Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Volk, המשטרה עוקבת אחרי הילדים האלו כבר שנה וחצי, רק עכשיו היה לה מספיק ראיות בשביל לתפוס אותם ולזרוק אותם לכלא, אגב, מקרים כאלו מאוד נדירים בארצנו.

מעבר לזה חבל שהמשטרה תפסה את הילדים האלו וזרקה אותם לכלא, אני דווקא הייתי משאיר אותם חופשיים לאחר פירסום של הפרטים שלהם ומעלליהם, הציבור היה עושה בהם צדק הרבה יותר טוב.

היה "קיצוני מדי?"

בחירת מילים מעניינת לתיאור רוצח מיליונים ששני (אולי) רק להיטלר ומאו.

הרשה לי לתקן אותך, סטלין היה הרוצח הכי גדול, היטלר ומאו קטנים עליו.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצדיק את מה שההוא מעלי כתב, המספרים על סטלין מדברים על בין 20 ל 30 מיליון,

אני לא יודע מה המספרים על מאו, אבל היטלר הרג באיזור ה 11 מיליון אנשים בתקופת השואה (ולא רק 6 מיליון יהודים כפי שנהוג לחשוב).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אשמת ההורים?

אם ההורים היו יודעים שעל כל דבר הבן שלהם ילך לכלא או יקבל מכות רצח מהיס"מ הם היו מחנכים אותו ממש אחרת, ההורים פה מרשים לילדים שלהם יותר מידי, חושבים שכל מקום זה המגרש משחקים שלהם, הילדים שוברים משהו עושים להם נו נו נו במקום להוציא את החגורה.

וכמה אתה חושב שהם יישבו בכלא? שנה? שנתיים?

בכלא ייפגשו עוד אנשים עם אותם רעיונות, יוסיפו עוד קצת קעקועים לגוף, ויצאו וימשיכו לעשות טרור, פה זה לא סרט אמריקה איקס.

פורסם
ההורים פה מרשים לילדים שלהם יותר מידי, הילדים שוברים משהו עושים להם נו נו נו במקום להוציא את החגורה.

הבנתי מזה שאתה תומך באלימות כלפי ילדים כדרך לחינוך.

יפה מאוד, בהחלט ניתן ללמוד רבות עלייך מההצהרה הזו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בכלא ייפגשו עוד אנשים עם אותם רעיונות, יוסיפו עוד קצת קעקועים לגוף, ויצאו וימשיכו לעשות טרור, פה זה לא סרט אמריקה איקס.

אתה בטוח שראית את הסרט אמריקה איקס? כי מה שתיארת פה זה בידיוק מה שקורה בסרט (טוב, חוץ מלגיבור הראשי).

הם לא ישתחררו מהכלא עוד שנה שנתיים, ואל תדאג, גם בכלא הם יסבלו, יושבים שם יהודים "טובים".

הילדים שוברים משהו עושים להם נו נו נו במקום להוציא את החגורה.

אני מאוד מקווה שאתה עוד תתבגר ותבין איזה שטות פלטת פה לפני שיהיו לך ילדים שיסבלו מחינוך שכזה.

אגב, בחינוך כזה משיגים בידיוק הפוך ממה שרוצים, משיגים פחד מההורים, לא כבוד אליהם.

פורסם

אותי חינכו ככה.

ואתם יפי נפש, תראו ילד שובר לכם את החלון ברכב סתם, כי בא לו, לא תתפסו אותו?

לא, כי בדמוקרטיה הישראלית ענשיה פיזית לא מקובלת, וחבל.

ברוסיה, אנשים שעשו פשע, ורודפת אחריהם המשטרה, רבים המקרים שהם פשוט מתאבדים כדי לא להגיע לכלא.

זאת בדיוק המנטליות הישראלית, תמיד בגישה של אנחנו אשמים, הילד פושע? ההורים אשמים, קרתה תאונה הנהג ולא הכביש אשמים, זה לא הפלסטינים זה אנחנו, זה לא האתיופים או הרוסים זה אנחנו שלא קיבלנו אותם כמו שצריך.

