Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה כותבים את זה, לא?

הקיייצצררר.

אני אצל אחד שאני מכיר באוטו, סקודה. הבן אדם יש לו INOX 12 אינץ עם ארגז מפלצתי.

הבן אדם שם על עוצמה 10 ברדיו דיסק כל האוטו רועד.

על עוצמה 15 העיינים מאבדות פוקוס, פשוט מדהים! אי אפשר להתמקד על משהו למשל הספרות בשעון או איזה שורה של כתב...

הסאב עוצמתי ביותר, מאוד פאנצ'י אבל לא מדיוק.

בשיר DIE ANOTHER DAY של מדונה הסאב לא הצליח להבדיל בין הבאסים ולכן התקבלה עירבויה של באסים שלא קשורים בכלל לשיר. הסאב פשוט זז באקראיות מוחלטת ויותר הרעיש מאשר עזר לשיר.

סתם שתדעו :)

---------------------------------------------------------------------------

עידכון: לאחר חודש תמים שהמערכת הפציצה, האוטו חנה בחוף בקריות וכל המערכת נגנבה

בגלל שהפאנל נשכח :(

הם פרצו בגלל הרדיו דיסק ושגילו מה יש מאחורה.. :(

אינעל אבי אביהם של הפורצים האלה.. :x

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

עוצמה 15 מתוך כמה ? יופי שאתה אומר עוצמה 15 כי זה אומר המון ברדיו דיסק של לדוג' המקסימום שלו הוא 60 או 100... פשוט כמה וואט הסאב מקבל ?

פורסם
עוצמה 15 מתוך כמה ? יופי שאתה אומר עוצמה 15 כי זה אומר המון ברדיו דיסק של לדוג' המקסימום שלו הוא 60 או 100... פשוט כמה וואט הסאב מקבל ?

תאמת, פשוט מעל עוצמה 15 אי אפשר לבדוק יותר כי ב30 אתה נהיה חרש :D

אני מנחש שזה מגיע ל100, כמה בדרך כלל הרדיו דיסקים של פיוניר?

לפי מה שאני מבין, הגבירו את הרגישות של המגבר טיפה יותר מדי אז בווליום נמוך הוא נותן די עוצמה חזקה.

לא יודע כמה וואט רק אני יודע שצריך לעשות בדיקת שמיעה פעם בחודש עם האוטו הזה :lol:

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

רדיו דיסקים של פיוניר מגיעים לעוצמה של 30 או 36 אם אני זוכר נכון ... לפי הדגמים שהיו לי.

ו15 זה ווליום מכובד ... מ10 ככה זה מתחיל לעלות דרסטי וב20 זה מתחיל לעלות יותר לאט

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין שום קשר בין המספר על הרדיו דיסק לעוצמה שהמגבר מוציא.

אם כיוון הרגישות (Gain) לא התבצע נכון אפשר בקלות להגיע למצב שב 10 או 15 או אפילו 5 יוציא המגבר את מלוא ההספק שלו.

בדרך כלל זה קורה בשילוב של רדיו דיסק עם סיגנל חזק ביציאות ה RCA (ארבע וולט נניח) בשילוב עם מגבר פשוט עם רגישות כניסה נמוכה (עד שני וולט נניח).

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...