Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא שמעתי על הילד הזה אבל זה נשמע לי מוזר.

איך ילד בן 15 וחצי מגיע לנהוג בפורמולה?

לא מגיעים לדבר כזה סתם ככה.

אפשר הסבר בבקשה?

פורסם
לא שמעתי על הילד הזה אבל זה נשמע לי מוזר.

איך ילד בן 15 וחצי מגיע לנהוג בפורמולה?

לא מגיעים לדבר כזה סתם ככה.

אפשר הסבר בבקשה?

תראה את הכתבה... בלינק מעל...

תערובת של:

1. קודם כל - רצון עז.

2. כשרון.

3. משפחה תומכת.

4. 700,000 אירו - עד כה...

אלון

פורסם

מרוץ אליפות אסיה בפורמולה רנו לאלון דאי

אלון חלווה לא להיסחף 700 אלף יורו ???

סך הכל 8000 יורו כולל הכל, אימונים במסלול ,שני סטים של צמיגים חדשים ,שני סטים של רפידות בלם, שני מרוצים לסוף שבוע.

פורסם
מרוץ אליפות אסיה בפורמולה רנו לאלון דאי

אלון חלווה לא להיסחף 700 אלף יורו ???

סך הכל 8000 יורו כולל הכל, אימונים במסלול ,שני סטים של צמיגים חדשים ,שני סטים של רפידות בלם, שני מרוצים לסוף שבוע.

תראה את הכתבה. אבא שלו מספר שהשקיע עד כה מכיסו הפרטי 700,000 אירו בפיתוח הקריירה שלו...

האמת - לא נראה לי שזו הגזמה - הספורט הזה יקר אש. תוסיף מחייה בחו"ל/טיסות וכו'....

זה יכול להגיע להרבה יותר בשנה.

אלון

פורסם

אם אתה מדבר על הכתבה בערוץ 10, הוא אומר שהוא השקיע במהלך 7 החודשים האחרונים 100,000 אירו - סה"כ. לא כל חודש.

בכל מקרה, אלון הוא נהג מוכשר, יצא לי להיעקף על ידו במירוץ קארטינג, יש לו מהירות וביצים.

למרות זאת, אני חושב שלפני שקופצים למים העמוקים, כדאי בכל זאת להשתפשף במירוצי קארטינג בחו"ל, שם יש לך הזדמנות להתמודד עם גריד בן 20-30 נהגים לפחות, במחיר נמוך יותר. כי יש לו את המהירות והוא הראה אותה במקצי הדירוג, אבל אתה לא חייב להיות הכי מהיר כדי לנצח.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

אני חושב שאתם קצת אדישים ללינקים של דרוד ו ceco...

Israeli motorsport hope Alon Day was the weekend’s revelation. Without previous top-racing experience sixteen years old Day was up to the challenge and amazingly scored the 2nd time in the Qualifying! Unfortunately Day paid the lack of experience being black flagged in Race 1 after disrespecting the start procedure. The unlucky weekend of Day finished in the first lap of Race 2, the innocent victim in an over ambitious overtaking manoeuvre. Anyway the youthful Israeli had a productive Sunday as he set the fastest time in the warm-up session and achieved the fastest lap of the Race 2.

ספונסרים - תתעוררו כבר ! !

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

• תוכן חדש...