מספיק עם הרגשי אשמה האלה, בדיוק בגלל זה הבדואים בנגב עושים מה שהם רוצים, לדוגמא.

ובגלל זה עכשיו זה באופנה לרסס צלבי קרס ולתקוף זקנות.

אני רואה ילדים של חרדים, שאצלם שיטת החינוך שונה, ולעומת זאת ילדים חילונים, וזה שמיים וארץ, החילונים רצים שוברים צועקים, והחרדים עומדים בשקט.

זה הגבולות, על זה בדיוק אני מדבר, ילדים שעל ההתחלה לא יודעים גבולות, לא לומדים אותם אחרי זה, ובגלל חסור הגבולות האלה הם הולכים לקיצוניות אחרת ושונה.

ולמה תמיד שאני נוסע לחול, ויש המון תיירים רק את אלה מישראל אני שומע?

למה לעזעזל שוטר שירה בגנב רכב שניסה לדרוס שוטרים צריך לקבל ענישה על זה?

בדיוק בגלל המנטליות שהכנסתם את עצמכם אליה, זה לא הם זה אנחנו!

אגב, ממי שפוחדים,אותו מכבדים, צריכים דמות אב חזקה ולא אבא רופס עם קרוקס שעושה נו נו נו ופותח את הארנק שעה אחרי.

אני לא דורש שינוי, אבל אני מצפה למעט פתיחות והבנה.

ואצלכם כנראה הדברים האלה קדושים.

דמוקרטיה=קדוש.

שיטות חינוך=קדוש

שיטות ענישה=קדוש

אבל אף אחד לא מבסוט לגמרי מהמדינה.

ואף אחד גם לא מבין למה...

עריכה:

בואו ננסה להבין מה מניע אנשים לעשות דברים מסויימים.

מחבלים שבאים יורים אר פי גי על טנק וישר מתחבאים, יודעים מרסימום ימותו ימשפחה תקבל אלפים מהחמאס ומישראל.

ילדים שבאים שוברים חלון של רכב גונבים רדיו דיסק ולמחרת הולכים גונבים עוד אחד.

חברי כנסת שנוסעים למדינות אויב ועושים שמה אלוהים יודע מה.

גנבי רכב ששמים זין על מדינת ישראל והחוקים (כנ"ל גנבי מתכת וכל הבדואים בנגב.

ובכן התשובה, כולם חסרי פחד, הפחד שמערכת הענישה נכשלה כשלון דרסתי בלעטוף את עצמו בה.

מחבל שיודע ששניה אחרי שהוא יורה את האר פי גי מוציאים את כל משפחתו החוצה ויורים בהם, יפחד.

ילד שירצה לשבור חלון אבל ידע שמחר אולי יתפסו אותו וישברו אותו, יפחד.

חבר כנסת שיסע למדינת אויב, אבל ידע כשהוא חוזר הוא נזרק לכלא מיוחד באשמת בגידה, לא יחזור, ויפחד.

בדואים שיודעים שאם הם משחררים גמל בכביש כדי להרוג מישהו או שיוצאים לגנוב מתכות, אם הם ידעו שהנה בא סיור יס"מ שובר להם כל עצם בגוף וזורק אותם לשבוע בצינוק, ייפחדו.

פחד=כוח.

פורסם
אותי חינכו ככה.

SAY NO MORE...

אז רגע, אתה מכבד את הונדה... בגלל שאתה מפחד ממנה ?

היא מרביצה לך כשאף אחד אחר לא רואה ?

פורסם
SAY NO MORE...

אז רגע, אתה מכבד את הונדה... בגלל שאתה מפחד ממנה ?

היא מרביצה לך כשאף אחד אחר לא רואה ?

רגע,אתה לא דוגל באלימות נכון?

אני זוכר אותך בפרוש מציין בפורום שצריך לרסק לפרחחים שגורמים נזק לאחרים את הצורה.

אוי,ממש תענוג עכשיו אני יודע שאני יכול לגנוב לך את הג'אנטים ואתה תלך למשטרה במקום להרים עליי יד.

התכונן.

