Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה תן לאחד סטירה כולם ישתקו ?

אני לא מאמין ששוטר יבוא סתם לבן אדם יתן לו סטירה כדי שישתוק

כנראה שמישהו כאן עשה משהו ואתם לא מספרים כלכך מה עשיתם מצדכם

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה עובד קל ופשוט. צוות צילום אחד מרשות השנייה או מטלויזיה מקומית והשוטרים פשוט יהיו אדיבים להפליא. כי אף אחד מהם, גם המתנדבים, לא רוצה תיעוד פרצופו על תמונה המנציחה את אלימות משטרתית. התמונות האלה בידי התקשורת כמתברר ממש לא מבשרות טובות לקריירה, אלה מהוות סיבה להעביר כמה מפגשים עם חוקרי מח"ש. שוטר או מתנדב מכה ילד (הצדקה או נימוק לשוטר מכה ילד - אין דבר כזה) על התמונה - סוף הסיפור ואף אפשרות לרישום פלילי.

כבר אמרתי זאת ואני חוזר על המלצתי: עצם נוכחות התקשורת במקום יהווה רסן לניסיונות השוטרים לחרוג מסמכותם.

מצלמת חובבנים מהבית יכולה במקריות מצערת ליפול ולהישבר "במהלך התנגדות למעצר"... לגבי מצלמה מקצועית בידיים של מישהו עם תעודת עיתונאי בכיס - היא הרבה יותר עמידה למקרים המצערים כאלה... :wink:

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם
רוצה לראות שמתנדב מושתן ירים עלי יד על לא עוול בכפי.

במקום אני עושה לו איזה בריח/לפיתה קטנה שלא ישכח את הכאב עד סוף החיים שלו.

אלימות של שוטרים זה לא דבר נדיר, ועצם העובדה שאתם הייתם שם ושמעתם דברים מסוג כזה של "תן לו סתירה אחת והוא ירגע", זה כבר מתכון חם וטעים למח"ש.

צריך לשלוח באתר של המשטרה תלונה, לשלוח מכתב תלונה.

המתנדבים של המשטרה מתחלקים ל-2 רבדים:

1)צעירים פוחזים.

2)זקנים, קשישים, מבוגרים (הגיל הרך, 45+)

מספר 2 לא מהווה סיכון לעומת זאת הצעירים הללו בני 17 או 21+ כלומר או אחרי צבא או לפני צבא חושבים שהם המציאו את הגלגל, וואלה יש להם קארבין ועכשיו הם נפוליאון קטן שבא לכבוש את העולם, אז זהו שצריך להזכיר למושתנים הללו מאיפה הם באו ולאן הם הולכים!

אני במקומכם אילו הייתי שם לא הייתי נותן לדברים להתגלגל לרמת אלימות נגדי.

יד של שוטר לא הייתה מצליחה להגיע פיזית לגופי, גם אם כן, הוא היה חוטף חזרה.

זה שהוא שוטר לא נותן לו את הזכות להכות אותי על עיוור.

מדינת משטרה :x לא בבית ספרי כמו שאומרים. :evil:

רק רציתי לחזק את עמדתך לגבי הסוגים של המתנדבים ...

היום כשחיכיתי לאוטובוס בדרך לעבודה ראיתי 2 שוטרים מבוגרים עומדים בקצה של התחנת אוטובוס (באמצע היום, בשיא החום, ועוד היו עם כובעים), אבל הפעם הם עשו עבודת קודש, הם נתנו דוחות לאנשים שנעמדו באמצע הכביש (למי שמכיר את רמת גן יודע שזה מכה במיוחד ברחובות עמוסים כמו שדרות ירושלים, באליק והרצל) ועצרו אנשים ללא חגורות ...

אני הלכתי ל-2 השוטרים, לחצתי להם את היד ואמרתי להם שהם עושים עבודה מצויינת ושצריך לעצור אנשים על כאלה דברים ולא על מהירות ...

השוטר ענה לי שהוא מעדיף לא להיכנס איתי לדיון הזה ...

היה לי עוד מפגש שהסתיים בטוב עם המשטרע, נכנסתי פעם בטעות באין כניסה, עזבו למה נכנסתי (באמת טעות מאוד חמורה מבחינתי), בא רכב מולי (ברחוב החשוך ומרחוק זה נראה כמו לאנטאיכס רגילה), פתאום נדלקים אורות כחולים, השוטר עושה לי סימן להוריד חלון:

אני: ערב טוב אדוני השוטר

שוטר: אין כניסה לרחוב הזה

אני: (בשיא התמימות) למה???

שוטר: נכנסת באין כניסה

אני: מה??? יו, אדוני השוטר אני מזה מצטער לא שמתי לב

שוטר: טוב, תעשה פרסה (והם נסעו מהמקום) ...

