אלו מוזיאונים של מכוניות או תערוכות בתקופה זאת?

אשמח לעזרה(מיקום, מחירים,ועוד..) ולהצעות מעניינות...

בתודה מראש

קובי כהן

פורסם

קובי

להגיד ברצלונה וצרפת זה כמו להגיד שאני נוסע לטייל ברומא ואירופה.

תהיה טיפה יותר ספציפי מבחינת אזורים בצרפת , תאריכים ומה אתה מחפש.

יש הרבה מה לראות בנושא של ספורט מוטורי רק צריך להתמקד .

אשמח לסייע בכל דבר שתצטרך

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

הייתי בשלושה מסלולים בצרפת והם מדהימים אחד אחד.

הכי יפה הוא "לה לקה" בדרום צרפת.יש כפר מוטורי בלוהאק שזה באזור בריטני.

דבר עם משה מ"מסלולים" ביום ראשון - זה מסלולים שהם מעבירים בהם קורסים.

פורסם

בוא נתחיל עם ברצלונה .

קודם כל בעיר עצמה ישנו את הר היהודים, מונטז'אויק , ששימש בעבר כמסלול מרוצים ברחובות העיר .

בנוסף אסור לפספס את מסלול הגראן-פרי שנמצא בסמוך לעיר .

דובי

פורסם

אז ככה...

אני מגיעה לברצלונה ב-28/10 לחמישה לילות כולל קוסטה ברבה ששם המלון שלי,משם אני ממשיך לדרום צרפת

מונטה קרלו וכל הריבירה הצרפתית, משהו בסביבות יומיים אולי שלושה,אחרכך אני ממשיך לכוון פריס כולל פריס עוד שישה ימים

והביתה.

כמובן שהכל עם רכב שכור...

דובי כמו שאמרת נתחיל עם ברצלונה...אם יש לך מיקום,כתובות או שם מדויק של המקומות/מסלולים ?

השאלה אם במקומות שאמרת אפשר לנהוג ברכב השכור או לשכור רכב מרוץ ?

גל האם יש לך כתובות,מיקום,ושמות מדויקים למקומות שאמרת ואם אפשר לנהוג ברכב השכור או לשכור רכב מרוץ ?

נ.ב.

גל אני חייב להתאמן לפני שאני מגיע לספרינטים בנחשונים :wink: וואלה אתה מפתיעה

תודה

פורסם

קובי

לגבי כתובות -

מונז'אויק הוא פארק ענק ואתר תיירות מפורסם - לא צריך כתובות אבל אשמח באם תצלם שם את הרחובות ששימשו כמסלול מרוצים.

לגבי המסלול הקאטלוני - שוב , כל ברצלונאי מצוי יסביר לך איך להגיע עם רכב שכור לשם , שווה ביקור גם אם אין כלום על המסלול.

באם אתה עולה דרך החוף מספרד לצרפת אסור לפספס את מסלול פול ריקרד שנמצא במרחק חצי שעה או משהו כזה ממרסיי.

יש שם אפשרות להשכיר פורמולה-קמפוס .

אם אתה נוסע דרך הפירנאים אל תפספס ביקור בפאו , ששם מתקיים מרוץ רחובות מדי שנה.

בהמשך לכיוון למעלה בצרפת - הריביירה וכמובן מונקו - אסור להחמיץ בשום מצב סיבוב עם הרכב על תוואי המסלול במונקו פשוט אסור , כולל המנהרה והמרינה עם התוספת החדשה .

כמו שאני מבין אתה עולה בנסיעה לכיוון פאריז ולכן תבנה את הדרך ככה שתעבור דרך המסלול בלה-מאן , שנמצא ממש באמצע הדרך.

ויש עוד הרבה

דובי

דובי

פורסם

קובי,

בשנה שעברה טייליתי באיזור ברצלונה ושכרתי רכב ליום טיול בחופי קוסטה בראווה, אם תגיע לעיירה טוסה דל מאר (בתמונות) תוכל משם להמשיך בכביש מדהים וסלול היטב שמתפתל לאורך הצוק, כ 50 מטר מעל פני הים, לפחות שעה וחצי טיול, מומלץ!

Barcelona2006b 035.jpg

Barcelona2006b 031.jpg

פורסם

אומנם מעט באיחור ולכן לא ארחיב על ברצלונה.

בצרפת יש לא מעט מסלולים ומסלולים היסטוריים. אין לי מושג לגבי לו"ז מדוייק ואופציות לנהיגה בהם אבל אם להזכיר כמה שמות.

מסלול הניסויים פול ריקארד שהינו אחד מהמתקנים המתקדמים ביותר בעולם בימים אלו עד ה 2 בנובמבר מתקיימים שם טסטים של ליגת ה-GP2 המסלול נמצא מזרחית למרסיי במערב הריביירה הצרפתית.

http://www.circuitpaulricard.com/news/news.php?mode=news_detail&id=372

מסלול מאני קור בו מתחרה הפורמולה-1 נמצא באמצע הדרך בין ליון לפאריס.

http://www.magnyf1.com/

שם גדול נוסף מההיסטוריה של שנות ה-60 הוא דיז'ון שנמצא כשעה וחצי נסיעה ממאני קור לכיוון מזרח.

http://www.circuit-dijon-prenois.com/

ניתן לבקר גם בריימס שעה וחצי צפון מזרח לפאריס שם היה מירוץ כבישים שהתחרה במסלול ספא בבלגיה.

• תוכן חדש...