Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיון שערכתי שלוש פעמים, הפח "צחק" ממני.

חיממתי עם מייבש שיער, ולאחר מכן התזתי גז R22 של מזגנים היתהווה קרח. בתמונה מס' 1 רואים את הקרח שניה לאחר ההתזה, ב-2 רואים את ההתנדפות של הקרח, ב-3 רואים את מצב המעיכה הקלה לפני ואחורי. ייתכן שהגז בו השתמשתי לא מתאים, לא השגתי ספריי קרבון דיאוקסיד. בחנויות של המחשבים יש רק ספריי אוויר לניקוי אבק.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אומרים לכם שאפשר לעשות זאת עם פומפה...

למה ללכת הפוך על הפוך?

לפני מומלץ להרטיב כדי לאזור לאטימת הפומפה.

פורסם

לחברים ולדוד הבלש

אם תצפו בסרט תבחינו כי האזור בו הרכב נמצא מושלג

כלומר הפח קר ,חימום בעזרת פן מסביב ירכך מעט את הפח תןך כדי שהוא מושך בצורה טבעתית כלפי מעלה ,קירור מיידי במרכז הטבעת יגרום לכיווץ הפח במרכז ומשיכתו כלפי מרכז העיגול

כל זאת טוב ויפה כשטמפרטורת החדר היא 5 עד 10 מעלות לא 35

ניתן לנסות ולקרר מסביב לשקע ואולי הכיווץ הטבעתי ימשוך את השקע כלפי חוץ ,אין לי מושג לא ניסיתי

עוד שיטה דבק חם המודבק למוט עץ במרכז השקע משיכה, וחום הדבק יעזור קמעה לכיווץ הפח למרכז

לדוד תנסה להשיג ידית ואקום להרמת שמשות של זגגים הנח במרכז ומשוך,כאשר אתה משתמש בפטיש פנר או הצד של השפיץ ועליך לדפוק קלות על הקנט שמתחת לשקע לשיחרור הלחץ

כיון שמדובר בקאווליר אל תבנה על הענין ,הפח עבה ואינו צייתן כמו עמיתו היפני

יגאל

פורסם

תנסה להשיג ?. אתה מתכוון לזה ?.

אגב קלעת בול, בין יתר התעודות יש לי גם תעודת בלש. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

גם,אבל יש את הכפולים בעלי ממברנה טיפה יותר קטנה אשר תתאים לאופי השקע שברכבך

וגם ישנו מכשיר אצל הפחחים, בעל חיבור ללחץ אויר שבקצהו פומפה ועל צווארו רצה משקולת הפועלת כפטיש כאשר לחץ האויר מייצר ואקום האוחז חזק את הפחhttp://www.porat-pc.co.il/products.asp?cat_id=14

ביד אחת משוך את הפומפה ,וביד השניה הכה בעדינות על הקנט עד שהפח יקפוץ

יגאל

פורסם
ברכב שלי יש מן שתי עיניים קטנות כאלו על הדלת האחורית שרק השבוע גיליתי וממש התבאסתי כי זה רכב חדש צבע פנינה וזה ממש בולט מהצד למרות שזה קטן.

אל תתבאס.

גש לאוטו פיקס ויתקנו לך את השקעים תיקון יבש (בלי צביעה) באופן מושלם.

אחרי העבודה שלהם אי אפשר יהיה להבחין בפגיעה גם אם יודעים שהייתה.

פורסם
אל תתבאס.

גש לאוטו פיקס ויתקנו לך את השקעים תיקון יבש (בלי צביעה) באופן מושלם.

אחרי העבודה שלהם אי אפשר יהיה להבחין בפגיעה גם אם יודעים שהייתה.

סלח לי אבל אף פעם לא שמעתי על "אוטו פיקס", איפה? אני מאיזור המרכז, לוד.

פורסם

הם נמצאים בהרצליה פיתוח. אם אינני טועה ברח' החושלים.

מנסיון אישי - לפני קצת פחות משלוש שנים ירד אצלנו ברד בגודל של כדורי פינג-פונג. כל הרכב הקודם שלי נראה כמו תבנית ביצים. הם פשוט עשו קסמים וכול הפגיעות נעלמו כלא היו, בלי צבע ובלי כלום. בכל הרכב נשארו רק שתי פגיעות שלא היו ניתנות לתיקון בשל פח כפול.

כשהרכב נמכר, במכון הבדיקה לא הבחינו בשום פגיעה. הקונה יודע על הארוע רק בגלל שספרתי לו.

פורסם
ישנו מכשיר אצל הפחחים, בעל חיבור ללחץ אויר שבקצהו פומפה ועל צווארו רצה משקולת הפועלת כפטיש כאשר לחץ האויר מייצר ואקום האוחז חזק את הפח

מזכיר את אחיו הגדול אשר מתחבר לפח באמצעות פיק ריתוך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ראיתי באתר לפני בערך חודש קישור ליוטיוב והראו שם שאפשר לעשות פחחות בשיטה שעובדת על חום וקור

ואני ממש חייב לדעת איך זה עובד כי עיקמתי את הפגאז שלנו...הרצתי חיפוש אבל אני לא זוכר איך קראו לזה...

תודה רבה מאוד לכל העוזרים...

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

המכה אצלי "קצת" הרבה יותר גדולה מזאת שבתמונות שמה...

נכנסתי בדיוק באמצע הבגאז בעץ ממש עבה והאמצע של הבגאז התעקם פנימה אבל לפחות הוא נפתח ונסגר בחופשיות...

אני יצלם תמונה יותר מאוחר...

ד"א אם אני יעשה את זה זה יכול להרוס עוד יותר או שזה לא מזיק?

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

• תוכן חדש...