Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(אני לא יודע אם הנושא הזה שייך לכאן, אבל לא ראיתי איסור על כך בחוקים.)

הידעתם שמי שנחסם בפורום נטקאר, מקבל הודעה בזו הלשון?

אזהרת פורום:

בהתאם לסעיף 2 לחוק המחשבים, התשנ"ה - 1995,

כל המשבש או המפריע לשימוש במחשב דינו - מאסר 3 שנים.

ראה הוזהרת!

תרצו לדעת מה עשיתי? השתמשתי בהיכרותי הטובה עם מר אהרנוביץ (להלן א-ץ) כדי לבקר אותו במספר תחומים. הביקורת שלי היתה בונה, ואם יורשה לי להעיד, נוקבת למדי. נכון, זה מכוער להציג בפני אנשים את חולשותיהם, אבל זה בדיוק מה שהוא עושה להרבה ממבקריו התמימים. נכון, זה טיפשי לרדת לרמה שלו, אבל חשבתי שזה הסיכוי היחיד לקבל ממנו תשומת לב.

חשבתי. ההודעה נמחקה ולא נענתה. מכיוון שהרגשתי, כרגיל, שהעניין נותר פתוח, לא עצרתי בעצמי: תיקנתי את שפת הרחוב בה הוא השתמש באחת מהודעותיו הטריות (תיקון קטנוני מאין כמוהו, כמיטב המסורת הא-צית). זה כבר זיכה אותי, אורח נאמן של נטקאר, בחסימה ובאיום של שלוש שנות מאסר.

נו, מה דעתכם על האיש הזה?

פורסם

כי גם יש לי הערכה אליו. כשהוא כותב חומר מקורי, הוא לרוב כותב יפה ולעניין. האתר שלו גם די שימושי, כך שאין לי כוונה להפסיק לבקר בו. אבל היחס שלו בפורום מקלקל את חווית הגלישה.

מוזר, ציפיתי ליותר תגובות. איפה כל ניצולי פורום נטקאר? :|

פורסם

אמנם אני לא ניצול, אלא פשוט ניכנסתי פעם לאתר, שאלתי שאלה, ראיתי באיזו דמות מגוחכת מדובר ומיד יצאתי. לתמיד.

ככה זה בעולם וככה זה צריך להיות גם בארץ: להצביע ברגליים. חבל שכאן זה פשוט לא עובד. הרי אם תמשיך לבקר אצלו, מודד הכניסות או איך שלא קוראים לזה, ימשיך למדוד ולדווח על פופולריות (שלדעתי ואני מניח גם לדעתך לא מגיעה לו). אתה לא מרוצה? הוא פגע בך? אל תיכנס! פשוט. יש לך לדעתי מספיק ידע שמסתובב כאן בפורום המשובח הזה.

פורסם

ברור שלא הייתי מבקר אם לא הייתי מוצא שם כלום, אבל שוב, יש גם נקודות אור.

חוץ מזה, יש משהו אובססיבי בביקור שלי שם: מכיוון שזה לא אתר גדול במיוחד, אני יכול להספיק לעבור על כל תוכן חדש שמתווסף. יש לי מין תכונה אובססיבית כזאת שגורמת לי להעדיף דברים שאני יכול "לשלוט" בהם באופן מלא. :oops: האמת שזה די הפך אותי למומחה בענייני א-ץ. אני מכיר את כל החולשות שלו. :evil:

באשר למונה הכניסות, אני בטוח שהוא יודע טוב מאוד שהוא רחוק מקארזפורום ומוואינט... :-)

פורסם

אתה אובססיבי של שליטה? עובדה שאתה לא שולט באובססיביות שלך, אין לך שליטה עצמית, זה חולשה.

ואל תצפה פה לתמיכה מניצולים, טחנו על האיש הזה מספיק דפים ויצא כבר המיץ של המיץ של המיץ

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני לא מכיר את האיש, אבל:

לא נמאס לכם לחפש כל שבוע מה הוא עשה לא בסדר?

זה באמת כבר לא מעניין אף אחד, ומתחיל להציק.

