Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר רוקפורד 4004 נכי טוב ממה שציינת אחוריים חבל על הבזבוז במקום לקנות אחוריים קנה קומפוננט יותר ברמה פוקאל 165V2

ועם ישאר לך כסף תביא את הP2 של רוקפורד שזה סאב עם אין לך כסף תחסוך חבל להוציא כסף על אחוריים ובמיוחד להתפשר על הקומפוננט

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לDragonjepp

אוקי, מה שאמרת נכון בקשר לD&B, ואיפה שאני גר רוב המערכות הן לא מושקעות בעליל, למרות שלפעמים זה נראה ככה.

למען האמת אני אף פעם לא מסתמך על המלצות של אתרי רשת ככלל, מבינתי ZAP נוא רק כלי להשוואת מחירים ומציאת חנות לרכוש בה,

בקשר למותג לפי מה שהבנתי עד היום ישנן חברות מובילות בתחום הסאונד לרכב, בינהן שמתי את אלו הכיס שלי מתאים, למרות שעם השינוי בקונספציה של המערכת (קומפ', סאב ומגבר4WAY)נוספו מספר שקלים על מנת לשדרג מעט את המערכת, בכל מקרה אני כרגע חושב על ללכת על

הSETUP הבא:

סאב JBL GTO1002D

קומפ' JBL GTO6507

מגבר GTO75.4

המחיר יעמוד על 2800 לפני התקנה וחיווט

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
לDragonjepp

אוקי, מה שאמרת נכון בקשר לD&B, ואיפה שאני גר רוב המערכות הן לא מושקעות בעליל, למרות שלפעמים זה נראה ככה.

למען האמת אני אף פעם לא מסתמך על המלצות של אתרי רשת ככלל, מבינתי ZAP נוא רק כלי להשוואת מחירים ומציאת חנות לרכוש בה,

בקשר למותג לפי מה שהבנתי עד היום ישנן חברות מובילות בתחום הסאונד לרכב, בינהן שמתי את אלו הכיס שלי מתאים, למרות שעם השינוי בקונספציה של המערכת (קומפ', סאב ומגבר4WAY)נוספו מספר שקלים על מנת לשדרג מעט את המערכת, בכל מקרה אני כרגע חושב על ללכת על

הSETUP הבא:

סאב JBL GTO1002D

קומפ' JBL GTO6507

מגבר GTO75.4

המחיר יעמוד על 2800 לפני התקנה וחיווט

מצויין, אתה מתקדם לכיוון הנכון. רק שיש בעיה קטנה. לפי מה בחרת את הסאב, למשל? כי הוא של JBL ואתה חושב שהוא יתאים לקומפוננט? יצא לך לשמוע את הסאב הזה פעם? אם כן, באיזה סוג של תיבה? פתוחה, אטומה (זה משנה לגמרי את התוצאה)? על איזה מגבר? אתה מודע לזה שאתה לא יודע איך הולך להשמע הסאב הזה ברכב שלך? בקיצור, תבוא למפגש, תשמע מערכות, אתה לפחות תדע מה אתה אוהב, מה אתה אוהב פחות, תדע לאן לכוון. על תבחר רכיבים לפני שאתה שומע הרבה מערכות (בדיוק בשביל זה יש מפגשים). קצת סבלנות יכולה לשנות לך את כל התמונה ב180 מעלות. לך תדע, אולי תגלה לעצמך עולם חדש.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

DRAGON, את האמת לא הסתמכתי על כלום חוץ מהעובדה של הוא 10", ושהעוצמה שלו די דומה לזו של המגבר. מבחינת תיבה, הבנתי שתיבות אטומות יעזרו להפיק סאונד יותר מדויק ולכן אני מתכנן אחת כזו

השאלה שלי עד כמה ההבדל בין סאב לסאב גדול, אני מבין שישנם אלמנטים כמו גודל הסאב או excrusion (?) שלו (למרות שלא ראיתי יותר מדי נתונים על זה בסאבים ברמות מחיר שאני הסתכלתי עליהם.

אגב סבלנות תנסה אתה להיות סבלני אם שני רמקולים שמוציאים רק מידים (וגם ה לא משהו) ובאסים :|, באמת זה כבר הפך למתסכל.

בכל מקרהף אני כנראה קופץ כבר מחר לשמוע מערכות אצל חלק מהחברות המפרסמות (יום חופש סוף סוף)

נ.ב.

אז אני מבין ממה שאתה אומר שכל הסיפור ש"עדיף חלקים של אותה חברה" זה פיקציה?

Stay tuned

פורסם

סבלנות לא הרגה אף אחד. היו אנשים שנסעו עם טרנזיסטור על סוללות עד שבחרו את הסט המתאים.

בנוסף לבחירה של הסאב, אשאל גם על הבחירה של הקומפוננט.

אני מקווה מאוד שלא הסתכלת רק על תקציב ומותג. זה קומפוננט לא רע, אך אתה חייב לשמוע אותו לפני הקנייה, יכול להיות שאתה לא אוהב את הסאונד שלו, למרות שלאחרים הוא כן עושה את זה.

