Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא לנטרה 96 1.6 ידני.

תושבות (כריות) הבולמים סדוקות. קניתי זוג חדשות מקוריות.

האם ניתן להחליף לבד? יש לי ידע בסיסי במכונאות (לדוגמא עושה לבד טיפולים לרכב).

IMG_0039.JPG

פורסם

ממש לא מומלץ

מכוון שאין ברשותך את הכלים לצורך העבודה הנ"ל

ועם תרצה להצטייד בכלים אלו העלות לא משתלמת

בנוסף כפעם ראשונה גם עם הכלים היעודים לא הייתי ממליץ ללא השגחה

ע"י בעל מקצוע

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

ראיתי פרוייקטים של החלפת בולמים. ולפי מה שראיתי החלק המסוכן זה חילוץ הבולם מתוך הקפיץ. האם כדי להחליף כרית בולם צריך לפרק גם את הקפיץ? :shock:

פורסם

שלום לחבר,

מנסיוני עם גולף דור 2 שכול שנתיים שלוש יש להחליף את הכריות אחרת הבולם רוקד אני יכול להגיד לך שהעבודה לא מסובכת אבל יש לשים לב למספר פרטים וכפי וכפי שכתבו קודמיי יש לנקוט באמצעי זהירות ולראות פעם אחת כיצד מבצעים את העבודה במוסך !!.

בגולף יש להחליף תמיד גם את 3 אומי ההידוק מכיוון שהם בעלי אבטחה עצמית וייתכן שגם ברכב שלך.

ראה הסבר בקובץ המצורף.

Pages from Hyundai Elantra 1996 Manual Repair Haynes.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

אין מה להיות בסיכון..וגם העבודה לא מסובך

ואבל אם תטעה אחכ תזעק עזרה...

ובצד השני אין לך כלי עבודה שכדי לחזק את הקפיצים.

אגיד לך משהו,אני עובד במכונאי רכב וקניתי את הנמכה ורק אני לא יודע איך לעשות להוריד את השן מאחורה פניתי את המוסך שאפט הוא בן אדם שלימד אותי איך לעשות היתי חייב צמוד עם הבעל המקצוע..כדאי לך להקשיב את ניצן!

ניצן!זה אני רנו RSI לבנה זוכר אותי?אני מוסר לך ד"ש :wink:

פורסם

על איזה כלים לעזעאזל אתם מדברים?! איך אתם יודעים איזה כלים יש לי ואיזה אין?!

וד"שים תוכל למסור בהודעה פרטית. :twisted:

מישהו יכול לענות לי אם אני צריך מכווץ קפיצים בשביל העבודה הזאת?

• תוכן חדש...