Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה אני בחודשיים האחרונים חרשתי על האינטרנט בנושא באגי ואני מתכנן לבנות אחד כזה עם חבר לקראת החופש הגדול אני גר בראשון ורוצה לחרוש עליו במערב בקיצור לפי הידע שצברתי הבנתי שמחיפושית הכי יעיל לבנות אותו יש לי מכונת ריתוך וידע וגם דיסק חשמלי משו קטלני.

בקיצור חבר'ה מאיפה אני יכול להביא חיפושית לחלקים או שלא העיקר שתהיה זולה ובמצב נסיעה.

ומשו לא הבנתי אמרו לי לקצר לה תגיר, איך בדיוק?

תודה על העזרה

פורסם

תקנה אחת. מה זה מאיפה?

איך מקצרים גיר? אתה צריך לשנות גלגלי שיניים, אם אין לך מושג - אל תגע.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לקצר את הדריישפט (גל הינע), בגלל שמקצרים את השלדה.

לא את הגיר.

קנה חיפושית עם חלודות/ללא טסט/בקיצר משהו שלא מועד לנסיעה על הכביש במחיר זול וצא לפרוייקט, קח בחשבון התקלויות לא מעטות עם "רשות הסדר"(פיקוח עירוני) ועם שכנים שמפריע להם שאתה עושה בבית מוסך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
לקצר את הדריישפט (גל הינע), בגלל שמקצרים את השלדה.

לא את הגיר.

:bugeyed::bugeyed::bugeyed::bugeyed:

איזה דרייבשאפט? מנוע וגיר אחוריים... כוונת המשורר היתה כנראה לקצר יחסי העברה בגלל הגדלת גלגלים, אבל לך תדע.

פורסם
למדתי עוד משהו :)

אבל אני זוכר כמעט בטוח שיש לקצר שם איזה מכלול לאחר שחותכים את השאסי.

המוט של ידית ההילוכים שמתחבר לגיר, אותו אמורים לקצר אם אתה מקצר את השלדה.

פורסם

הנה עוד חיפושית הלכה בשביל ערמת ברזלים.

בכל קיבוץ ומושב עומדות כמה כאלה לשעבר או בפוטנציה (באגי) ,אולי תנסה למצוא אחת כזו במקום להשמיד עוד חיפושית ?

בכל מקרה ,אתה צריך לקצר שילדה, ולכן גם מוט הילוכים .

על תזרוק חלקים שאתה מוריד מהרכב ,יש מספיק בעלי חיפושיות שימצאו לזה שימוש.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תודה חברה אבל לא עניתם לי על השאלה אני מתכוון כאילו באיזה מקומות אני יכול למצוא חיפושית משו (משהו, לא משו!) בעיר

וכמה היא תעלה לי?

פורסם

אני מצטער אם טעיתי במקום, אבל אני חושב שפה זה פורום רכב ולא פירוקיה\מגרש רכבים למכירה.

בכל אופן, תלויי מה המצב שלה, בת כמה החיפושית ובכמה ירצה הבעלים. לצערי אני לא חושב שמישהו כאן יודע.

אני חושש שרתכת ודיסק משהו רציני זה לא כל הציוד שידרש לך כדי לבנות באגי.

בכל מקרה, פנה לפירוקיה. נסה למצוא אחת שגם אם היא לא במצב נסיעה, הבעיות לא קריטיות וניתנות לתיקון בתקציב יחסית נמוך.

עצה אישית ממני, קרא ושנן טוב טוב את הודעתו של אומי5. אני מסכים איתו במאה אחוז.

GS300.

פורסם

זה בסדר חבר'ה מצאתי איביזה ישנה ב3 אלף אני יחרוש עליה חודש בשכונה ויהפוך אותה לבאגי כאילו אני רק יקח לה תמנוע

פורסם

להוציא לה רק את המנוע?

אתה מתכוון לבנות כלי עם המנוע של האיביזה? (תוך שימוש ברתכת ובדיסק משהו רציני?!)

תיהיה לי בריא.

בהצלחה חביבי, תאמין לי - אתה תצטרך אותה.

GS300.

• תוכן חדש...