Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מדובר ב-subaru impreza 1.5R 2008

הדגם הכי חדש אני חושב. קיבלתי עם הניילונים.

ואני מעוניין לדעת מה גודלי הרמקולים שלי ברכב. קדימה ואחורה.

תודה ויום טוב.

פורסם

קח מטר רד לאוטו ותמדוד :)

בדר"כ רמקולים 6.5" הם עגולים ומבחינים בהם בקלות אם הם מאחור.

או שמאחור יש 6*9 שאת זה אתה תבדוק .

זה שני הדגמים הנפוצים יותר! לא חייב שיהיה לך את אחד מהם!

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הבנתי. הרמקולים על הדלתות ליד הרגלים. אם זה עוזר לך או למישהו אחר להיות יותר ספציפי ולהגיד לי מה הגודל.

תודה.

פורסם

יש שרשור שלם בנושא הזה, כדאי שתעשה חיפוש .

בכל מקרה, במידה וסובארו לא שינו את המידות רמקולים בדלתות בדגמים החדשים(ואני מעריך שלא) המידה מקדימה היא 6.5'', ובדלתות האחוריות 3.5''-4''.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

לא רוצה להתעסק עם חיתוך וכאלה. כי זה אוטו ליסינג שהולך להיות אצלי 3 שנים רק ואני לא חושב שמותר לי לחתוך וכאלה.

מותר לי להתקין מערכת שתיהיה על אחריותי אבל לא יותר מזה. לכן אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה. ואם אפשר תגידו לי איך אני מודד ואיך אני יכול להיות בטוח לפני הקנייה.

תודה.

פורסם
לא רוצה להתעסק עם חיתוך וכאלה. כי זה אוטו ליסינג שהולך להיות אצלי 3 שנים רק ואני לא חושב שמותר לי לחתוך וכאלה.

מותר לי להתקין מערכת שתיהיה על אחריותי אבל לא יותר מזה. לכן אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה. ואם אפשר תגידו לי איך אני מודד ואיך אני יכול להיות בטוח לפני הקנייה.

תודה.

טלפון לחברה.. ובשביל הגבהה לא צריך שם דבר.. סתם מוסיפים חתיכת קרש שמגביהה תרמקול ואז יש לך יותר שטח חתח..

כרגע כלום =[

• תוכן חדש...