אם אתה הולך לשמוע בחנות, גם כן, תיקח את זה בערבון מוגבל. זה בד"כ על סטנד אנכי, שנותן לך רמז קל בלבד, אם בכלל, איך רמקול זה או אחר ישמע בדלת של רכבך. ועוד דבר, בחנויות (לא בכולם) אל תיקח כל המלצה כמובנת מאליו, אני מכיר חנויות שיש להם אינטרסים אחרים לגמרי מטובת הלקוח.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

תראה איך שלא תסתכל על זה אני חייב להסתכל על תקציס, אני מסכים בקשר למותג, אבל התקציב שלי לא יגדל הרבה מעבר ל3500.

בכל מקרה... מתי יש מפגש? אני אשמח לבוא בכל מקרה כדי לראות לשמוע ולהתרשם.

כרגע אני עדיין מחפש חוות דעת מקצועויות בחו"ל ובארץ בקשר לרכיבים שונים.

Stay tuned

פורסם

לא אמרתי להגדיל תקציב, גם בתקציבך יש מספיק אופציות טובות שהופיעו ברשימת הקומפוננטים שלך בהתחלה. רק רציתי לוודא שלא תינעל על דגם מסוים בלי לשמוע, זה הכל.

מפגש, בצפון לפחות בעוד שבועיים, ובמרכז לא יודע, אולי עוד שבועיים.

חוות דעת, המלצות וביקורות זה יפה מאוד, אך יש להשאיר אותם בגדר המלצות, הן טובות להכוונה ומיקוד ללא ספק. ואני ממש לא מנסה, חס וחלילה, לזלזל בהמלצות שקיבלת. ההחלטה הסופית צריכה להיות שלך אינדיבידואלית - כי הכסף יוצא מהכיס שלך ולא מהכיס של הממליץ והכי חשוב שאתה צריך להיות מרוצה מהתוצאה ולא אף אחד אחר. זכור זאת.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אלוהים... אני אני אמור ללמוד לבחינה ותראו מה אני עושה במקום :-P

בכל מקרה, לא קצת סיכון לקנות סאב/רמקולים/מגבר יד שניה?

אגב, ברמונדו, אני רק מעלה תהיות בקשר לחלקים ולו מחוסר הבנה ברכיבים (לכן אני פונה אליכם).

אחת הבעיות שלי היא מחסור בזמן (כדי לבדוק, לשמוע, לראות וכו') אני במקרה בשלושה ימים חופש לפני הבחינה, אבל אחרי זה אני חוזר לטירוף של עבודה ולימודים

אולי אני יוכל למקד את השאלה שלי קצת יותר

איזה חלקים למערכת היית ממליץ שיתנו מענה טוב לדרישות של סאונד ממוקד אם מינימום עיוותים עם דגש על מידים וטרבלים

אני יודע שזו נשמעת בקשה קצת משונה (ואולי חצופה) אבל אני ממש רוצה ללכת כבר יום ראשון ללכת ולהתקין או לפחות למצוא מערכת שאני יוכל לבוא למתקין עם רשימת חלקים ולתת לו לעבוד

Stay tuned

פורסם

מומלץ מאוד לקנות רכיבי יד שנייה בתור מערכת התחלטית. זה צעד שנותן לך יתרון של ניצול מקסימלי של תקציב דל. כמובן שיש לבדוק את תקינות האלמנט לפני הקנייה, ולבקש הדגמה. במידה והוא אתה מרוצה ממה שאתה שומע - קנה ותהנה. עדיף לקנות רכיבים מחברי פורום מוכרים, אשר דואגים לשמם הטוב, ולא ימכרו לך מוצר פגום. פחות כדאי להשתמש באתרים כמו יד 2. אין שום בעיה בסאב שעבד חצי שנה בתנאים טובים והגברה איכותית.

Hertz Energy, Morel Dotech MKII, Focal V2

אלה קומפוננטים מומלצים שניתן למצוא בכ700-1000 ש"ח יד שנייה, ברמה יותר גבוהה מהסט שציינת. תחפש במפגש את הסטים האלה (הם לא נדירים במפגשים), תשמע, תחליט מה אתה חושב.

המגבר של JBL בסדר.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

ראיתי עכשיו שיש מפגש בר"ג, אני יוכל להתאפק לפחות עד אז :-P

תודה רבה רבה לכולם על כל העזרה, הטיפים וההמלצות

אני חייב להגיד שלעומת הרבה פורומים שהייתי בהם, זו פעם ראשונה שאנשים ותיקים מתייחסים לחדש כמוני בכזו רצינות.

היו סמוכים ובטוחים שאני יציק לכם עוד הרבה :twisted:

Stay tuned

פורסם

תציק ותדחף, בשביל זה אנחנו פה. (אבל לא פה, תדחף במפגש).

דרך אגב, על איזה רכב תותקן המערכת? גם פרט דיי חשוב.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז ההתקנה תתבצע על הפג'ו ולא על ה-ALFA? אוקיי :-)

עכשיו יותר ברור. רכב קטן זה טוב :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...