יכול להיות שהם ויתרו לי מכיוון שהטעות אכן נעשת בשיא התמימות (שוב, אני עדיין מודה שזו הייתה טעות חמורה מבחינתי וזה שהיא נעשת בתמימות לא פותר אותי מהאשמה), יכול להיות שהם ויתרו לי כי הם מיהרו לאנשהו, יכול להיות שהם ויתרו לי כי הם לא היו עם צ'קלקות דלוקות/כובעים/וואטאבר ...

זה עדיין לא אומר שכל המשטרע מושחתת ...

נכון שזה שהשוטרים משתמשים בכח שלהם למטרות לא טהורות, אבל לפי דעתי אחת מהסיבות שהמצב הוא כיום הוא גם אשמת הציבור, היחס הרע שנותנים לשוטרים מביא אותם לחשוב שכולם פה חרא ...

ואני אתן דוגמא, אנשים שנותנים שירות, אני אקח אותי לדוגמא, אני עובד במסעדה ואני נותן שרות לאנשים. אני לא אגיד לכם שאני תמיד אדיב לאנשים, אני משתדל כמה שיותר להיות אדיב גם לאנשים שלא מתנהגים כמו שצריך, אבל אתם צריכים להבין שמדובר בעבודה שוחקת, ככל שאני עובד יותר וככל שאני יותר פוגש את הישראלי המצוי יותר אני מאבד מהטוב לב שלי ופשוט מתחיל לחשוב שכל האנשים פה חרא למרות שזה ממש לא נכון ...

ואל תגידו שמי שלא יכול להיות אדיב שלא יעבוד בכאלה עבודות, אני יכול להגיד על עצמי בשיא הכנות (ואני בנאדם יותר מדיי כנה) שאני אף פעם לא אהיה נחמד למשהו סתם ככה (ולכן גם אני לא מוכן להעביר ביקורת על משהו שאני לא מכיר, אבל זה כבר נושא אחר), אבל אחרי שעובדים ורואים את זה בשידור חי אתם רואים טוב מאוד עם מי יש לכם עסק ...

מכירים את הפרסומת של רמדיה או מה שזה לא יהיה ??? זו עם התינוק שאומרים שהתינוק שלך רגוע גם בעלך רגוע ואז הבוס שלו רגוע וכו', אז ככה גם אנחנו נשחקים אחד מהשני.

כל מה שנשאר לי לקוות זה רק שאני אמשיך להיות כמה שיותר נחמד לאנשים ולקוות שהיחס הנחמד שאני נותן לאנשים רק ישפיע עליהם ויגרום להם לתקן את דרכם, ולא ההפך ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מה זה תן לאחד סטירה כולם ישתקו ?

אני לא מאמין ששוטר יבוא סתם לבן אדם יתן לו סטירה כדי שישתוק

כנראה שמישהו כאן עשה משהו ואתם לא מספרים כלכך מה עשיתם מצדכם

תתחיל להאמין .

במקרה יש לי תמונה אחת מיום חמישי התמונה לא "חמורה" לעומת מה שהלך שם

המכות , האלות , הפנסים שקיבלו אנשים בראש המעצרים ומה לו , בתמונה רואים שוטר

מרים ידיים על אזרח.

וכן השוטרים יבואו ויתנו סטירות סתם ככה כי בא להם , וזה בדיוק מה שהם אמרו..

makot.jpg

פורסם

מוזר, לא רואים שם כלום... :?

אתמול בערב היתה כתבה בערוץ 10 על ה"מרוצים" בקניון הזהב. הסתובב שם כתב במשך כל זמן האירוע (יום חמישי הקודם וזה שלפניו)

ולא הראו אלימות מיוחדת או בכלל, רק כמות ניידות מעט גדולה (לא ביחס לכמות האנשים).

מה שכן הראו זה אנשים מתגודדים באמצע הכביש בשביל לראות אונו 1.4 ואיביזה דור שני מצ'וקמקות מנסות לצאת מהמקום.

וזו עוד היתה כתבה אוהדת ואנטי משטרתית בקווים הכלליים...

פורסם
מוזר, לא רואים שם כלום... :?

אתמול בערב היתה כתבה בערוץ 10 על ה"מרוצים" בקניון הזהב. הסתובב שם כתב במשך כל זמן האירוע (יום חמישי הקודם וזה שלפניו)

ולא הראו אלימות מיוחדת או בכלל, רק כמות ניידות מעט גדולה (לא ביחס לכמות האנשים).

מה שכן הראו זה אנשים מתגודדים באמצע הכביש בשביל לראות אונו 1.4 ואיביזה דור שני מצ'וקמקות מנסות לצאת מהמקום.

