Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

היום נסעתי עם חבר של אחי (נהג אוטובוס המקצועו) ממעלה החמישה לירושלים.

במשך 3/4 הדרך, דלקה לו נורת STOP גדולה ובולטת, וזמזם צפצף. מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר?? כי הוא לא ידע מה זה, ולכן לא עצר ופשוט התעלם. מה שאני יודע שזה יכול לגרום לנזק למנוע(?!). תודה למשיבים.

פורסם

בהחלט יכול להיגרם נזק חמור מאוד למנוע. לפעמים שיש אינדיקציות בצבעים שונים לרמת חומרת התקלה. אם דלקה נורה אדומה אז הוא עשה טעות רצינית. חבל שהוא לא התקשר למוסך המטפל שלו. אמור להיות שם איש טכני שיסביר לו אם הוא יכול להמשיך לנסוע או לא.

פורסם
בהחלט יכול להיגרם נזק חמור מאוד למנוע. לפעמים שיש אינדיקציות בצבעים שונים לרמת חומרת התקלה. אם דלקה נורה אדומה אז הוא עשה טעות רצינית. חבל שהוא לא התקשר למוסך המטפל שלו. אמור להיות שם איש טכני שיסביר לו אם הוא יכול להמשיך לנסוע או לא.

זו נורה אדומה מלבנית, והכי גדולה מבין כל הנורות האחרות שעל לוח השעונים. הוא נהג "אגד" והם מטפלים באוטובוס (הוא צבוע בירוק ויש עליו לוחית קו, אבל הוא בבעלות פרטית). איזה נזקים למשל הוא יכול לגרום/גרם למנוע?

פורסם
במשך 3/4 הדרך, דלקה לו נורת STOP גדולה ובולטת, וזמזם צפצף. מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר?? כי הוא לא ידע מה זה, ולכן לא עצר ופשוט התעלם.

נדלקת לך נורת STOP גדולה ואדומה בלוח השעונים.

לא נראה לך הגיוני שכדאי לעצור? :loco:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא, אני אמרתי לו לעצור אבל הוא אמר לי שזה כבר קרה לו בעבר ולא קרה כלום... אז אמרתי בסדר, אין מה לפחד.. אם זה קרה לו ולא קרה כלום, אז אני מאמין שלא יקרה כלום.

אני אמרתי כך כי איני נהג אוטובוס במקצועי, לכן אני לא יודע. אף פעם זה לא קרה לי בשום רכב.. אז אני לא יודע.

פורסם
לא, אני אמרתי לו לעצור אבל הוא אמר לי שזה כבר קרה לו בעבר ולא קרה כלום... אז אמרתי בסדר, אין מה לפחד.. אם זה קרה לו ולא קרה כלום, אז אני מאמין שלא יקרה כלום.

אני אמרתי כך כי איני נהג אוטובוס במקצועי, לכן אני לא יודע. אף פעם זה לא קרה לי בשום רכב.. אז אני לא יודע.

בקיצור, אם אצלך באוטו נדלקת נורה גדולה בוהקת ומזמזמת שאומרת לך לעצור- תעצור!!!! ואם זה רק בעיה בנורה - אז תקן אותה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...