Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה התאריך המועדף עליך לטיול הפורום ה I?  

34 הצבעות

1. 1. מה התאריך המועדף עליך לטיול הפורום ה I?

• סופשבוע 8-9.6.07
    • סופשבוע 15-16.6.07
    • סופשבוע 22-23.6.07
    • נחכה לקיץ שיהיה יותר חם ומגניב

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אומנם לא אחראי על תכנון וארגון המפגש,

אבל נראה לי שלפי התנהלות הדברים - הסקר הרלוונטי יותר כרגע יהיה איפה לעשות את המפגש ולא מתי.

אני רואה שהעניין הזה לא נסגר כמו שצריך, ונראה לי חבל לקבוע משהו לפני שסגורים על מקום.

מבחינתי כל מקום בצפון או אפילו בים המלח יהיה טוב. לפי דעתי הפרמטר הכי חשוב צריך להיות מקום מרוחק מאנשים, ועם עדיפות למזג אוויר סביר (בים המלח יהיה עכשיו חם רצח). פרמטר לא פחות חשוב - אפשרות להיות צמוד ונגיש למכונית בכל רגע - כל דבר אחר מבחינתי (ואני מתאר לעצמי גם מבחינת אחרים) ירחיק אותי מהמפגש.

בברכה!

יונתן.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שימו לב לת'רד הזה. המקום ש erez הציע נשמע מקום מצויין לצרכים שלנו, בעיקר לאור העובדה שנארגן תאורה.

מעבר לזה תרגישו חופשי להציע רעיונות.

הטיול כנראה לא יהיה ב 22-23 בגלל שיחיאל (מאבות המפתח של הטיול) לא יוכל להגיע, מה שמשווה את תוצאות הסקר ולכן הטיול כנראה יהיה בסופשבוע הבא, ה 15-16.7.07.

בבקשה הביעו את דעתכם עד יום חמישי הקרוב כדי שנוכל לארגן ת'רד מסודר לגבי מתאר הטיול ורשימות מכולת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ואם יורשה לי להוסיף, אין לכם מה לדאוג בקשר לגניבות, אף אחד לא מסתובב שם בשעות הלילה (גם לא כל כך ביום).

ממש אף אחד.

היציאה מהמקום לא חייבת להיות דרך יסוד המעלה, אפשר לנסוע 2 דקות על דרך עפר ולעלות על הכביש שמוביל לגדות.

פורסם

היציאה מהמקום לא חייבת להיות דרך יסוד המעלה, אפשר לנסוע 2 דקות על דרך עפר ולעלות על הכביש שמוביל לגדות.

אה, איזה יופי. למה אמרתם לי שאין טיול ג'יפים בנוסף לטיול הרגיל?! עכשיו יהיה כייף :-)

כנראה בא (לא בטוח עדיין,צריך להשלים מבחנים :roll:), ליום אחד (אם זה עדיין מחולק, וזה עדיין מחולק נכון?).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יאללה יחיאל תהנה תראה כמה אתה חשוב.

רק שלא תגיד שלא אוהבים אותך בפורום.

דוחים את הכל רק בישבלך:lol::wink:

1.יחיאל

2. רוג'ר (אבל אני יבוא רק ליום אחד)

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

יש פה בתמונה מקום גם כמו המבוקש רחב ומים ומקום לינה וחניה בלי סוף והכל.

זה בתחילת הכנרת מלמעלה, לפני הגשר כמו שאמר ארז, אולי זה אותו מקום שהוא הציע ואני כבר הייתי שם וממליץ עליו אחלה מקום(שם אני התקנתי תקופוננט שיש אצלי באוטו עכשיו).

הכחול זה הנחל שעובר ויורד בכנרת

האדום זה הגשר

הריבוע השחור זה הכניסה לשם

העגול השחור זה המקום

Untitled-2.jpg

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם
שימו לב לת'רד הזה. המקום ש erez הציע נשמע מקום מצויין לצרכים שלנו, בעיקר לאור העובדה שנארגן תאורה.

מעבר לזה תרגישו חופשי להציע רעיונות.

הטיול כנראה לא יהיה ב 22-23 בגלל שיחיאל (מאבות המפתח של הטיול) לא יוכל להגיע, מה שמשווה את תוצאות הסקר ולכן הטיול כנראה יהיה בסופשבוע הבא, ה 15-16.7.07.

בבקשה הביעו את דעתכם עד יום חמישי הקרוב כדי שנוכל לארגן ת'רד מסודר לגבי מתאר הטיול ורשימות מכולת.

איתמר.

ה-16.7.07?? זה לא יוצא שבוע הבא... אם זה שבוע הבא לא מסתדר לי לבוא :cry:

פורסם
במקום שארז הציע שצריך לעבור בכביש עפר שלא ממש נשמע לי... רכבים נמוכים יכולים לעבור מבלי לדפוק את השסי? :shock:

כן, דרך עפר מהודקת, ברור שרכב עם 3 ס"מ CLEARANCE לא יעבור.

ורוג'ר, אתה לא בכיוון, אף אחד לא מכיר את המקום הזה.

פורסם

1.יחיאל

2. רוג'ר (אבל אני יבוא רק ליום אחד)

3. אור

די חדש בפורום לא בטוח שאני בא ליומיים אבל ליום שבת אני בטוח בא!

מי עוד יוצא מהמרכז שנסע ביחד...? (פ"ת)

פורסם

באיזה שעה היציאה בערך ?

אם זה יהיה לפני 12 אני לא יכול לבוא :(

אני בקונסוליה בירושליים ב11 .

מקס' נראה ונשמע אותכם במפגש אחר .(למרות שחשוב לי מאוד להגיע הפעם כי יש לי שאלות לגבי המערכת שלי ואני צריך תשובות ולא כאלה של דיון ).

בברכה

יעקב .

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

די חדש בפורום לא בטוח שאני בא ליומיים אבל ליום שבת אני בטוח בא!

מי עוד יוצא מהמרכז שנסע ביחד...? (פ"ת)

אל תדאג, בקרוב ייפתח על זה שירשור, מתי ומאיפה יוצאים בשיירה לכיוון מקום המפגש. הכל מאורגן פה :-D

ויעקב, באיזה יום אתה בקונסוליה?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...