וזו עוד היתה כתבה אוהדת ואנטי משטרתית בקווים הכלליים...

נכון , אין ספק לא הייתה אלימות בכלל אנחנו ממציאים הכל , בככלל , אני לא קיבלתי

דחיפות מהשוטר, אנשים לא קיבלו פנסים בראש ואלות , אנשים לא הושכבו על הרצפה.

אז יש לי חדשות בשבילך , אנשים כן קיבלו מכות , והמשטרה כן התנהגה לא בסדר.

אני ראיתי את הכתב של ערוץ 10 , ( לא ידעתי שהוא של ערוץ 10 אז.)

הוא הסתובב עם מצלמה ותאורן בין השוטרים אתה באמת חושב ששוטר יעיז להרים

יד ליד מצלמת טלוויזיה? , ביום חמישי שעבר המכות היו הרבה אחרי הבוחני תנועה

הצלם עזב בערך ב 12 , שעה שהמפגש בדרך כלל מתחילה...

ביום חמישי הזה היו מכות מההתחלה , תאמין לי אנחנו לא ממציאים וממתי אתה

מאמין לתקשורת , אותה תקשורות שכתבה את הכתבה המזוויעה במעריב

ומנפחת אינספור דברים...

בקשר לאונו והאיביזה זה לא קשור, האנשים שצפו בהם זה גם לא קשור ומשנה

מה שקשור זו ההתנהגות של המשטרה . בתמונה הספציפית שהעלתי

רואים שוטר דוחף אזרח על הניידת ומרים עליו יד .. ( אני ראיתי את המקרה האזרח

הספציפי לא עשה דבר חוץ מליהיות שם , ואם זה לא שימוש לרעה בכח אני לא יודע מה כן.

אז אם אתה לא היית שם ואתה לא יודע בדיוק מה היה שם , אתה פשוט לא יכול לדעת.

ולא חסר אנשים שראו את המקרים , לפחות 15 איש ויותר מהפורום היו שם ביום חמישי הזה.

פורסם

אל תרגיזו את השוטרים יותר מידיי כי עלולים גם לירות עליכם .

ואז יקימו וועדת חקירה ויטייחו את הנושא באופן יסודי .

אני ממש רציני , החברה האלה יכולים לבוא שבוע הבא עם מצב רוח למכות לריב איתכם קצת ואז לשלוף אקדחים ולהתחיל לירות , ואז יהיה קשה לצאת מזה .

פורסם

אני לא כותב כדי להביע דעה על מה שקורה בראשל"צ מבחינת ה"ספורט המוטורי" ו\או התנהגות המשטרה אלא להעלות מחשבה שעלתה במוחי הקט...

גם בקניון א**לון ( :lol: ) נערכים כל יום שישי מפגשים (לאלה מכם שיודעים ולאלה שלא... כל יום שישי ב17:00 :p ) מזה מספר שנים.

הקהל - קהל חובבי רכב ברובו, צעירים פוחזים, מבוגרים וסתם חבר'ה משועממים שבאים לשתות קולה יקרה מאוד (הי כספר...).

מה שמפליא אותי זה - למה שם אין אלימות? למה שם לא הולכים מכות עם שוטרים? למה הדבר הכי נוראי שעשתה שם המשטרה (ואני ממש ממש נגד זה ברוב המקרים) היה להזמין בוחני רכב שיורידו רכבים מהכביש ויתנו קנסות (לרוב מיותרים...)?

אשמח אם מישהו מבאי המפגש ב"קניון הזהב (הכוונה היא לקניון זהב או לאנשים עם זהב?)" ינסה להסביר לי את העניין.

:-)

פורסם

אני לא מבין דבר אחד - למה אתה חוזר לשם?

אז אוקיי אתה רוצה לשחק אותה צ'ה גווארה וללחום כנגד כוחות הרשע של מתנ"א, אז או שתעשה את זה כמו שצריך, או שאל תלך לשם.

לצעוק בפורום כל שבוע על פשיטה או מעצר או התנכלות כזו או אחרת של שוטר כזה או אחר - זו ממש ממש לא הדרך. גם לא תמונות ולא וידאו יעזרו.

או שתשג עצת עורך דין טוב לגבי מה לעשות או שתארגן את התקשורת.

ולגבי ניפוחים כאלה או אחרים - את מי זה מענין? הבנתי שמה שהלך שם היה יותר מיחס לא הוגן, זה כבר מספיק.

בכל מקרה לירן - כשעוברים על החוק במודע - נענשים. אם אתה חושב שאתה יכול לבוא למפגש לא חוקי שעוסק ברייסים לא חוקיים ולצפות ליחס הוגן וחברי מצד המשטרה אתה חי בסרט, ולא סתם - בטרילוגיה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

לדעתי המהומה נשעתה גדולה מדי, וזה לא יעזור אלא סתם ייצור יותר בלאגן.

