Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים .

ברשותי אימפרזה , שנת 2003 .

לפני כשלושה חודשים נדלקה נורת CHECK ENGINE . התופעה החלה לאחר שתדלקתי בתחנת דלק בה איני מתדלק בדרך כלל , יומיים לאחר התדלוק .הגעתי לפורום ופרסמתי כאן שאלה - מה לעשות .

לאחר התלבטויות , הוחלט לאפס את מחשב הרכב . המחשב אופס ואכן נעלמה הנורה . לפני שאופס הוספתי תוסף BK44 ותדלקתי בתחנת הדלק הרגילה שלי .

הנורה לא נדלקה שוב , אלא רק אתמול , לאחר שלושה חודשים .

שאלתי היא כדלהלן (פעם ראשונה שאני משתמש במילה הזו) :

- במידה ואחד החיישנים היה תקול או תקלה בממיר קטליטי או כל מה שמסביב , תוך כמה זמן אמורה היתה להידלק לי הנורה שוב ? ( מישהו אמר לי פעם שני מחזורי נסיעה רצופים עם אותה התקלה , אם כך , מהו מחזור נסיעה ? )

- היכן ניתן לבצע דיאגנוסטיקה במחיר נורמאלי ולא מחיר שחיטה , כדי להבין מהי התקלה ?

( בלי העין הרע יש לי ידיים טובות + כל הכלים הדרושים + חבר עם מוסך וליפט , כדי שבמידה ויש צורך להחליפ חיישן \ ממיר קטליטי , אוכל לבצע זאת לבד , אך לא אוכל לבצע דיאגנוסטיקה לבד ) .

אני מאיזור נתניה .

אשמח להמלצה על מכון דיאגנוסטיקה .

נירצן

פורסם

אם לאחר האיפוס שוב נדלקת המנורה , לאחר נסיעה אז יש תקלה , נסה לאפס שוב , לתדלק בתחנה הקבועה ,לנסוע רגיל .

האם התופעה חזרה?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...