Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

שעון חום המים אצלי ברכב -

בזמן סיבובים חזקים, משנה את מיקומו על פי הלחץ המופעל בסיבוב :shock:.

בסיבוב חזק ימינה הוא יורד למטה ובסיבוב שמאלה עולה קצת למעלה, התזוזה היא מיידית וברגע שהרכב מתיישר הוא מיד מתיישב על הטמפ' הנכונה.

היום זה כבר היה ממש מוגזם, המחוג ירד בסיבוב יחסית חזק עד לקו התחתון ביותר וכשהתיישרתי עלה מיד בחזרה לאיזור ה90, קצת פחות.

עצרתי מיד בצד, המנוע היה קר וכשפתחתי מכסה רדיאטור הוא היה מלא לגמרי והמים לא קפצו או משהו, אבל היה מלא, וזה החלק החשוב.

שמן גם מלא אם זה חשוב.

הרכב לא מאבד מים, לא מדובר בחוסר מים בכל מקרה.

רעיונות? הזוי משהו.

פורסם

תופעה מעניינת, אם הייתה אומר שזה קורה רק לצד אחד הייתי אוליי מבין אבל לשני הצדדים ביחס ישר לזווית הסיבוב? נשמע מוזר מאד.

נסה למקד מתי זה קורה: בסיבוב הגה בלבד, בנסיעה בסיבוב- באיזה מהירויות, האם יש השפעה?

בכל מקרה נשמע שמדובר בחיבור/חוט רופף או מקצר. נסה לשחק עם החוטים היוצאים מהחיישן וגם לדפוק קלות על החיישן ולראות אם זה משגע את המחוג. בנוסף ישנו גם סיכוי טוב שהבעיה בחיישן. אם אתה מצליח לשחזר את התקלה נסה לנתק את הקונקטור מהחיישן ולנסוע. בדוק את המחוג ישאר למטה או ישתגע.

לא יזיק- בצע ניקוז אוויר במערכת הקירור.

דבר אחרון- חפש חיבורי הארקה רופפים. בעיות הארקה לפעמים הן המפתח לתופעות ההזויות ביותר.

פורסם

אביב אני לא צריך לשחזר את התקלה, זה קורה בכל סיבוב חזק.

אמרת שאם זה היה רק בסיבוב ימינה או רק שמאלה היית מבין, נניח שכן, מה אתה מסיק מזה?

בכל אופן, הירידה של המחוג היא ליניארית, זריזה אמנם (אין השהיה בין הסיבוב לבין תזוזת המחוג), אבל ליניארית, ותלויה בעוצמת הסיבוב, בסיבובים רגועים למשל אין שום תנועה.

צרפתים %!@$#%.

אני אנסה לבדוק את כל החיישנים בשבת.

פורסם

השעון הוא מכאנואלקטרי (סליל על מגנט), ללא מצבים קשיחים (כמו, נניח, מבנה של כונן קשיח במחשבים, שבו המחט "ננעלת" במקום הרצוי עם עוצמה מגנטית גבוהה). פירקת פעם את לוח השעונים? אם לא - תעבור אצלי, יש לי אחד מפורק מ-ZX שלי להדגמה :D

ככה זה עם השעונים האלה. אין שום קשר לחיישנים, והכל תקין. אלא אם כן השעון זז לך יותר מ-10 מעלות בסיבוב הכי חזק שאתה יכול לבצע - אם כן, מנגנון הריסון המכאני שבשעון שלך כבר לא טוב.

פורסם

יש לך רכב צרפתי, ככה זה, אצלי במד דלק אתה יודע בכמה G אתה וגם אם אתה בעליה או ירידה :).

גם מד החום מתפקד כמד G, אבל הוא מודד G יותר חזק ממד הדלק :)

פורסם

אני כבר חשבתי שאני מאבד שפיות.

אם תקין, אז תקין, אי לא מתכוון להשקיע אנרגיות, זה לא מפריע או משהו.

לגבי מד הדלק, בזה נתקלתי בכל המכוניות שהיו לי, אבל מד חום כזה עוד לא נתקלתי, בקסנטיה שהיתה לי לא היתה תופעה כזאת - אם זה אותו שעון.

בכל אופן תודה רבה.

פורסם

תנודות בתצוגת דלק יכולות לבוא לא מהשעון, אלא מהחיישן המכאני עצמו - גם עם ריסון תקין, הוא יגיב לכוחות ה-G המתמשכים כאשר המיכל לא מלא וכל הדלק נזרק לצד אחד של המיכל (גובה הדלק בנק' המדידה משתנה, וגם ה-G פועל על החיישן דרך משקל המצוף). לכן ניתן לראות את התנודות של מד דלק גם במכוניות עם שעונים שלא מושפעים מה-G.

• תוכן חדש...