:wink::lol:

פורסם

אני מכבד את הונדה בגלל הרבה חדושים של עבודה קשה מאוד.

לי אף אחד לא עוזר, וכשאני מרוויח משהו, זה רק בגלל עבודה קשה.

פורסם

אתה בכלל יודע מה ההבדל בין אדם שפוחדים ממנו לבין אדם שמכבדים אותו?

אדם אשר פוחדים ממנו כולם מחכים שיחלש ואז תוקפים אותו כמו להקת זאבים עצבנית.

אדם שמכבדים אותו גם כאשר יחלש האנשים שמכבדים אותו ימשיכו לתמוך בו ולכבד אותו.

שלא תבין לא נכון, אני בעד סטירה מחנכת לילד, אבל לא חגורות\מחבתות\שוטים.

אם ככה חינכו אותך, אני מרחם עליך, באמת.

מי אמר שהילדים לא אשמים בציור צלבי קרס? תלמד לקרוא ולהבין מה כתבתי לפני שאתה מגיב.

אגב, כן, ההורים מאוד אשמים פה, אחת ההאמהות אמרה "אני יודעת שהילד שלי עבריין אבל לא ניאו-נאצי" - אם היא ידעה שמשהו לא בסדר עם הילד שלה, למה היא לא עשתה כלום?

פורסם

מי דיבר על מחבטות ושוטים?

את הסטירות שאתה היית מקבל כילד קטן, גם אני הייתי מקבל, פשוט יש לי אבא חזק :)

ומבין עד כמה הן עזרו לי לגדול בנאדם חזק ומכובד.

ובוא נראה איך בנאדם משיג כבוד.

נגיד אני גר בהדר, לשכונה עובר בנאדם חדש.

מזמינים אותו לשבת איתנו, נראה איך מתנהג, איך מגיב, בסופו של דבר מישהו יקפוץ עליו, ולפי איך שהוא ייצא מזה ניתן להסיק אם כזה בנאדם שווה כבוד ומי הוא בכלל.

מה שהעבריינים בארץ עושים הוא בדיוק אותו דבר, בוחנים את המשטרה, העניין, שהמשטרה לא מגיבה, המשטרה מתקפלת, והנה לך חוסר כבוד ופחד לממשל ולמשטרה, פריצת גבולות, שוד זקנות, צלבי קרס, ומה שלא תרצה.

ולאמא הזאת, אם הייתה באה המשטרה הביתה, אומרת לה תשני את הילד שלך תוך שבוע או שאנחנו לוקחים אותו ולא תראי אותץו יותר בחיים, הילד הזה הייה תוך יומיים לובש משקפייים ומוציא 100 במטמתיקה.

פורסם
אשמת ההורים?

אם ההורים היו יודעים שעל כל דבר הבן שלהם ילך לכלא או יקבל מכות רצח מהיס"מ הם היו מחנכים אותו ממש אחרת, ההורים פה מרשים לילדים שלהם יותר מידי, חושבים שכל מקום זה המגרש משחקים שלהם, הילדים שוברים משהו עושים להם נו נו נו במקום להוציא את החגורה.

דבר ראשון,אם הילד עבריין ועושה שטויות ומסתבך עם המשטרה אז ההורים כן יודעים.

הכוונה שלי הייתה שההורים אשמים בכך שלא חינכו את הילדים שלהם כמו שצריך.

לא צריך להכות את הילדים,חינוך באמצעות אלימות לא יביא לתוצאה טובה.

אם תלמד ילד לכבד ולהיות בן אדם בצורה טובה,הוא יהיה בן אדם טוב מתוך רצון ולא מתוך כפייה.

אם תכה את הילד שלך כשיעשה מעשים רעים אז הוא יגדל על רקע של אלימות במשפחה,רוב האנשים שגודלים ככה לא נהיים אנשים טובים.אלא ההפך.

פורסם
אם כבר אתה עושה בדיקה, תעשה בדיקה נגדית גם.