בחיים שלי לא התעסקתי בבן אדם אחד בודד כל כך הרבה, כמה אפשר?

תעברו הלאה בחיים.

תשתחררו מהנושא כבר.

פורסם
אתה אובססיבי של שליטה? עובדה שאתה לא שולט באובססיביות שלך, אין לך שליטה עצמית, זה חולשה.

צודק. אבל בזכות זה אני מומחה לענייני א-ץ! :shock:

אני לא מכיר את האיש, אבל:

לא נמאס לכם לחפש כל שבוע מה הוא עשה לא בסדר?

זה באמת כבר לא מעניין אף אחד, ומתחיל להציק.

בחיים שלי לא התעסקתי בבן אדם אחד בודד כל כך הרבה, כמה אפשר?

תעברו הלאה בחיים.

תשתחררו מהנושא כבר.

מצטער, לא ידעתי שזה נושא טחון. אבל יש סיבה פשוטה לכך שאנשים באים לדבר על זה פה - בנטקאר הם פשוט נמחקים. זה כמו המשטר בסין שלא נותן לדבר על מה שלא על סדר היום שלו (בטח לא על מגרעותיו). אנחנו, ניצולי נטקאר, צריכים לדעת שאנחנו מסוגלים לכתוב הודעה שתישאר קיימת יותר מעשר דקות. אנחנו צריכים לדעת שאנחנו עדיין קיימים. אנחנו צריכים חיבוק. :-P

בכל מקרה, אם יזדמן לכאן מישהו שזה כן מעניין אותו, הנה האבחנות ששילחתי בו. קריאה מעניינת.

הצביעות העיתונאית: הודעה שלי עם דעה מנוגדת לשל א-ץ תימחק מייד, אך אותה הודעה בדיוק מאת גבי שנהר (עורך של הקונסיומר רפורטס, כמדומני) - לא רק שלא תימחק, אלא אפילו לא תקבל תגובת "אני חולק על דעתך". האם א-ץ הוא שיא היושרה העיתונאית, כפי שהוא משווק את עצמו, כשהוא נותן לאנשים רמי דרג לפרסם דברים שדינם, לשיטתו, מחיקה? לא נראה לי.

הצביעות הלשונית: כידוע, א-ץ מטיף בקטנוניות לשפה נכונה. לאחרונה המגמה היא למחוק הודעות של אנשים שכותבים כך,ללא רווחים לאחר סימני פיסוק.לטענתו זו הבעת זלזול בגולשים.מנסיוני האישי,זה בכלל עניין של חוסר מיומנות במחשב. בכל מקרה, לענייננו: א-ץ עושה טעויות בעברית דרך קבע. זכורים לי שיבוש של ביטוי, התייחסות לשם עצם במין הלא נכון, ושימוש בשפת הרחוב בפורום. אם אני, חצי מגילו ופחות, מזהה אצלו טעויות חדשות לבקרים, אני חושב שאפשר לקבוע שהעברית שלו טעונה שיפור - ושעליו ליטול קורה מבין עיניו.

הצביעות הטכנולוגית: האם למי שמשתמש בעברית "ויזואלית" באתרו בשנת 2007, יש זכות להלין על מנועים אמריקניים מיושנים? פאולים נוספים: קוד אנכרוניסטי ולא סטנדרטי (גורם לבעיה בדפדפן אופרה), ממשק מיושן ולא נגיש.

הצביעות האתית: כידוע, א-ץ מרבה לבקר את הממשלה. הוא מבין היטב את זכות (חובת?) הציבור למחות כנגד עוולות. טוב ויפה. אז מדוע הוא מתייחס לזעקות החמס של קורבנותיו כאל "אכלו לי שתו לי"? ואיך זה שהוא לא מסוגל להעלות על הדעת את האפשרות שהוא טועה, או לפחות שמי שטוען דעה מנוגדת אינו מבלבל ביצים? איך אפשר להיות שמאלני עם מחסור כה חריף בערכים דמוקרטיים? "אתמהה."

זהו. אם ה"תחקיר" שלי לא יעניין אף אחד, אני אשתוק. :|

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...