כל אחד אשר נפגע או נתקף ע"י שוטר או איש ביטחון שייקח את שמו , במקרה והוא לא מוסר את שמו, לקחת את מספר הרכב ולהגיש נגדו תלונה במשטרה.

עניין כזה צריך לקחת ברצינות וברוגע ולא לעשות ערמת ילדים על המשטרה כי זה לא יעזור.

פורסם

על מילים לא מחזירים באלימות, ולא משנה מה אומרים לך.

בעבודות ביטחון משאירים את הכבוד בבית כנ"ל את האגו.

אני נגד אלימות ובתור אחד שעובד בביטחון, אם הייתי מחלק סטירות על כל קללה שהיו מקללים אותי, הייתי מוצא את עצמי מפוטר עם כמה וכמה תביעות על הדרך.

אני לא בא להגן על לירן ועל אחרים, אני נגד רייסים בכבישים ציבוריים, מה גם שזה מעמיד באור שלילי את חובבי ההגה.

אבל בין רייסים לבין אלימות יש גבול די רחב, כיום השוטרים מרשים לעצמם לפעול באלימות כאילו ניתנה להם זכות מגורם עליון, לא כך הדבר.

לצערי יש הרבה תפוחים רקובים שם במשטרה ומתנ"א לא שונה מהם.

יש שוטרים טובים ויש שוטרים רעים, את הטובים לא תראה במשטרת התנועה, את הטובים כמעט שלא רואים לצערי, מה לעשות בשביל שהמשטרה תרוויח את "לחמה" צריך לשלוח את החארות לעשות את העבודה, היות והשוטרים הטובים עוד עלולים לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר, משמע לא להוריד סתם כך רכבים, לא לחלק דוחות כך סתם וכו'.

בקיצור, אני לא מכיר את לירן, לא יודע כמה דימיונו פורה וכו', אבל אם קיימת אלימות מצד המשטרה כנגד אזרחים, הדבר צריך להיפסק ומיד.

לא חסרים שיטות על מנת לתעד את הדבר, ברגע שהדבר יתועד ע"י מצלמות, אני בטוח שערוץ החדשות ישמח לשים את ידיו על הקלטת ה"לוהטת".

לירן: במקום לדבר תתחיל לעשות, אם אתה רוצה להפסיק את האלימות אז אני ממליץ לך לתעד אותה.

תאמין לי אחרי שיתפסו את השעיר לעזעזל שירים את ידו על אזרח, חבריו יחשבו 1000 פעם אם שווה להם להיות צלובים בידי בית המשפט.

שבת שלום ונטולת אלימות.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם
אריאל - ברמת גן אין כאלו דברים - כי גם לא מתרחשת פעילות לא חוקית כמו

בראשון לציון , אני לא אמרתי לרגע שאני לא מודעה (?? :shock: ?? ) לפעילות הזו , גם מתחילת

התר"ד לא אמרתי דבר שכזה. ההבדל בין מילים לבין אלימות משטרתית קשה

הוא לא בדיוק קטן אתה יודע...

אם המטרה היא יציאה כנגד אלימות משטרתית בלי שום קשר למפגש עצמו אתה או מי שנפגע ישירות מהשוטרים צריך לפנות עוד באותו היום לתחנת המשטרה הקרובה לשם הגשת תלונה.

בכיינות בפורום זה או אחר לא תעזור לך או למי שנפגע.

החבר'ה שנפגשים בראשון לציון לשם בדיקת יכולת של אונו מול ספר לנסר לא מבינים דבר וחצי דבר ב"ספורט\תרבות מוטורית" וכל נסיון לשדך בין זה לבין מטרתם יהיה ביזיון ועוול למטרה שאליה חובבי הרכב והתרבות הזו חותרים.

:-)

פורסם

די כבר!!! אם כל האנשים שלא היו שם!!!

השוטרים האלה מגזימים בכל שכשור לאזרחים אם מכוניות ספורט וסתאם ילדים שאוהבי לירות איך זה ומה זה כאשר שוטר בא אלייך ואומר: "זוז מפה עם לא תקבל מקות" זה התנהגות הוגאנת מהשוטרים כלפינו?

וזה לא בזין שלהם שבן אדם ניגש לשוטר ומבקש ממנו פרטים והשוטר אונה לו: "מה אתה רוצה? פרטים? אולי גם סתירה?" סוגר חלון וממשיך ליסוע

אני הייתי שם, אני ראיתי מה קורה שם......ואני לא בא סתאם לזיין במוח!!!!!

אני מכווה גם שאני יכול להבי תמונות בקרוב........

תודה

POWERD BY C....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...