את האמינות של הסרט הזה אפשר לבטל בקלות כשרואים מחקר אובייקטיבי שמראה את 2 הצדדים בנושא. לא שאי פעם האמנתי לדיעה הזאת, זה כמעט הזוי כמו להגיד שברצח רבין לקח למאבטים להביא אותו מכיכר רבין עד לבית החולים כ 18 דקות (מרחק של 2 ק"מ) - כי הם התעכבו בדרך בכוונה.

גם אם הייתה קונספירציה, תמצאו משהו אמין יותר.

אני לא יודע עד כמה הסרט לא אמין, אבל העובדות מדברות בעד עצמן, אם ראית את הסרט. לדוגמא בטיסה 93 שהתרסקה ביער. לא נשאר כלום מהמטוס! עובדה. בארכיוני החדשות כל מי שהיה עד לארוע, אמר שלא ראה שום מטוס ושמע רק בום.

בתחקיר של רולסרויס, שמייצרת את המנועים למטוסים, החברה אמרה: המנועים שלנו לא יכלו להתרסק לכלום. גם אחרי התרסקות כזאת המנועים היו צריכים לשמור על מבנה. ומראים בסרט דוגמאות של מטוסים אחרים שהתרסקו. ברישומים של שדה תעופה יש מטוס שנחת עם אותו השם טיסה 93.

בפגיעת המטוס בפנטגון- רואים רק פגיעה של משהו עגול(טיל), אין צורה של פגיעת מטוס, כמו במגדלי התאומים, ששם רואים את פגיעת הכנפיים. וחוץ מזה איזה הטייס יוכל להטיס מטוס במהירות 800 קמ"ש לתוך בניין עם קומות מועטות, בדיוק מרבי.

בקשר לרבין. ראית את התחקיר שמראה שהיו 4 חורים מקדימה בחולצה?

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

וולק, מאוד מצער לחשוב שיש אנשים שחושבים כמוך.

גדלת עם חינוך מאוד מאוד מאוד לא נכון, ובמקום לראות מעבר לכך את היתרונות של דמוקרטייה וחופש הפרט,

אתה בוחר להעביר את התפיסות שלך הלאה.

ילדים מוכים הופכים להורים מכים, אתה ממחיש בדיוק את התפיסה הזו.

אנשים פחדנים רוצים שהכל יעשה בדרכם, כי הם לא מסוגלים להתמודד םע האמת, לכן הם משתמשים באלימות.

צריך לחנך ילד לחשוב - ולא לפחד, להיות אדון לעצמו - ולא סתם עציץ, ואז אם הוא יבחר לעסוק בפשע או כל דבר אחר, יש מערכת ענישה.

תפקיד ההורה הוא אכן לחנך את הילד, אבל שימוש באלימות בהחלט לא יעשה את העבודה. לא בחברה כמו שאנחנו חיים בה היום, בכל אופן.

פורסם

צריך לחנך ילד לחשוב - ולא לפחד, להיות אדון לעצמו - ולא סתם עציץ, ואז אם הוא יבחר לעסוק בפשע או כל דבר אחר, יש מערכת ענישה. אתה גר בישראל ??

תפקיד ההורה הוא אכן לחנך את הילד, אבל שימוש באלימות בהחלט לא יעשה את העבודה. לא בחברה כמו שאנחנו חיים בה היום, בכל אופן.

אם כבר חינוך. הרוסים ידועים בשיטות חינוך של פליק בטוסיק. מי אמר שזה רע? לא אמרתי מכות.

לי אין ילדים(ראיתם מישהו(שפוי)בן 18 עם ילדים?). שיטת החינוך שאתם מדברים עליה היא: אל תשבור את ה_______ זה נורא יקר, ואז הבן שובר, אתם אומרים לו נו נו נו, אח"כ הוא שובר עוד משהו וכן הלאה במקרה הרע, במקרה הטוב מבין ומפסיק.

בשיטה הרוסית: שברת את זה, מגיע לך עונש.

ולפי מה שאני רואה, הרוסים באופן כללי, ועולים מבריה"מ לשעבר הם יותר נעימי הליכות מאשר צברים. תוצאה של חינוך נכון, אין מה לעשות יש לשיטות הרוסיות קבלות.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תוכן חדש...