Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ארנון , לא הבנת את כוונתי , אני התכוונתי להראות שגם במקרים כמו שהצגת של דיסק חדש , לעשות RIP עם EAC ואח"כ לצרוב (איתה או עם נירו) , יהיה יותר טוב מלצרוב ישר עם נירו . האם ההבדל יהיה שמיע ? לא יודע לא יכולתי לנסות עדיין (אין לי מערכת כזו מעולה שיכולה להבחין בדקויות כאלו אם ישנן ). אבל ממה שהבנתי הטכנית הקלוקלת הבינה מהתוכנה , הצורה הזו מועדפת .

גם Nero עושה RIP לדיסק הקשיח לפני הצריבה.

אפשר -אך מאוד לא מומלץ- להשתמש במחשב בעל שני כוננים ולצרוב בזמן אמת תוך כדי קריאה. בתצורה כזו אכן עלולים להיכנס רעשים לדיסק הצרוב, אבל שוב, זה לא באשמתו אלא באשמת הכונן הקורא שמכניס Jitter לזרם הביטים, והכונן הכותב, שצורב בזמן אמת את מה שנכנס לתוכו.

העתקה לדיסק הקשיח (עם כונן שיודע לבצע תיקון Jitter, או עם תוכנה - כמו נירו - שיודעת לעשות זאת בעצמה) וצריבה לדיסק צרוב תפיק עותק שנשמע זהה למקור.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה מדבר על שכפול של דיסק - הבדלים עד היום לא ממש שמעתי.

אבל - אם אתה קונה מדיה לא טובה או מדיה שלא מתאימה לצורב שלך ויש כאלו אי הטעמות בשוק.

או אם אתה משתמש בתכנת צריבה שלא מתאימה לצורב שלך כמו למשל חלק מהצורבים של SONY לא ממש יודעים לעקל חיה בשם NERO (למרות שבמקרה הזה - המחשב קופא).

אתה תרגיש פגיע דרמטית באיכות.

אבל כשהכל תקין ונכון והמדיה טובה - אני לפחות, לא מרגיש שום הבדל.

מה גם שאני משתמש בתוכנות כמו WINISO או CLONECD שהן מצויינות.

ואני משתמש בממיר בנושא הMP3 שנקרא DBPOWERAMP (זה שם האתר למען האמת -אבל התוכנות עצמן הן הcdconverter והmusicconverter) שהוא ממיר גמיש, פשוט וטוב, אפילו מעולה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...